Bugün yurtdışı siteleri çok yavaş açılıyor, pingler uçmuş durumda, normalde 100 ping aldığım serverın pingi 300ün üzerine çıkmış durumda, yer: istanbul. Modeme ve pc ye reset attım genede aynı. Benden başka sorun yaşayan varmı acaba?
Belliydi bunun olacağı. VDSL'le ilgili çalışmalarla bir alakası olduğunu düşünüyorum. Bakalım ne zaman düzelecek. Benim anlamadığım, biz 1mbit ile adam gibi yurt dışı çıkışı elde edemezken, bu vdsl alan insanlar nasıl o vadedilen hızlara ulaşacaklar. Bana hiç inandırıcı gelmiyor.
evet beyler felaket durumda net, downloadlar kendi kendine kesiliyor bile. şu tt neden internetin anlık durumunu gösteren bi site yapmazki. pardon yanlış oldu, tt bizi soymaktan başka ne yaparki
yer istanbul bagcilar yurt disi cikislarinda ozellikle avrupa ulkelerine baglanti cok kotu. 60 ms lerde olan pingler suan 350 lerde.... ozellikle almanya baglantilari
Anlasilan yine birisi bizim fiberleri kesti. resmi aciklamayi da yaparlar yakinda, prova oluyor aslinda bu bize. yurt disi cikislar arttirilmadan vdsl verilir ve de millet youtube (ve benzerleri) , p2p , rapid abanir ise yasayacagimiz durum icin . aslinda bu bizim ne kadar disariya bagli oldugumuzu gosteriyor, neyimiz var neyimiz yok disarda ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 23 Haziran 2008; 20:50:54 >
Yurtdışı çıkışları bugün nedense göçmüş durumda sabahtan beri durum aynı ve halen düzelmedi. Nedenini bilemiyorum umarım yine bir köpekbalığı faciası olmamıştır.
anadolu yakası, yurtdışı çıkışları bir kaç saattir (eve geldiğimden beri, yani belki daha fazladır) rezalet. bırakın online oyun oynamayı, google bile doğru dürüst açılmıyor. umarım kısa süreli bir yavaşlıktır.
5,5 Milyar verioz 30 Mbit Metro Var 1,5 saattir rezalet vay anasına yaaaa
Yuh diom başka bişey demiyomm Vdsl2 miş Pehhhhhh
Baglantı : 30 Mbit Fiberoptik Metro Ethernet Şehir: Konya Yurtiçi : download da sorunyok ama Upload 4Mbitlerde sürünüyor. Yutrdışı Download ve Upload Rezalet durumda ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbulence42 -- 23 Haziran 2008; 22:01:11 >