evet arkadaşarlar daha önce alıcam demiştim. yani siparişi vermiştim bugnü geldi. resimler aşağıda zaten. ben ürünü çok beğendim. çok sabit kurulumu var. zaten kutunun içinden küçük bir kitapçık çıkıyor. herkes yapalbilir. Esata sonuçları mükemmel! ilk önce biçimlendirme işlemi yapıyorsunuz. sonra zaten testlere ve veri atmaya başlayabilirsiniz. :) alıcak arkadaş varsa şiddetle tavsiye ederim. sadece bu disk kutusu ve bir sata hard disk ile mükemmel sonuçlar sizinle!! sorucak sorunuz varsa buyrunuz... :)
E-SATA 35,1 GB VERİYİ 13 DK KAOPYALADI.
Usb yi denemedim çok uzun sürer diye ama tahmini 28 -30 dk alır.
resimlere tıklayarak bakınız çünkü çok büyük gösterdi!
başka test varsa söyleyim yapıyım. ben pek bilmiyom çünkü :)
Hayırlısı olsun. Bende 500 Gb taşınabilir, bir HDD almayı düşünüyorum. Bu model baya güzelmiş. Büyük ihtimal E-Sata alırım.
Bir şeyin haklı olduğunu bildiğin halde, o şeyden yana çıkmazsan, korkaksın demektir. Size ne yapacağınızı söyleyebilirler. Ama ne düşüneceğinizi söyleyemezler. Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.
Kendi diskimi(500 GB harici Disk) HD tune pro Programı ile test edebilir miyim? Eğer yanıtınız evet ise bu programı nerden download edebilirim ve nasıl kullanabilirim.
Kolay Gelsin!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zm_caglar -- 25 Haziran 2008; 9:43:11 >