Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
asus f3sa 2gb ram 4gb yapmak

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> asus f3sa 2gb ram 4gb yapmak Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sky__

23 Haziran 2008; 12:43:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

***arkdaslar bende asus f3sa modeli var crysis fln oynuyorum fkat silahli çatişmalarda fln azda olsa kasiyor makine yüksesk çözünürlükte iken ama.ben bu kasintinni olmamasi için makinede 2gb ram mevcut fakt ben 2gb ram daha ekletıp toplam 4 gb yapmak ıstıyorum sızce ne kadr uygun olur ve ekran kartının performansında bir artiş gösterirmi acaba lütfen bana bilgi verirseniz sevinirim.

***birde leptobuma ses karti almak istiyorum elimde mevcut olan 5arti1 ses sisteminden daha iyi ses alabilmek için ses karti ekleme gibi bir ihtimalimiz varmi.

***ben laptobumu xpye çevirdim sizce hangisinde kullanmak daha mantıklı xpmi?vistami?
asusf3sa modeli ve xpyi destekelemdiği için çıkma driverlarla kullanıyorum buda performansta azalma gösteririmi arkdaslar?

bu arada nedense ben oyunları oynarken yanlardan kesıyor ve tam ekranı sıgmıyor goruntu neden olabileceği hakkında bir bilgisi olan varmi arkdaslar?

şimdiden çok telekkürler arkdaslar cvplarınız için.

-TaneR-

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 14:04:47 

1. si 4 GB yapsanda 3. süyle bağlı olarak xp de hiçbir etki göstermez. buna tanıklık ettim ve biliyorum. vistada gözle görülür bi değişiklik oluyor. arkadasımda 2 GB vardı Call of Duty 4 ü 1600 pixelde oynarken senın dediğin gibi oluyordu 2 tane rami söktü giti 3 gb taktı 800 Mhz den ve su anda süper derecede oynayabiliyor. 4 neden takmadı dersen matematiksel hesap olarak uymuyormus öle dedi ama sanmam.

laptopuna ses kartı ne olur bilemem arastır derim o konu hakkınad bilgim yok

vista kullanmanı tavsiye ederim sonucta masaüstü pc olsa tamam xp derim ama çakma driverları kullanıyorsun tabiki performansı etkileyecektir.

o ekranı kesmesinin nedenide xp ye çakma driver yapmandır. çünkü asusun yeni laptoplarının xp ye uyumlu ekran kartı driverları yok...

umarım yardımcı olmusumdur.

uzun lafın kısası arkadasım Vista + 3 veya 4 GB ram tavsiyem:) + kendi driverları(vista olunca öle olcka tabi:))

-TaneR-

(: Web Tasarım & Grafik Tasarım :)
akbüyücü

25 Haziran 2008; 16:07:24 

quote:

Orjinalden alıntı: -TaneR-

1. si 4 GB yapsanda 3. süyle bağlı olarak xp de hiçbir etki göstermez. buna tanıklık ettim ve biliyorum. vistada gözle görülür bi değişiklik oluyor. arkadasımda 2 GB vardı Call of Duty 4 ü 1600 pixelde oynarken senın dediğin gibi oluyordu 2 tane rami söktü giti 3 gb taktı 800 Mhz den ve su anda süper derecede oynayabiliyor. 4 neden takmadı dersen matematiksel hesap olarak uymuyormus öle dedi ama sanmam.

laptopuna ses kartı ne olur bilemem arastır derim o konu hakkınad bilgim yok

vista kullanmanı tavsiye ederim sonucta masaüstü pc olsa tamam xp derim ama çakma driverları kullanıyorsun tabiki performansı etkileyecektir.

o ekranı kesmesinin nedenide xp ye çakma driver yapmandır. çünkü asusun yeni laptoplarının xp ye uyumlu ekran kartı driverları yok...

umarım yardımcı olmusumdur.

uzun lafın kısası arkadasım Vista + 3 veya 4 GB ram tavsiyem:) + kendi driverları(vista olunca öle olcka tabi:))

ne yani ben 2 hafta içerisinde asus m51sn almayı düşünüyorum ve windows xp yükleyecem.kaç ay geçti hala uygun driver çıkarmadı mı asus

p4u800-x 478pin agp8x IDE DDR
Intel Celeron D 2.5@3.1 256kb 533fsb
1024mb DDR 400mhz ram
256mb DDR3 x1600pro oc edition
silverpower 400watt psu
-TaneR-

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 12:27:11 

hayır arkadasımda M51SN250DV var vista kullanıyor su anda ben diyorum ya bende ASUS F3SG240DV var xp kurdum bilmiyordum vardır diye düşündüm ama yokmus. asusun anafabrikasına mail attım. cevap: laptopunuza uygun driverlar henuz çıkmadı üzerinde santarosa işlemci var vista kullanmanız en akıllıcası dediler....

-TaneR-

(: Web Tasarım & Grafik Tasarım :)
akbüyücü

26 Haziran 2008; 15:30:00 

tamam sendeki f3s için yokmuş driver ancak m51sn için varmı onu soruyorum?ben vista kullanmak istemiyorum o yüzden

p4u800-x 478pin agp8x IDE DDR
Intel Celeron D 2.5@3.1 256kb 533fsb
1024mb DDR 400mhz ram
256mb DDR3 x1600pro oc edition
silverpower 400watt psu
emrecelik

26 Haziran 2008; 17:36:45 

ben m51sn de xp kullanıyorum gayet de sorunsuz bütün driverları yükledim

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> asus f3sa 2gb ram 4gb yapmak Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Be Quiet Dark Power Pro PSU
Sessiz ve güçlü Be-Quiet Dark Power Pro serisi güç kaynakları
GeCUBE X-Turbo Dual HD3870 X2
GeCUBE X-Turbo Dual HD3870 X2 ekran kartı video incelemesi: ATI yine yeniden üst seviye bir ekran kartıyla sahnede

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar