Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ACİL!!! Arabamı gece gündüz izlemek istiyorum.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> ACİL!!! Arabamı gece gündüz izlemek istiyorum. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
HardveyrManyaı

23 Haziran 2008; 19:24:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar durumu özetleyeyim,benim arabaya sürekli bir dengesiz bir zarar veriyor.Aldığım hafta arabayı sprey boyayla boyamıştı,daha sonra antenini kırdı,2 senedir sürekli bir zarar veriyor,5-6 defa böyle zararlar verdi.Son 1 haftadır yeniden anteni kırdı ve biraz evvel de dikizin camını kırmış allahsız.Hep böyle şeyleri önemsemezdm ama artık tak etti.Bu gerizekalıyı yakalamam imkansız görünüyor.Bunu nasıl yakalarım,webcamli laptop var fakat nasıl kaydedicem,sadece hareket olunca kaydetse çok iyi olur,bütün gece-gündüz kaydettiğine ne hafıza dayanır ne de ben analiz edebilirim.Arkadaşlar bir çözümü olan varsa çok sevinirim.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> ACİL!!! Arabamı gece gündüz izlemek istiyorum. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OCZ Vendetta ve Vendetta 2
Sessiz ve Soğuk! Vendetta serisi işlemci soğutucuları mercek altında
ICYBOX USB sabit disk kutusu
ICYBOXun 2.5lik usb disk kutusunu inceliyoruz

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç