Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
[[[ 5000 SMS YARDIM ]]]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> [[[ 5000 SMS YARDIM ]]] Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
taken21

23 Haziran 2008; 12:06:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar benim bi hattım daha var. mobil ögrenci degil "hepsi bir" tarifesinde. onada 5000 sms olayı yapilabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taken21 -- 23 Haziran 2008; 12:09:23 >

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Haziran 2008; 12:18:53 

Kontörlü hattın hangi tarifede olursa olsun yapabilirsin.

Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini
Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla
Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için
Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda
Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
taken21

23 Haziran 2008; 12:19:44 

Cok tesekkür ederim. saolun
quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Kontörlü hattın hangi tarifede olursa olsun yapabilirsin.

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
#Unique

23 Haziran 2008; 23:24:58 

Avea'da tarife farketmiyor 5000 sms'te,sadece 10 dakikası 2 kontör olayında mobil öğrenci olmak zorunluluğu var.

taken21

24 Haziran 2008; 10:33:38 

Bu ay 100 kontor almıstım. normalde kontor yükledikten snra mesaj gelirdi tüm mobil ögrencilerle 10 dk si 2 kontore 1 ay boyunca konusabilirsiniz diye ama bu sefer gelmedi. mobil ögrenci olan birisinide arama fırsatim olmadi ama aricam bugunlerde. acaba hala gecerlimi 10 dk si 2 kontor olayi?
quote:

Orjinalden alıntı: OrtayaKarışık

Avea'da tarife farketmiyor 5000 sms'te,sadece 10 dakikası 2 kontör olayında mobil öğrenci olmak zorunluluğu var.

Alphonse Capone
#Unique

24 Haziran 2008; 10:46:20 

@taken21

150 kontör ve üzeri yüklemelerde oluyor 10 dakikası 2 kontör diye biliyorum,ayrıca ben bu ay 150 kontör yükledim bana da gelmedi 10 dakikası 2 kontöre konusabilirsiniz diye bilgilendirme ama o tarife üzerinden konustum yani daha fazla kesmedi,yine de 150 olması lazım diye biliyorum ben 10 dakikası 2 kontör için.

taken21

24 Haziran 2008; 11:03:10 

Sagol dostum. o zaman artık 150 kontorden asagı yüklememek gerekiyo. hem bu 10dk si 2 kontor hemde 180 dk muhabbeti için

Alphonse Capone
#Unique

24 Haziran 2008; 11:12:03 

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Sagol dostum. o zaman artık 150 kontorden asagı yüklememek gerekiyo. hem bu 10dk si 2 kontor hemde 180 dk muhabbeti için

Evet aynen usta patlıcan'dan geliyor bir 180 dakika daha,konus konus bitmez

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> [[[ 5000 SMS YARDIM ]]] Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS A6J dizüstü bilgisayar
Dizüstü bilgisayarda oyun oynanmaz diye kim demis :)
B-PowerStick video incelemesi
Yolculuklarınız sırasında şarj bitmesinden artık korkmayın. Sadece 1 kalem pil ile cep telefonu ve MP3 çalarınızı şarj edin...

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar