posetr
Uzaklaştırılmış 15 gün cezanın 8 günü kaldı.
23 Haziran 2008; 16:26:50
arkadaşlar 2 saat önce 5+1 aldım eve geldim bütün kabloları takdım arkatarafda
12 tane giriş var
neyse altaki 6 tanesi ses çıkışı kabolarıda güzelce yerlerine takdım hepsini sag sol felan ayarladım buraya kadar sorun yok sesi açtım en son ses seviyesi 80
5+1 in ses açma aygıtının ekranın da 5.1 ve 2.1 diye 2 bölüm var bunları kumandada ayarlıyoruz neyse buda tamam 5.1 e getirdim sesi açtım 59 a kadar güzeldi yannız 59 a kadar 5.1 olan sistem 59 u geçtikden sonra sadece bass sag sol ve center dan geliyor ses yani 2 hoparlorden ses gelmiyor ses 80 e kadar böyle gidiyo işte sorun burda 5.1 de sesi ne kadar açarsam açayım bütün hoparlörlerden ses gelmesi gerekmiyormu yannız şunuda demeden geçemicem 59 u geçtikden sonra sag sol center ve bass hoparlöründen aşırı yüksek ses geliyor yani gerçekden ses seviyesi 80 oldugunda yanında duramıyorsun hoparlörlerin ama işte o arkadaki 2 tane niye çalışmıyo ses seviyesi 59 a kadar çalışan 2 haporlor 59 dan sonra duruyor yardımcı olabilecek varmı
bu arada aletin ismi
microlab a-6664 lütfen bilen birileri vardır en azından bilgilendirlerse sevinirm
ama inanır mısın bazen burada açtığım konular oluyor..en fazla onlarca kişi bakmış..ve 1 kişi bile cevaplamamış.. bakıyorum ''bana göre'' saçma sapan bir topiğe yüzlerce kişi bakıyor...ve cevap sayısı belki sayfalar sürüyor.. bu insanın zoruna gidiyor..ancak burası da birazcık insanların gülmesi,eğlenmesi gibi konuların ağırlıkta olması istenilen bir bölüm..yani her konuya msj bekleyemeyiz...kolay gelsin