1 hafta önce yurtdışından gelirken getirdim ve pasaportuma kaydettirdim kutusu ve aksesuarları mevcuttur yanında 2 gb hafıza kartı vardır
FİYAT : 750 YTL (MANTIKLI TEKLİFLER OLDUĞU SÜRECE TAKAS VARDIR)
Baskonuş özelliği 3G desteği ile hızlı internet ve dosya transferi Görüntülü görüşme özelliği Wireless(kablosuz) ağlara bağlanabilme özelliği Müzik kontrol tuşları Ortam ışık algılayıcısı sayesinde pilden tasarruf N-Gage oyun modülü Windows Live Messenger yazılımı FM vericisi sayesinde canlı müzik yayını yapma
Genel Özellikler
Ağırlık 125 Gr Genişlik 55 mm 1498 Yükseklik 103 mm Kalınlık 18 mm Şebeke frekansı GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900 1498 Titreşim Var Handsfree Var Kızılötesi Var Bluetooth Var Sesle arama Var 1498 Ses kaydı Var Pil Tipi Li-Ion Bekleme süresi 220 saat Konuşma süresi 3,5 saat 1498 Baskonuş Var 3G Var 1498 Wireless LAN Var HSDPA Var 1498 Renkler Siyah 1498 Uçuş modu Var Bluetooth versiyon 2.0 USB Desteği Var GPS Var 1498
Ekran Özellikleri
Renkli Ekran Var Renk Sayısı 16700000 Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 px 1498
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası 70 MB Harici Hafıza Yuvası Var Harici Hafıza Kartı Boyutu 1 GB 1498 Harici Hafıza Kartı Tipi microSD (TransFlash) Maksimum Hafıza Kartı Boyutu 8 GB 1498
Internet Özellikleri
Wap Var 1498 Wap versiyonu WAP 2.0 Gprs Var Gprs slot 4+1/3+2 Gprs class 10 1498 Hcsdcd Var XHTML Tarayıcı Var 1498 HTML tarayıcı Var UMTS Var 1498 E-posta okuyucu Var Edge Var Ekstra internet özellikleri Rss okuyucu Macromedia Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı VoIP, internet üzerinden ses aktarımı E-posta eklentileri için dosya gösterici UPnP teknolojisi 1498 Anında mesajlaşma Var 1498
Multimedya Özellikleri
Polifonik melodiler Var Mms Var Ekran koruyucu Var Java desteği Var Mp3 çalar Var Radyo çalar Var Dahili kamera Var Video Çekebilme Var Video Oynatabilme Var Oynatabildiği dosyalar MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, MPEG-4 , H.264, AVC, H.263, 3GPP, RealVideo 10, AMR 1498 2. Dahili Kamera Var Görüntülü telefon görüşmesi Var Eksta multimedya özellikleri Radyoda RDS desteği TV / Projeksiyon Bağlantısı Online müzik satın alma özelliği Müzik dosyalarını tanıma özelliği 3D ses desteği Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm) FM vericisi sayesinde canlı müzik yayını yapma Müzik kontrol tuşları Var
Kamera Özellikleri
Çözünürlük 3.2 MP Dijital Zoom 8X Flaş Var 1498 2. Kamera özellikler 352 x 288 Ekstra kamera özellikleri Otomatik netleme, Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Carl Zeiss mercek, Tessar lens, Görüntü sabitleyici, Makro modu, Kırmızı göz düzeltme 1498 Video kayıt formatı 3GP, MPEG4
Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleri Var Hesap makinesi Var Takvim Var 1498 Senkronizasyon Var İşletim sistemi Symbian İşletim Sistemi versiyon Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.0 Tema desteği Var 1498 Java Oyunlar Var Ekstra Uygulamalar Ofis dosyaları için görüntüleme yazılımı RealOne Multimedya Oynatıcısı Resim ve Video düzenleme programı PictBridge: Kablosuz yazıcı bağlantısı Dosya yöneticisi LifeBlog: Akıllı arama ve görüntüleme günlüğü İndirme yöneticisi Dahili Telesekreter Google Search N-Gage oyun modülü
Aksesuarlar
Şarj Aleti Var Data Kablosu Var 1498 Taşıma Kayışı Var Stereo Kulaklık Var 1498 Hafıza kartı adaptörü Var 1498 Taşıma Kılıfı Var
telefonda türkçe menü yok kamerası n73 ile karşılaştırdım n73ten daha iyi çekiyor ses çıkışı n81 ile aynı tuşlar ilk başta farklı geliyor ama 1-2 gün sonra eliniz alışıyor
ses cıkısı derken sadece kulaklıkmı yoksa hoparlordemı super (yukseklık ve kalıte )bide fm verıcı kac metreye kadar yayın yapabılıyor...kasa kalıtesı nasıl.. (umarım co sormamısımdır turkıyeye gelınce alabılırım ya bu yada n81...)
fiyat sonmu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme