Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar ben evde küçük çaplı bir stüdyo kurmak istiyorum ama bazı şüpelerim var öncelikle ekran kartı creative 5.1 i düşündüm ama ben kaliteli bir ses istiyorum sesimin daha kaliteli çıkmasını istiyorum bir kaç arkadaşım creative kullanıyolar sesleri hoşuma gitmiyo biraz bozuk gibi ben profosyonel birşey istiyorum sizce M-Audio Revolution 7.1 nasıl profosyonel ses kayıtları yapabilirmiyim?
Profesyonel Olarak İlgilenecekseniz Ses Kartı Olarak En Azından M-Audio Delta 1010Lt ve Ses Sistemi İçin Bu Markaları İncelemenizi Tavsiye Ederim. AMERICAN AUDIO BOSE CUBE AUDIO HARMAN KARDON JBL KLIPSCH ONKYO YAMAHA NAD JAMO SERVO
Profosyonel derken Tam Bir Stüdyo Değil Sadece Sesimin Düzgün Çıkmasını İstiyorum birazdaha Düzgün Yani Benim Sesim olduğunu 3 Dafa Sesimi Duyan Biri Bile Anlasın O Derece Ne Amatör Ne profosyonel ortası Olsun Yani
sadece kayıt istiyorsan işin pek zor değil arkadaşlar yeterince seçenek sunmuşlar zaten ama düzenleme de düşünüyorsan ve ortamın akustiğini de değiştirmek istiyorsan yani azıcık ucundan profesynele de kaçarım dersen ses kartı yerine midi mixerlara yönelmeni tavsiye ederim ew ortamında gerçekten iyi sonuç alınabiliyor ortam akustiği için de daha önce bir konu açılmıştı yanlış hatırlamıyor isem oradan bilgi alabilirsin mikrofon olarak da sennheiser i tavsiye ederim kolay gelsin
sadece kayıt istiyorsan işin pek zor değil arkadaşlar yeterince seçenek sunmuşlar zaten ama düzenleme de düşünüyorsan ve ortamın akustiğini de değiştirmek istiyorsan yani azıcık ucundan profesynele de kaçarım dersen ses kartı yerine midi mixerlara yönelmeni tavsiye ederim ew ortamında gerçekten iyi sonuç alınabiliyor ortam akustiği için de daha önce bir konu açılmıştı yanlış hatırlamıyor isem oradan bilgi alabilirsin mikrofon olarak da sennheiser i tavsiye ederim kolay gelsin
Peki Bana Ses Kartı Midi Mixer ve Mikrofon Hakkında Açıklıyıcı Bir Bilgi Verirmisin mesela Ne Marka Alabilirim hangisi Daha Kaliteli Ses Verir ?
midi mixer olarak m-audio ya da roland düşünebilirsin mikrofon için dediğim gibi sennheiser iyi olucakatır hoparlör olarak da m-audio nun studiophile serisinden aktif stüdyo monitör alabilirsin