herkese selam. telefonumu (Benq - Siemens EF71) kardeşime verdim. yeni bir telefon almaya karar verdim. motorola kalitesinden şüphem yok. (bence dünyanın en kaliteli telefonlarını motorola yapıyor.) l9 alacağım ancak siz üstadlara bir kaç sorum olacak.
1- L9 da bluetooth v2 mi var yoksa v1 mi? 2- L9 un hoparlör sesi nasıl? hoparlör sesi iyi çıkan telefonlarla kıyaslandığında nasıl? 3- l9 modlama hakkıda türkçe kaynak varmı? bu modlama nasıl oluyor. tema nasıl yükleniyor? siyah rengimi iyi gri renfimi iyi?
çok soru sorduğum için özür dilerim. yardım olursanız sevinirim. saygılarımla.
BT version 2 var, AD2P destekli. Hoparlör sesi yüksek diyorlar, şahsen duymadım. Türkçe kaynak yok, skin yükleme işlemleri kolay, kendi topiğinde anlatmıştım.
da.... V6 Maxx Havale ile hepsiburada'da 255 liraya kampanya da şu anda. L9'dan çok üstün bir cihaz. Maxx'a yönel bence.
birtane maxx v6 aldım. daha gelmedi. birtane l9 alayım diyorum. maxx v6 da radyo yok. bir de hoparlör sesi l9 dan daha düşükmüş. l9 daha sonra yani güncel model.
Daha sonra çıkan bir model ama V6Maxx üst segment cihaz. L9 orta seviye bir cihaz. Ses şiddeti gayet güzel modlanıyor. Neyse, madem öyle L9 topiğini incele. Sorularına cevap bulacaksın.
bluetooth v1,2 var biraz yavaş hayliyle hoparlör sesi w810i ile aynı gibi tema yüklemek çok zor ben 5 aydır kullanıyorum ve hala yüklemedim bunlara nazaran telefon çok kaliteli sonuçla motorola ben almanı tavsiye ederim...adannet34
moto L9 bluetooth 1.2 biraz yavaş ama bişey gönderirken veya alırken acelen yoksa sorun olmazz. bluetooh kablosuz stereo kulaklık destekli L9..sonuçta L9 yeni ve güncel bir model birde tema konusunda biraz canın sıkıla bilir ama genelinde almaya değer bir telefon...
saol heartless tema işini hallettim gçrüldüğü kadar zor diilmşiş demaları tlf yüklüyorum fakat tema erkana biraz büyük geliyo gerhalde imndirdiğim temalar bozuk nese saol dostum..