Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
5+1 den anlayanlar bi bakabilirmi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> 5+1 den anlayanlar bi bakabilirmi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
posetr
Uzaklaştırılmış
15 gün cezanın 8 günü kaldı.

23 Haziran 2008; 16:26:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar 2 saat önce 5+1 aldım eve geldim bütün kabloları takdım arkatarafda

12 tane giriş var

neyse altaki 6 tanesi ses çıkışı kabolarıda güzelce yerlerine takdım hepsini sag sol felan ayarladım buraya kadar sorun yok sesi açtım en son ses seviyesi 80

5+1 in ses açma aygıtının ekranın da 5.1 ve 2.1 diye 2 bölüm var bunları kumandada ayarlıyoruz neyse buda tamam 5.1 e getirdim sesi açtım 59 a kadar güzeldi yannız 59 a kadar 5.1 olan sistem 59 u geçtikden sonra sadece bass sag sol ve center dan geliyor ses yani 2 hoparlorden ses gelmiyor ses 80 e kadar böyle gidiyo işte sorun burda 5.1 de sesi ne kadar açarsam açayım bütün hoparlörlerden ses gelmesi gerekmiyormu yannız şunuda demeden geçemicem 59 u geçtikden sonra sag sol center ve bass hoparlöründen aşırı yüksek ses geliyor yani gerçekden ses seviyesi 80 oldugunda yanında duramıyorsun hoparlörlerin ama işte o arkadaki 2 tane niye çalışmıyo ses seviyesi 59 a kadar çalışan 2 haporlor 59 dan sonra duruyor yardımcı olabilecek varmı

bu arada aletin ismi

microlab a-6664 lütfen bilen birileri vardır en azından bilgilendirlerse sevinirm

yazım hataları varsa affola
ozgurdeniz65

23 Haziran 2008; 16:30:58 

malesef burada çoğu kişi bunu okumaz bile
sen konuyu bence kopyala+yapıştır yap buraya...
http://forum.donanimhaber.com/forumid_241/tt.htm

posetr
Uzaklaştırılmış

23 Haziran 2008; 16:33:08 

ordada 1 gün sonra cevaplıyolar
ozgurdeniz65

23 Haziran 2008; 16:39:10 

quote:

Orjinalden alıntı: posetr

ordada 1 gün sonra cevaplıyolar

haklısın dostum

ama inanır mısın bazen burada açtığım konular oluyor..en fazla onlarca kişi bakmış..ve 1 kişi bile cevaplamamış..
bakıyorum ''bana göre'' saçma sapan bir topiğe yüzlerce kişi bakıyor...ve cevap sayısı belki sayfalar sürüyor..
bu insanın zoruna gidiyor..ancak burası da birazcık insanların gülmesi,eğlenmesi gibi konuların ağırlıkta olması istenilen bir bölüm..yani her konuya msj bekleyemeyiz...kolay gelsin

posetr
Uzaklaştırılmış

23 Haziran 2008; 16:43:30 

@ozgurdeniz65 haklısın alışdık artık.
uzil

Sisteme Gözat

23 Haziran 2008; 16:44:55 

valla ilginç bir durum ister aux ister dvd moduna getir tüm kolonlar çalışaması lazım

bir arıza var kanımca..hoparlorler yuksek gerilem mi dayanamadı nedir.hayatımda hiç duymadım böyle birşey belli seseten sonra çalışmaması.

ama sen pc vb aux çıkılı yani streo ses çıkışı kullanıyosan 2ch seç eğer digital yada analog 5+1 çıkıştan ses alıyosan 5+1 i seç

BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 16/07/20XX tarih ve 20XX/40X nolu kararı gereği bu imzaya erişim DONANIMHABER YÖNETİMİ'NCE engellenmiştir.
fasilgibi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Haziran 2008; 16:47:52 

Pm

ozgurdeniz65

23 Haziran 2008; 16:48:27 

quote:

Orjinalden alıntı: posetr

@ozgurdeniz65 haklısın alışdık artık.

posetr
Uzaklaştırılmış

23 Haziran 2008; 16:52:58 

Yardımcı olmaya çalışan herkeze teşekürler
posetr
Uzaklaştırılmış

23 Haziran 2008; 17:02:41 

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

valla ilginç bir durum ister aux ister dvd moduna getir tüm kolonlar çalışaması lazım

bir arıza var kanımca..hoparlorler yuksek gerilem mi dayanamadı nedir.hayatımda hiç duymadım böyle birşey belli seseten sonra çalışmaması.

ama sen pc vb aux çıkılı yani streo ses çıkışı kullanıyosan 2ch seç eğer digital yada analog 5+1 çıkıştan ses alıyosan 5+1 i seç

valla normal pc deki hoparlör girişine takılı şuan dedigim gibi 59 seviyeye kadar normal ama 59 seviyeden sonra arkadaki 2 hoparlörden ses kesiliyor

arkadaki kablolar 5.1 yerine degil audio output a baglı bu arada ses kartı on board anakart cd sinden ses kartının driverı kurulu driver sound max.
posetr
Uzaklaştırılmış

23 Haziran 2008; 17:19:00 

yukarı:S
posetr
Uzaklaştırılmış

23 Haziran 2008; 17:46:26 

sorun tespit edildi ses kartı 5.1 i desteklemiyor tek girişli oldugunu fark ettim.
LaYLoNDoN
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

23 Haziran 2008; 18:01:26 

yazık sana caner yav ... kanka şimdi 120 kaat verdiğin alete bide ses kartımı alman lazım
xy elementi

23 Haziran 2008; 19:44:27 

cerative nin yanılmıyosam 40-45 ytl ye 5+1 ses kartları var...onları öneririm..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> 5+1 den anlayanlar bi bakabilirmi Sayfa: [1]
Buraya git: