bilgisayar ve kontrol bölümü öğrencisiyim 4. sınıfa geçtim ve en kısa zamanda bitirme projesi bulmam gerekiyo lütfen yardım edin!!! bitirme projesi için pic kabul edilmio ve sadece yazılım da olabilir(c#)
Derdini daha iyi anlat belki yardım eden çıkar. İyi bir fikir mi arıyorsun yoksa hazır bir proje mi arıyorsun bu anlaşılmıyor. Çünkü daha önünde koskoca bir yıl olduğunu söylüyorsun. PIC kabul edilmiyor diyorsun, mikrokontrolörlerin hiçbiri mi yoksa sadece PIC markalı olanlar mı bu da anlaşılmıyor.
Proje konusunda senin bir onerin yoksa baskalarinin sundugu projeler senin ne kadar isine yarar dogrusu bilmiyorum...
Eger Goruntu isleme uzerinde calismak istersen.. Kamera goruntusunden aldigin datalari analiz eden bir program yazmaya baslayabilirsin. Biraz sorunlu bir baslangic olacak ama deneyebilirsin...
- Once C# kullanacaksan C# ile goruntuleri okumaya calis - Sonra kendine hangi alanda analiz yapmak istedigini belirle... (Biometric,Text tabanli bilgi analizi...) - Biometric alani ise insan yuzunu takip etme yuz krakteristigini belirleme calismalari yap - Text Tabanli Metin analizi yapacaksan Pisayada ilgi goren Plaka analiz konusunda calisabilirsin...
Bu sadece ornek bir calisma... Daha bir suru sey olabilir. Ama hangi alanda iyisin, egilimin nedir, nelerle ugrasmak istiyorsun? Bunlarin hepsi onemli seyler... Hakikaten birseyleri kendin ogrenerek yapmak mi istiyorsun yoksa biryerlerden alayim kucuk oynamalarla projeyi teslim etmek mi istiyorsun?..
güzel iş hakikatten..zamanında bizde proje arıyorduk konumuza uğrayan yoktu..en azından yardımsever arkadaşlar .oğalmış memlekkette..
demekki nickimzde sorun var
İşte zaten sanıyorum sorunu belirleyen bir arkadaş "betül" diye bir takma isim almış, gelmiş. Sizin kafa bu kadarına basmıyorsa, eh, bir zahmet çamur atmayın, çamura yatmayın... :P
Armut piş, ağzıma düş... (Bak böyle bir proje olabilir işte, yazılımla bunu yaparsan süper olur...)
teşekkür ederim yardım ettiğin için ama bana nasıl bi proje önerdiğini anlayamadım kelimimeleri türkçeleştitmişsin bende türkçe kullanmaktan yanayım böyle bi projeyle uğraşmak isterim ama bunu nasıl kullanıcam????
tartışma ortamı yaratmayın beyler ( ) arkadaşa yardım etmeyecekseniz abuksubuk şeyler yazmayın yakışmaz bize atmel ile ilgili devreler var ama biraz agırdır siz 4. sınıfsanız hafif gelir kanımca bol şans