|
|
11 Ağustos 2008; 21:40:28
|
|
|
Merhaba arkadaşlar. Çok sayıda satılık ürünüm olduğu için mümkün olduğunca az başlık altında toplamaya çalışıyorum. Elimdeki orjinal ürünlerden bir kısmını bu ilanla toplu olarak satışa sunuyorum. İlginize şimdiden teşekkürler. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Yurt dışından gelme orjinal zippoları sizlere uygun fiyattan sunuyorum arkadaşlar. Modelleri ve fiyatlarını aşağıya yazıyorum. Fotoğraflarını zamanla ekleyeceğim inşaallah. Zippo 20846 Carnival Door Lighter= 50 ytl Zippo 1600 Slim Br Finish Chrm= 30 ytl Zippo Raised Dragon Stamping Street Chr 21035= 45 ytl Zippo Armor Heavy Wall 162 = 35 ytl Zippo Steal This Lighter 20896 = 30 ytl (kutusunun kapağı kargoda kırıldığı için yok) Çakmaklar kesinlikle orjinal olup Ankara içi elden teslim, ankara dışına ise kargoyla gönderim yapabilirim. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Yaklaşık olarak bir yıldır kendi otomobilimde kullanmakta olduğum, sorunsuz şekilde çalışan ve sıfırdan farksız pioneer deh-2800mp model oto cd/mp3 çalar satılıktır. (SATIŞTAN KALDIRILMIŞTIR) Özellikler CD/MP3/WMA/WAV ÇALAR, RDS, D4Q, 50WX4, 1XRCA, EEQ,CD TEXT, KIRMIZI TUŞLAR Display illumination LCD-WHITE -No. of Radio Presets 18 -Max. output power (watts) MOSFET 4 x 50 Watt RCA Preout 1 (R)-Features - General DEH-2800MPB-CD Text Yes-Hard-wired remote input Yes ISO Connector ready Yes-Front Panel Removable-Flexible angle installation 0-60°-Features - Tuner DEH-2800MPB Adaptive RDS (PI, PS, AF, TP/TA) Yes-ARC FM D4Q-BSM (Best Stations Memory) Yes-Features - CD player DEH-2800MPB Oversampling digital filter 8x-D/A Converter 1 Bit-Fast forward/reverse Yes/Yes-Track Search/Scan/Repeat Yes/Yes/Yes Random Play Yes-Last position memory Yes-CD-R Playback Yes-MP3 Yes-Windows Media� Audio Yes-CD-RW Playback Yes WAV Yes-Features - Audio / Amplifier DEH-2800MPB-EEQ Yes-Selectable Loudness Yes Source Level Adjuster Yes-Fader Yes-Specifications - FM DEH-2800MPB-Frequency range 87.5- 108 MHz Usable sensitivity (75 ohms) 8 (0.7 µV) dBf/µV-S/N ratio 75 dB-Frequency response 30 - 15.000 Hz- Stereo separation 45 dB-Specifications - MW DEH-2800MPB-Frequency range 531 - 1.602 kHz Usable sensitivity 18 µV-Specifications - LW DEH-2800MPB-Frequency range 153 - 281 kHz Usable sensitivity 30 µV-Specifications - CD DEH-2800MPB-Frequency Characteristics 5 - 20.000 Hz S/N ratio 94 dB/1 kHz -Dynamic range 92 dB/1 kHz -Specifications - General DEH-2800MPB Chassis size (W x H x D) 178 x 50 x 157 mm Fotoğraf temsili olup cihaz fotoğraftakinden farklı değildir. Cihaz için benim istediğim fiyat 135 ytl'dir. Pioneer kalitesini arayanlar için kaçırılmayacak bir ürün. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ YURT DIŞINDAN (HOLLANDA) ZAATXCHI MARKA ÇOK HOŞ %100 KETEN PANTOLON (FARKLI BİR TARZI VAR, BİRİNİ KENDİM KULLANIYORUM TAVSİYE EDERİM) Fotoğraflar çok net çıkmadı ama gerçekten çok kaliteli bir pantolon. Elimde şimdilik 7 adet var bu pantolondan ve beden ölçüleri şu şekilde 29/34 3 adet 30/34 1 adet 32/34 3 adet (1 tanesi satıldı, kaldı 2 adet) Etiketindeki 59,95 Euro fiyata dikkatinizi çekerim. Benim bu pantolonlar için istediğim fiyat sadece 35 ytl'dir. Ankara içindeki arkadaşlar deneyerek alabilir. Ankara dışına da kargoyla gönderebilirim. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ YURT DIŞINDAN GELME SIFIR AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA PHILIPS VOX 150 MODEL BLUETOOTH KULAKLIK SATILIKTIR. ((SATILDI)) BLUETOOTH ÖZELLİKLİ TÜM CEP TELEFONLARIYLA UYUMLU OLAN BU CİHAZIN YURT DIŞI SATIŞ FİYATI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE BAKABİLİRSİNİZ http://www.amazon.com/Philips-VOX150-Bluetooth-Earhook-Headset/dp/B000DZGA7Y 6 SAAT KONUŞMA 160 SAAT BEKLEME SÜRESİ VAR. İÇİNDEKİ KABLOLAR SAYESİNDE İSTER BİLGİSAYARINIZIN USB PORTUNDAN, İSTERSENİZ DE PRİZDEN ŞARJ EDEBİLİYORSUNUZ. 18 gr AĞIRLIĞI OLAN BU GÜZEL CİHAZ İÇİN İSTEDİĞİM PAZARLIKSIZ FİYAT İSE 45 YTL'DİR. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Sıfır kutusunda Sony CDX-V4800 OTO VCD MP3 ÇALAR ((SATILDI)) Ürünün Özellikleri LCD Display Video SSIR-EXA Digital Synthesizer Drive S Deck S-MOSFET Output Power: 52W X 4. CD-R/RW Playback Advanced Segment 24Bit DAC ATRAC3plus Playback Aux-in Front İ-pod READY MP3 Playback with IDTag v2.4 DSO2 (Dynamic Soundstage Organiser 2) WMA Playback EQ3 Stage 2 (3 Band Equalizer / 7 Modes) FM18/AM12 Türkiye uyumludur, BTM (Best Tuning Memory). Preset List Bass/Treble (Low/Mid/High). Low Pass Filter BBE MP RM-X151 Wireless Card Commander Kutu İçeriği 1 Adet SONY CDX - V4800 1 Adet Uzaktan Kumanda Montaj İçin Gerekli Parçalar, Ekran Saklama Kabı, Kullanım Klavuzu, Bu güzel oto vcd mp3 çalar için benim istediğim fiyat 220====>200 ytl'dir. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Amerikadan sıfır kutusunda orjinal Ray-Ban RB4065 W331 63/15 Polarize Güneş Gözlüğü Bu şık ve %100 orjinal gözlüğü istediğiniz optikçiye gösterebilirsiniz. Türkiye satış fiyatı 400 ytldir. Benim bu gözlük için istediğim fiyat 170 ytl'dir. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Diğer bir ürünümüz orjinal İtalyan Lotto marka polo yaka lacoste kumaştan tişörtler. Bu tişörtlerin devamı gelebilir ancak şu an elimde sadece bu iki model var ve açık renkli olan modelden L beden ve 4 adet, Koyu renkli olan modelde ise XXL beden ve 2 adet var. Bu güzel ve de orjinal tişörtler için benim istediğim fiyat ise 20===>15 ytl'dir. Şu an itibariyle XXL beden kalmadı 2 adet L beden açık renk olandan var. Bilginize.. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Diğer bir satılık ürünüm ise yine sıfır ve orjinal Slazenger yağmurluk ((SATILDI)) Beden ölçüsü Large yani L'dir. İki adet mevcut, bir tane de kendim kullanıyorum. Yağmurluğun iç kısmı özel bir kumaşla kaplı ve çok kullanışlı. Pekçok cebi var. ihtiyacı olan kaçırmasın fiyatı 35 ytl'dir. (Bu yağmurluktan iki adet vardı, bir tanesini cömert nikli arkadaş aldı ve gayet memnun, kendisinden bilgi alabilirsiniz) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ORJİNAL REEBOK SPOR CÜZDAN, SIFIR HİÇ KULLANILMADI, FİYATI 10 YTL ( 3 TANE KALDI) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Orjinal Reebok Freebaglerin tane fiyatı 12 ytl'dir. adetli olarak mevcut. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ORJİNAL REEBOK BÜYÜK SEYAHAT ÇANTASI, SIFIR HİÇ KULLANILMADI, ÖZELLİKLE UZUN SÜRELİ SEYAHATLER İÇİN İDEAL, PEKÇOK EŞYANIZI RAHATÇA YERLEŞTİREBİLİRSİNİZ. FİYATI 40 YTL (1 TANE VAR) ÖLÇÜLERİ : 67 X 35 X 32 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ORJİNAL REEBOK ORTA BOY SPOR, SEYAHAT ÇANTASI (Hem spor malzemelerini hem de diğer eşyalarınızı koymak için ideal. Resimlerde ön tarafta görünen parça da omuz askılığıdır ) SIFIR, HİÇ KULLANILMADI (2TANE VAR) FİYATI 25 YTL (1 TANE VAR) ÖLÇÜLERİ : 52 X 32 X 30 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Bir başka ilginç ürünümüz ise FM/AM radyolu termos çanta 6 litre kapasiteli bu çanta sayesinde artık plaja, avlanmaya, kamp ya da piknik yapmaya gittiğinizde hem radyosunu dinleyerek sıkılmayacaksınız, hem de yanınıza aldığınız içeceklerin sıcaktan etkilenmemesini sağlayarak uzun süre soğuk olarak muhafaza edebileceksiniz. Ülkemizde kolay kolay bulamayacağınız bu ürünü kaçırmayın. Benim bu radyo için istediğim fiyat ise 40 ytl'dir.====> 35ytl oldu. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Bayanlar için hediyelik ürünlerime bakmanızı tavsiye ederim. Sıfır kutusunda 2 adet lobor 23K altın kaplama bayan saati. Özel fiyat avantajıyla yeni sahibini bekliyor. ((SATILDI)) Saatlerin her birisi için istediğim fiyat pazarlıksız 60 ====>50ytl'dir. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Yurtdışından ithal Oje kurutucu cihaz ile annenize, eşinize ya da kız arkadaşınıza farklı bir hediye verebilirsiniz. ((SATILDI)) 4 adet kalem pille çalışan bu cihazın iç kısmına parmaklarınızla fotoğrafta görüldüğü gibi bastırdığınızda fanı devreye giriyor ve parmaklardaki ojeler yaklaşık olarak 1 dakikadan daha az bir zamanda kuruyor. Sevdiğinizi sevindirmenin farklı bir yolu da bu olsa gerek (tabi oje kullanıyorsa ) Cihaz sıfır kutusunda gönderilecektir ve adetli olarak mevcuttur. Bir tanesi için istediğim fiyat 15====>10 ytl'dir. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ elimde adetli olarak cnet marka csh-2400w model sıfır, hiç kullanılmamış 24lü switch bulunmakta. Fiyatı iyice indirdim. İhtiyacı olanlar kaçırmasın. ÖZELLİKLERİ: EntegreCrossover port Bütün portlar Half-Duplex ve Full-Duplex operasyonu destekler Gecikme: 11 m sec@100Mbps - 75 m sec@10Mbps Half-Duplex operasyon için Back-pressure desteği 17K MAC Address Table Self-learning Güç kullanımı : 35W maksimum Store and Forward teknolojisi FCC Class B ve CE Mark 100BASE-TX için 802.3u ve 10BASE-T için IEEE 802.3 standartı (Rack mount için gerekli metal bağlantılar kutuya dahil) Full-Duplex operasyon için IEEE 802.3X flow kontrol desteği 6MBÖnbellek KUTU İÇERİĞİ: 24 PORT SWITCH YAZILIM CD'Sİ GÜÇ KABLOSU DUVARA MONTE APARATLARI CİHAZIN PİYASA FİYATINA BİR ÖRNEK OLARAK AŞAĞIDAKİ LİNKİ İNCELEYİNİZ LÜTFEN http://www.exe.com.tr/urunbak.php?urunkodu=HUBCNETCSH-2400W Cihaz için istediğim fiyat 70 ytl'dir.===>65 .===>60ytl oldu. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Flexy Radio. Esnek yapısı ve şirin görünümüyle dikkat çeken bu radyoyu, arkasındaki cam vantuzu sayesinde cam ya da benzeri parlak yüzeylere tutturabilirsiniz. Ayrıca kol ve bacaklarını istediğiniz şekilde büküp o şekilde bırakabilirsiniz. Cihaz iki adet ince kalem pille çalışmaktadır ve piller cihazın içinde gelmektedir. Benim bu cihaz için istediğim fiyat ise 20====>15 ytl'dir. (6 ADET VAR) Bu radoyadan daha önce forumda pekçok arkadaşa sattım. Alışveriş yaptıklarım linkinden arkadaşlarla bağlantıya geçip ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Yurt dışından gelen hiç kullanılmamış B.SQUARE SU ALTI FİLMLİ FOTOĞRAF MAKİNESİ Cihaz filmlidir yani dijital değildir. Özellikleri şu şekilde: *28mm lens *33 metre sualtı dayanıklılık *Flash *1 adet AA kalem pille çalışabilme Cihaz fotoğrafta görüldüğü gibidir, ekstra herhangi bir aksesuarı ya da kutusu mevcut değildir. Cihaz için istediğim fiyat ise 55====>45 ytl'dir. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Sıfır kutusundan Labtec Kulaklıklı mikrofon. Kulaklık için istediğim fiyat 10 ytl'dir. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Sıra geldi Diecast maketlere. Discovery Channel'de yayınlanan American Chopper programında görmüş olduğunuz motosikletlerin 1:18 ölçeğinde 50'den fazla parçanın birleşimiyle yapılmış metal maketlerini sizlere sunuyorum. Elbette yine piyasa fiyatının oldukça altında bir fiyatla ((MAKETLERİN TAMAMI SATILDI)) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Sınırlı sayıda üretilen bu motosiklet maketlerinden internette satış yapan bir firmanın linkini aşağıdan inceleyebilirsiniz. http://www.metalmaket.com/Product.aspx?ProductID=1499 Benim bu motosikletler için istediğim fiyat ise sadece 15====>10ytl'dir. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Old school cody project Kamyonet ve motosiklet maketi ((SATILDI)) Bu maket aşağıdaki linkte 42 pounda satılmaktadır. Ben ise sadece 65 ytl istiyorum. ====>50 ytl oldu.((SATILDI)) http://www.motorcyclegifts.co.uk/acatalog/Orange_County_Choppers_Model_Bikes.html +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Şimdi de elimizdeki avize modellerini beğenilerinize sunuyorum. Avizelerin bir kısmı antikadır. Ankara içi müşteriler öncelikli tercih sebebidir. (Kargo yapma zorluğu ve kırılma riski nedeniyle) KV101- 6'LI KRİSTAL ÜZÜM SALKIMI MOTİFLİ ESKİ AVİZE, TAŞLARININ ÇOĞU YENİLENDİ, EKSİKSİZ PIRIL PIRIL DURUMDA FİYAT 120====>100 YTL +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ZV101- 4'LÜ ZAMAK AVİZE (TASARIMI ABİME AİTTİR) FİYATI 115====>100 YTL +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ AN101 - ANTİKA PRİNÇ&MERMER AVİZE - FİYATI 65====>50 YTL +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ DC101 - DECO AVİZE (İSTİKBAL MAĞAZA ÜRÜNÜ - MAĞAZA SATIŞ FİYATI 120 YTL) BİZİM SATIŞ FİYATIMIZ SADECE 70====>60 YTL ((SATILDI)) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ÇOK ŞIK 3'LÜ AMERİKA'DAN İTHAL GOLDENLIGHT MARKA AVİZE FİYATI 75====>60 YTL +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ DİĞER AVİZE MODELLERİNİ YİNE BU İLANA DAHA SONRA EKLEYECEĞİM İNŞAALLAH KARGO İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA: BENDEN ALACAĞINIZ ÜRÜNLERİ TÜRKİYE'NİN YAKLAŞIK 30 İLİNE SADECE 3-4 LİRA GİBİ BİR ÜCRET KARŞILIĞINDA PTT KARGO HİZMETİ İLE GÖNDEREBİLİRİM.(AVİZELER BU HİZMETİN DIŞINDADIR) BİR YA DA İKİ GÜN İÇİNDE ÜRÜN ELİNİZDE OLUR VE YÜKSEK KARGO ÜCRETİ ÖDEMEMİŞ OLURSUNUZ. BİLGİNİZE... Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinibil -- 4 Ağustos 2008; 23:14:26 >