Giriş | |
|
|
|
23 Haziran 2008; 18:31:13
|
|
|
arkadaşlar 6 aydır kafayı klimalarla bozdum,burası sayesinde (üye olmadan baya okudum burayı)omu bumu derken bütçeye uygun klimayı buldum,şimdilik bunla idare edecegiz,kışa fujitsu düşünüyorum, electra aldım 18000 btu 3 ay erteleme taksitli 1250/12 taksit iyi fiyatmı arkadaşlar çarşambaya kurulacak
|
|
|
|
|
23 Haziran 2008; 19:44:38
|
|
|
3 ay erteleme nasıl oldu? istanbul ise bilgi verirseniz bizde bir ugrayalım...
|
|
23 Haziran 2008; 21:32:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: proffesor 3 ay erteleme nasıl oldu? istanbul ise bilgi verirseniz bizde bir ugrayalım... axess kampanyası imiş,aldım çarşambaya takılacak,eylülde ödemeye başlayacagım ve 1250 ytl 12 taksit bana iyi geldi electra 18000 btu için
|
|
|
|
|
23 Haziran 2008; 23:55:23
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: freon410 quote:
Orjinalden alıntı: proffesor 3 ay erteleme nasıl oldu? istanbul ise bilgi verirseniz bizde bir ugrayalım... axess kampanyası imiş,aldım çarşambaya takılacak,eylülde ödemeye başlayacagım ve 1250 ytl 12 taksit bana iyi geldi electra 18000 btu için hayırlı olsun.Modeli EMNE 18R RC mi? Sitesindeki fiyatlar güncel değil o zaman? Yeni fiyat listresi var mı acaba elinizde?
|
|
24 Haziran 2008; 19:37:32
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: fusiontechus quote:
Orjinalden alıntı: freon410 quote:
Orjinalden alıntı: proffesor 3 ay erteleme nasıl oldu? istanbul ise bilgi verirseniz bizde bir ugrayalım... axess kampanyası imiş,aldım çarşambaya takılacak,eylülde ödemeye başlayacagım ve 1250 ytl 12 taksit bana iyi geldi electra 18000 btu için hayırlı olsun.Modeli EMNE 18R RC mi? Sitesindeki fiyatlar güncel değil o zaman? Yeni fiyat listresi var mı acaba elinizde? arkadaşım yarın akşam takılacak 18:00 civarı o zaman genel anlamda yazarım ama fiyatlarını araştırın liste fiyatlarına bakmayın,iyi klimadır elektra
|
|
|
| Donanım Haber Video İnceleme |
|
|
|
| |
Yeni mesajlar |
Yeni mesajlar yok |
Popüler konu, yeni mesajlar ile |
Popüler konu, yeni mesajlarsız |