Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TTN D550 cep telefonu çift sim kart

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> TTN D550 cep telefonu çift sim kart Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sinan1761

23 Haziran 2008; 16:52:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar.ben yeni bi cep telefonu almaya karar verdim ve aklımda çift sim kartlı yeni çıkan TTN D550 model telefon var.eğer bu telefonu kullanan arkadaşlar varsa bana bu telefonla ilgili bilgilerini aktarırlarsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan1761 -- 9 Temmuz 2008; 16:20:42 >
gf011108

25 Haziran 2008; 13:28:52 

EVET WAR BEN ALDIM O TELEFONU VE KULLANIYORUM ÇOKTA MEMNUNUM KAMRESI GÖRÜNTÜSÜ ZATEN FİYATDA ÇOK UYGUN BENCE HİÇ DÜŞÜNME GİT AL HAKLI OLDUĞUMU ANLIYCAKSIN.

sinan1761

25 Haziran 2008; 17:48:39 

quote:

Orjinalden alıntı: gf011108

EVET WAR BEN ALDIM O TELEFONU VE KULLANIYORUM ÇOKTA MEMNUNUM KAMRESI GÖRÜNTÜSÜ ZATEN FİYATDA ÇOK UYGUN BENCE HİÇ DÜŞÜNME GİT AL HAKLI OLDUĞUMU ANLIYCAKSIN.

teşekkürler.evet haklısın bende sorduktan sonra aldım zaten telefonu.gayette memnunum.çok hoş bi telefon.çift hat teknolojisi gayet güzel çalışıyor!! üstelik bide 1 yıllık sigorta hediye verdiler. tavsiyen için teşekkürler!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan1761 -- 25 Haziran 2008; 17:50:01 >
pcclock

26 Haziran 2008; 2:07:20 

benimde aklımda bu telefon war ama malum yorumların yarısı çin telefonlarını önermiyor. acaba bu telefonun sorunu warmı yada servisi?

sinan1761

26 Haziran 2008; 9:11:57 

quote:

Orjinalden alıntı: pcclock

benimde aklımda bu telefon war ama malum yorumların yarısı çin telefonlarını önermiyor. acaba bu telefonun sorunu warmı yada servisi?

gönül rahatlıtlığıyla alabilirsin 'farklı faal' firmasının güvencesiyle alıyosun zaten.yani servis güvencisi gayet güvenilir.yukarda sölediğim gibi 1 yılık kaskosuda hediye zaten.
graphicdesignerr

1 Temmuz 2008; 16:08:43 

merhaba , bu telefonu kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazabilirmi acaba, bende alıcam ama pek fazla yorum bulamadım internette

sinan1761

4 Temmuz 2008; 12:53:12 

quote:

Orjinalden alıntı: graphicdesignerr

merhaba , bu telefonu kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazabilirmi acaba, bende alıcam ama pek fazla yorum bulamadım internette

bence çok iyi telefon.çift kart özelliği kusursuz çalışıyo.eksi bi yönünü göremedim henüz.yukardada dediğim gibi rahatlıkla al derim ben..
motanyeri

7 Temmuz 2008; 11:56:54 

Yaa arkadaşlar yeni aldım ve kutuyu açtığımda inanamadım.. çift batarya, araç şarj cihazı, normal şarj cihazı, data kablosu, kulaklık, 128 mb micro SD.. 7 yıl farklı faal garantisi, 1 yıl cepkask... 80 gr ve çift sim kart... ekranı K750 den daha geniş ve görüntü harika... kargo dahil sadece 285 YTL daha ne olsun..

2005 Honda Civic 1.6 ES
2008 Acer Aspire 5920G-933G25Mn (1Gb Robson)
TTN Mobile D550 Dual Sim 80 gr
Samsung D880
melisok

7 Temmuz 2008; 12:16:05 

nereden aldınız acaba, ben istanbuldayım.

sinan1761

7 Temmuz 2008; 13:39:44 

www.ffcell.net adresinden şubelerinin adres ve telefon bilgilerini bulabilirsin.internettede bir çok sitede satışı var ttn d 550 yazıp arat nerdeyse heryerde satışta
motanyeri

7 Temmuz 2008; 14:18:17 

Ben ereyon dan aldım 12 taksitle cardfinans

Sinan1761 arkadaşım başlık kısmı değişiyor mu bilmiyorum ama dual sim ve 80 gr ağırlığı eklesen acayip ilgi olur ben şans eseri buldum ve senin de yardımların sayesinde aldım sağolasın :)

web adresi www.ttnmobile.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motanyeri -- 7 Temmuz 2008; 14:23:04 >

2005 Honda Civic 1.6 ES
Samsung D880
motanyeri

7 Temmuz 2008; 16:32:33 

quote:

Orjinalden alıntı: motanyeri

Yaa arkadaşlar yeni aldım ve kutuyu açtığımda inanamadım.. çift batarya, araç şarj cihazı, normal şarj cihazı, data kablosu, kulaklık, 128 mb micro SD.. 7 yıl farklı faal garantisi, 1 yıl cepkask... 80 gr ve çift sim kart... ekranı K750 den daha geniş ve görüntü harika... kargo dahil sadece 285 YTL daha ne olsun..

pardon yaa 512 mb micro SD imiş

2005 Honda Civic 1.6 ES
Samsung D880
motanyeri

8 Temmuz 2008; 9:52:41 

bu telefon için turkcell gprs ayarlarını nereden bulabilirim?? mig33 yükleyen oldu mu?? gprs e bağlanmaya çalışınca gprs kayıtlı değil diyor bu ne demek??

2005 Honda Civic 1.6 ES
Samsung D880
bluninght

8 Temmuz 2008; 13:08:19 

quote:

Orjinalden alıntı: motanyeri

merhaba arkadaşlar yeni bir çift hatlı telefon almak istiyorum. araştırdımbaya g.m da bir çok model var ama telefonlarında görüşme sırasında ses problemleri oluyormuş ve tuşlardan çok ses geliyormuş . benim çift hatlı istememim asıl nedeni avea hattımdan mesaj atabilmek . ayrıca konuşurkende ses yüzünden iletişim kopukluğu yaşamak istemiyorum . o yüzden alan arkadaşlarsan bu konu da detaylı bir bilgi alırsam daha rahat olurum alırken şididen teşekkürler..

motanyeri

8 Temmuz 2008; 16:34:24 

Arkadaşım ben daha önce K750 kullanıyordum.. TTN de ses karşı tarafa K750 ye oranla daha az gidiyor o kesin.. ama anlaşılmayacak kadar az değil.. ama karşı tarafın sesi gayet net geliyor.. hatların kullanımı konuşma olsun mesaj olsun gayet pratik menüler ve media oynatıcı takılmadan hızlı bir şekilde çalışıyor.. benim tek problemim internete bağlanamıyorum.. GPRS kayıtlı değil diyor.. mp4 formatını desteklemiyor ekran 65K, 262K değil.. çok hafif ve kibar bir dizayn yapmışlar.. radyo kulaklıkla çalışıyor ve gayet güzel çekiyor. radyo dinlerken tek tuşla kayıt yapabiliyorsun.. t9 sözlük, java vb.. konularda sorun yaşıyorum şimdilik kuramadım birşey.. tuşların sertliği ve sesi aynı K750 gibi.. biraz sert.. telefonun yanında kırmızı ışık göstermişler resimlerde benimkinde yok acaba olan var mı???

2005 Honda Civic 1.6 ES
Samsung D880
bluninght

8 Temmuz 2008; 17:28:26 

hızlı cevap için çok teşekürler . zannedersem ses de biraz sorun yaşacağım izlenimini verdi çünkü benim için çok büyük bir sorun oldu eski telefonlarımda karşı taraf ve ben konuşrken sinir kızırleri geçiriyorduk. herhalde tek hatlı bir telefon alıp 2 telefon taşımaya devam edeceğim ii günler

yusufoz48

8 Temmuz 2008; 18:22:05 

Telefonu alan arkadaşlar biraz daha ayrıntılı bilgi verirlerse mutlu olurum. Anladığım kadarıyla çift sim kart fonksiyonunda bir sorun yok, verimli çalışıyor. Fakat menü hızı, rehber hızı, kamera performansı nasıl, müzik çaları nasıl, java destekliyor mu? Elbette bu fiyattaki bi telefondan çok fazla şey beklememek gerek ama telefonu kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

motanyeri

9 Temmuz 2008; 9:16:26 

quote:

Orjinalden alıntı: bluninght

hızlı cevap için çok teşekürler . zannedersem ses de biraz sorun yaşacağım izlenimini verdi çünkü benim için çok büyük bir sorun oldu eski telefonlarımda karşı taraf ve ben konuşrken sinir kızırleri geçiriyorduk. herhalde tek hatlı bir telefon alıp 2 telefon taşımaya devam edeceğim ii günler

Arkadaşım ses sizin için çok önemliyse K750 yi tavsiye ederim 3 sene kullandım ses ve kamera harika.. operatörler bizleri çift hat kullanmak zorunda bırakmasa hayatta değiştirmezdim..

2005 Honda Civic 1.6 ES
Samsung D880
motanyeri

9 Temmuz 2008; 9:50:37