Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Evde Stüdyo Kurcam Yardım Gerek!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Evde Stüdyo Kurcam Yardım Gerek! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ParraziT

22 Haziran 2008; 23:44:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar ben evde küçük çaplı bir stüdyo kurmak istiyorum ama bazı şüpelerim var öncelikle ekran kartı creative 5.1 i düşündüm ama ben kaliteli bir ses istiyorum sesimin daha kaliteli çıkmasını istiyorum bir kaç arkadaşım creative kullanıyolar sesleri hoşuma gitmiyo biraz bozuk gibi ben profosyonel birşey istiyorum sizce M-Audio Revolution 7.1 nasıl profosyonel ses kayıtları yapabilirmiyim?

İmportant

23 Haziran 2008; 0:00:06 

Profesyonel Olarak İlgilenecekseniz Ses Kartı Olarak En Azından M-Audio Delta 1010Lt ve Ses Sistemi İçin Bu Markaları İncelemenizi Tavsiye Ederim.
AMERICAN AUDIO
BOSE
CUBE AUDIO
HARMAN KARDON
JBL
KLIPSCH
ONKYO
YAMAHA
NAD
JAMO
SERVO
ParraziT

23 Haziran 2008; 0:04:17 

Profosyonel derken Tam Bir Stüdyo Değil Sadece Sesimin Düzgün Çıkmasını İstiyorum birazdaha Düzgün Yani Benim Sesim olduğunu 3 Dafa Sesimi Duyan Biri Bile Anlasın O Derece Ne Amatör Ne profosyonel ortası Olsun Yani

İmportant

23 Haziran 2008; 0:17:17 

M-AUDIO BX8a StudioPhile ve M-Audio Delta 66 İle Kaliteli Overdublar ve Ses Kayıtları Yapabilirsiniz.
ParraziT

23 Haziran 2008; 12:37:22 

Eyvallah Saolun Diğer Arkadaşlarda Düşüncelerini Paylaşırsa Dahi İyi Olur

withhonour

23 Haziran 2008; 13:25:36 

sadece kayıt istiyorsan işin pek zor değil arkadaşlar yeterince seçenek sunmuşlar zaten ama düzenleme de düşünüyorsan ve ortamın akustiğini de değiştirmek istiyorsan yani azıcık ucundan profesynele de kaçarım dersen ses kartı yerine midi mixerlara yönelmeni tavsiye ederim ew ortamında gerçekten iyi sonuç alınabiliyor ortam akustiği için de daha önce bir konu açılmıştı yanlış hatırlamıyor isem oradan bilgi alabilirsin mikrofon olarak da sennheiser i tavsiye ederim kolay gelsin

ParraziT

23 Haziran 2008; 13:42:31 

quote:

Orjinalden alıntı: withhonour

sadece kayıt istiyorsan işin pek zor değil arkadaşlar yeterince seçenek sunmuşlar zaten ama düzenleme de düşünüyorsan ve ortamın akustiğini de değiştirmek istiyorsan yani azıcık ucundan profesynele de kaçarım dersen ses kartı yerine midi mixerlara yönelmeni tavsiye ederim ew ortamında gerçekten iyi sonuç alınabiliyor ortam akustiği için de daha önce bir konu açılmıştı yanlış hatırlamıyor isem oradan bilgi alabilirsin mikrofon olarak da sennheiser i tavsiye ederim kolay gelsin

Peki Bana Ses Kartı Midi Mixer ve Mikrofon Hakkında Açıklıyıcı Bir Bilgi Verirmisin mesela Ne Marka Alabilirim hangisi Daha Kaliteli Ses Verir ?

withhonour

23 Haziran 2008; 14:39:32 

midi mixer olarak m-audio ya da roland düşünebilirsin mikrofon için dediğim gibi sennheiser iyi olucakatır hoparlör olarak da m-audio nun studiophile serisinden aktif stüdyo monitör alabilirsin

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Evde Stüdyo Kurcam Yardım Gerek! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Noctua NH-U12 işlemci soğutucu
Noctua nin yuksek performasli islemci sogutucusu ve 12cm lik fani
Xigmatek HDT D1284
Xigmatek HDT (Heatpipe Direct Touch) ile sessizliğin ve performansın sınırlarını zorluyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar