arkadaşlar yakında q9450 alacağım ve oc ile 3 ghz günlük kullanacağım sorun olurmu yoksa daha yukrlarda bir değerde sorunsuz çalışırmı ısınma sorunu olmadan
arkadaşlar yakında q9450 alacağım ve oc ile 3 ghz günlük kullanacağım sorun olurmu yoksa daha yukrlarda bir değerde sorunsuz çalışırmı ısınma sorunu olmadan
voltaj vermediğin sürüce çıkabildiğin en üst değerde stock fanla kullana bilirsin 3.0 çok rahat kullanırsın ;)
arkadaşlar başka yorum yokmu? bende 9450 alacağım arkadaşın dediği gibi stock fanla ve voltaj artırmadan sorunsuz kaç ghz e çıkar? başka deneyimi olan yokmu yardım edecek. yoruma göre anakart seçimi yapacağım ve doğal olarak oc yapıp yapmayacağımada karar vereceğim
arkadaşlar başka yorum yokmu? bende 9450 alacağım arkadaşın dediği gibi stock fanla ve voltaj artırmadan sorunsuz kaç ghz e çıkar? başka deneyimi olan yokmu yardım edecek. yoruma göre anakart seçimi yapacağım ve doğal olarak oc yapıp yapmayacağımada karar vereceğim
üstte yazdım 3.0 voltajsız çok rahat çıkar diye düşünüyorum stock fanla ne kadar çıkabileceğini bilemeyiz çünki senin işlemcinin voltajsız nerelere gelebileceğini veya stock fanla kullanabileceğin kadar bir voltajla nerelere geleceğini tahmin etmek zor ama 3ghz rahat
arkadaslar işlemcim geldi 3,0 cok iyi calısıyor işlemci sıcaklığıda 40 derece windows ortamında.. gerçekten güzel bir işlemci..
Bence o sistemi 3.0 çalıştırarak yazık ediyorsun. Sistemin rahatlıkla 450x8=3.6Ghz şeklinde çalışabilecek potansiyele sahip. X38-DS4 Q9450 Mushkin 800Mhz DDRII TT Big Typhoon 750W psu
Bütün parçaların o/c için son derece uygun.
E4300@2790(Bu elektrik fiyatlarıyla 3.2 çalıştırılmaz :-( ) TT Sonic Tower(Çift Fanlı), Arctic Silver 5 Gigabyte 965P-DS3(rev3.3) - F13 Bios Corsair 2x1Gb XMS2 675 4-4-4-12 Powercolor X1950PRO - AC Accelero X2 Seagate 250Gb 16Mb(ST3250410AS 87,1Mb/s ort. okuma hızı) Asus DRW-1814BLT CM Centurion 534(CM Extreme Power 430w psu)