Bende fsp nin 700w psu su var zaten benim için şu anda acil olarak sessizlik ve özelliklede ekran kartı soğutmasında başarılı kasa bulmak! yukarıda saydığım 3 kasa dışında önerilieriniz varmı? yoksa illa bu üçünden biri olacaksa sıralama nasıl olmalı? (THERMALTAKE SOPRANORS bu saydığım kasalar kadar soğuturmu acaba?)
Bende fsp nin 700w psu su var zaten benim için şu anda acil olarak sessizlik ve özelliklede ekran kartı soğutmasında başarılı kasa bulmak! yukarıda saydığım 3 kasa dışında önerilieriniz varmı? yoksa illa bu üçünden biri olacaksa sıralama nasıl olmalı? (THERMALTAKE SOPRANORS bu saydığım kasalar kadar soğuturmu acaba?)
acıkcası thermaltake sogutmada güvenirim ben güzel kasalar yapıyo bi coolermaste var ama cok ünlü bilirsin diye vermedim (rc-690 tam 200ytl)
enermax ın sadece psu lar ii oluyo kanımca ama bilmem pek arastırmadım
Intel Core2 Duo E6600 @ 3.24 Ghz[ısı] = Asus P5K-E Wifi-Ap = Kingston Valueram 2x1GB 800 Mhz 5.5.5.15 1.8v = Msı N9600GT OC v127 red moon = Coolermaster Real Power M520 520W = Asus TA-951 = Seagate 320GB NCQ 16MB = Samsung Syncmaster 732N plus = Lg GSA-H44N = Microsoft Lazer Desktop 6000 = Creative Inspire M5300 = Hp Photosmart 3310 = Microsoft Lifecam VX-6000 = Airties AP-301 = Kaspersky Internet Security 2009 =3D Mark Vantage score & Vista score
Tavsiyeler için teşekkür bir arkadaşım NZXT nin şu anda adını hatırlayamadığım(ön panelde lcd ekran vardı) bir modelini kullanıyor özelliklede soğutma konusunda pek memnun değil
Şu an kullandığım lianli 007 yi (sanalmarketimde dijital fan kontrolcü ile kampanyada) coolermaster rc690 ı veya son zamanlarda nasıl olduysa novada yok paraya satılan enermax chakra kasayı öneririm. ne olursa olsun soğutması iyi olsun ve içi geniş olsun.