arkadaslar gecende bu laptop elime gecti ama dikkatimi ceken 597 mhz dan hic yukselmiyor.iki tane film birden oynatim 3-4 internet sayfasi birden actim gene ayni hizda ve takilmaya basliyor. halbuki makina 1300mhz max calismasi gerekir. biostan bir ayar yapmak gerekiyormu? stepeteep disable yapsam olurmu acep? bios gunncellemede yaptim olmadi. sistem ozellikleri: intel centrino 1300mhz 400 bussped 1mb cash 512mb ram 60gb hd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BABA ADAM -- 24 Haziran 2008; 14:23:15 >
Masaüstünde sağ tıklayın. Özellikler>Ekran Koruyucu>Güç(veya güç seçenekleri). Buraya girdikten sonra sekmeleri gezin. Bir yerde pil durumunu sistem çubuğunda göster diye bir ayar var. Orayı işaretleyin. Daha sonra başlat çubuğunun sağ kısmında pil durumunu gösterir bir ibare çıkacaktır. Buraya tıklayıp "her zaman açık" profilini seçin. Umarım sorun bundan kaynaklanıyordur ve işe yarar.
Amd 64 x2 4200 Manchester Kırpılınca birşeye benzememiş :-(