bu psu alındıktan sonra şu gibi değişiklikler Yapılacak: İşlemci E8400 alınacak ekran kartı 8800 GT ya da 9600 GT alınacak ayrıyetten oc yapılacak ve buna bağlı olarak extra fan alınma ihtimali var.
500w lık bu psu Bu gibi değişikliklere yeterli mi? Bu psu nun vida yerleri kasama uyacak mı? Eğer Sizce bu psu yeterli değilse önereceklerinizi de bekliyorum....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rok54 -- 23 Haziran 2008; 16:39:55 >
Fazlasıyla yeterli olur, ama benim başka bir model önerim olacak, sabah i başka arkadaşa da önerdim.. Recom 550 watt güçk kaynağı aldık birkaç gün önce arkadaşıma, arkadaşım grafiker olduğundan uzun saatler pc başıda çalışıyor ve evine gittiğim zaman gerçekten pc açıkken "yok cNIM O KADAR MI OLUR" dedirten cinsten sessiz bir güç kaynağı.. lulağımla duymasam inanmazdım, hemen ısınmasını sordum, verimiliği yeterli olduğundan ısınma yapmıyormuş.. arkadaşım bu arada çizim kartlarından kullanıyor yüksek seri bir quadro..
Bir arkadaşım mavi bilgisayarın mağazasından satın almış . sessizliğini anlata anlata bitiremiyor. kablo sarmalı , molex kablo uçları , yeşil fanı vs vs. bunu biraz araştırın derim . cidden o kadar iddialıysa epey iyi iş çıkaracak gibi.
Fazlasıyla yeterli olur, ama benim başka bir model önerim olacak, sabah i başka arkadaşa da önerdim.. Recom 550 watt güçk kaynağı aldık birkaç gün önce arkadaşıma, arkadaşım grafiker olduğundan uzun saatler pc başıda çalışıyor ve evine gittiğim zaman gerçekten pc açıkken "yok cNIM O KADAR MI OLUR" dedirten cinsten sessiz bir güç kaynağı.. lulağımla duymasam inanmazdım, hemen ısınmasını sordum, verimiliği yeterli olduğundan ısınma yapmıyormuş.. arkadaşım bu arada çizim kartlarından kullanıyor yüksek seri bir quadro..