Geçen günkü Snopy v19c tecrübemden sonra bu kitlerden korkar oldum, bu aleti kullanıp ta pedal ve direksiyon hassasiyeti konusunda bana yardımcı olabilecek, şöyledir böyledir diyebilecek birileri vardır umarım?
Momo yu snopy ile veya başka birşeyle kıyaslama,şimdi şuan için en iyi direksiyon G25 tir ama çok pahalıdır ve onun alternatifi de MOMO dur eğer 80 liraya bulduysan sakın kaçırma bu fırsatı,tepkileri çok iyidir.
ben momo aldım ve ertesi gün iade ettim:)race drive grid oynamaya çalıştım baktım oynayamıyorum bide yer kaplıyordu baya benim için...bende verdim geri:)
Race driver grid direksiyon için ölçüt olabilecek bir oyun değil.Öncelikle hassasiyet istiyorsa arkadaş LFS,,RFactor,,TDU gibi oyunlarda denemeli.Ayrıca momo süper bir set.Hiç şüphen olmasın
Sanırım alıyorum Momo 'yu yalnız elimde patlayan Snopy v19c 'yi napıcam bilmiyorum ? :D Satabilir miyim yahu? Alıcısı var mıdır?
Ayrıca şunu sormak istiyorum; TDU 'da şehirde arabamı 3.viteste 2000 devirde pedalla sabitleyerek ve böylece az yakıt harcayarak gezebilir miyim? :D Yani pedal hassasiyeti nedir? Biri bana bunu desin, somut kavramlarla anlatın bana :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qpana -- 23 Haziran 2008; 19:31:03 >
23 Haziran 2008; 19:38:34
Anlatılmaz yaşanır. Snopy ile falan katiyyetle karıştırma. Snopy' nin simidi bildiğimiz simitten biraz daha hallicedir. MOMO ise bambaşka bir olay.
Ben3 haftadır kullanıyorum. GErçekten çok ii. Özellikle Grid'de muhteşem oluyor. Klavyeden direksiyona geçişte 1-2 saat bir alışma süresi gerekiyor ama sonrası için değer.
Momo sayesinde İstanbulpark'da formula 1000'lerle nerdeyse yenilmezim
Momo gerçekten farkını ortaya koyan bir set. GRID yarışında henüz denemedim tahminim Drift yarışlarında tur dönüşünün az olması belki zorlaştırır bilemiyorum ama TDU da mükemmele yakın diyebilirim.
YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sıvı