Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Samsung 6 serisi ve 2 adet ölü piksel

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Samsung 6 serisi ve 2 adet ölü piksel Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Yaşar Çoruh

23 Haziran 2008; 11:22:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Media markt'ten aldığım LE40A656a modelinde 2 det ölü pikseli yetkili servisi çağırtıp tespit ettirdim.Televizyonu satarken 1 adet ölü pikselde olsa hemen değiştiryoruz diyerek sattılar şimdi ise kocaman Anadolu elektronik yapılan inceleme sonucunda bu ölü piksellerin görüntü kaybına neden olmadığını söyleyerek değişim yapmadılar.Televiyonu 27.05.2008 tarihine aldım hangi yola başvurmalayım?
rimando

23 Haziran 2008; 13:04:27 

Kardes ben olsam şikayet sitelerine şikayet ederdim. Buyuk firmalar o tip sikayetlerle ilgileniyor genelde. Belki seninkiylede ilgilenirler...Sonuçta işin ucunda itibar kaybetmek var

BiLGiMeRKeZi
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Haziran 2008; 13:25:21 

:Normalde ölü piksel garantisi 5 adete kadardır. Onun dışında ürün değişimi yapmazlar bildiğim kadaıyla ama yinede sen şansını bir dene bakalım...
ilk alındığında ölü pikseli değiştiren **** var benim bir arkadaşımkini değiştirdiler.......Herkes yapmıyor insiyatiflerine kalmış satıcı firmanın...
JOSEPH_STALin

23 Haziran 2008; 13:26:52 

Büyük ihtimalle hiçbir şekilde değişim yapmayacaklardır çünkü LCD panellerde belirli miktarda ölü piksel normal olarak kabul ediliyor SAMSUNG sanırım 5 taneye kadar değişim yapmıyordu.

En iyisi tvyi almadan önce gerekli testlerin hepsini aldığınız yerde görevlilere yaptırmanız arkdaşlar....................

XBOX 360 Çeyiz Topluluğu
kcldrum

23 Haziran 2008; 13:54:00 

Sn.Yaşar Çoruh öncelikle çok büyük geçmiş olsun başına gelen durum cidden hoş bir durum değil
yalnız hakkını sonuna kadar savunmanda fayda var çünkü sana o firmayı temsilen orda duran satış
temsilcisi sana ürünün hakkında asılsız vaadlerde bulunduğu için o ürünü geri verme hakkın var eğer
ürünü şirket üzerine değilde kendi üzerine satın aldı isen çünkü ürünü şirket üzerine aldıysan şartlar
biraz değişiyor diye hatırlıyorum ? ama araştırmanda fayda var sonuçta bir çok yerde cihazda ölü
pixel olduğu taktirde değişim yapıyorlar ama ilk bir iki gün içerisinde sen üzerine düşeni yapmışşın
zaten tespit ettirmek için servisi çağırmışşın ? bundan sonrası açıkcası senin biraz üstelemen gerekiyor ?
Tekrardan büyük geçmiş olsun inş. hayırlısı ile derdine derman bulursun.Sonucuda burdan bizi bilgilendirirsen
seviniriz .Şimdiden kolay gelsin

ankay2

23 Haziran 2008; 13:59:22 

öncelikle geçmiş olsun,
Burada asıl suçlu cihazı aldığınız media markt mağazasında size yanlış bilgi veren personeldir. Tabi personelin söyledikleri yazılı olarak kayıt altında olmadığı için media markt kendini bir şekilde sıyıracaktır. E anadolu elektronik desen (Ölü piksel belli bir sayıya kadar değişim nedeni değildir.) tarzı bir savunma ile topu size sözü kim verdiyse modunda topu atacaktır.... E burada gene tüketici mağdur olacaktır.

Biraz karamsar yaklaştım ama malesef yüksek ihtimal olacak olan bunlar:

Umarım sorununuzu çözüme kavuşturursunuz...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Samsung 6 serisi ve 2 adet ölü piksel Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Eray Soft Standı
Eray Softun dağıtımını yaptığı tarayıcılar hakkında bilgiler alıyoruz.
BIOSTAR TF8200 A2+ anakart
Hybrid SLI ile Performans ve Güç Tasarrufu bir arada

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir