31 temmuzda hesabını bilen tarife konuşturan seçenek kampanyası sona eriyor ben hesabını bilen tarifenin kaldırılacağı yada değiştirileceği görüşündeyim
vodafone hesabını bilen tarifeyi hayatta kaldırmaz gelir gelmez onu getirdi dikkat edersen göremediler ki türkiyede öyle bişey tutmaz gördüklerini sanmıyorum göreceklerinide
Seç Konuş tarifesi de gayet anlamsız ve başarısız bir tarifeydi, o da 1 Temmuz'da bitecek gibi görünüyor. Eğer hatalarını anlarlarsa bu iki tarife de daha hesaplı ve anlamlı tarifeler haline getirilir.
arkadaşlar bişey sorucam ben şimdi cep1 tarifesine geçsem 24 eylül e kadar kullansam ondan sonra cepöğrenci ye geri dönsem benden acaba tarife geçiş ücreti alınıcak mı? vodafone müşteri hizmetlerine bunun hakkında mail attım ama herhangi bir ücretten bahsedilmemiş eğer böyleyse bende tarifemi cep1 yapıcağım
|AMD Phenom x3 8450 | anakart şimdilik yok :) | Crucial Ballistix Tracer Led 2x1gb 800mHz | Samsung 19" 932B Plus | | Palit 7600GS Sonic(500-1600) | FEEL HURRICANE I | THERMALTAKE 480W | Philips Mms460 5+1 | Creative Audigy ES@Audigy 4 pro |
arkadaşlar bişey sorucam ben şimdi cep1 tarifesine geçsem 24 eylül e kadar kullansam ondan sonra cepöğrenci ye geri dönsem benden acaba tarife geçiş ücreti alınıcak mı? vodafone müşteri hizmetlerine bunun hakkında mail attım ama herhangi bir ücretten bahsedilmemiş eğer böyleyse bende tarifemi cep1 yapıcağım
30 günde bir tarifeni değiştirebilirsin tarife değişikliklerinde hiçbir tarife geçiş ücreti almıyorlar
cep öğrenci tarifesinden bu tarifeye geçebilirsin o zaman cep öğrenci iptal olacak ayda bir kez tarifeni değiştirebilirisin my vodafone'u kullanabilrsin tarife değişimi için