2 side kötü ama seçim yapmak gerekirse hafıza kartı yüzünden e250 diyorum bu telefonların sıfırına 150 ytl vericeğine 2. el bir d900i tavsiye ediyorum daha çok memnun kalırsın
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
2 side kötü ama seçim yapmak gerekirse hafıza kartı yüzünden e250 diyorum bu telefonların sıfırına 150 ytl vericeğine 2. el bir d900i tavsiye ediyorum daha çok memnun kalırsın
Bencede temiz bi 2.el almalısın.
madem n82 alcan e250 ile idare etmeni tavsiye ederim e250 de 2630 da kullandım (2630 babam kullandı ama ben inceledim) e250 daha iyi bir telefon ekranı daha büyük kalitesiz ama en azından büyük sonra hafıza kartı takılıyo sesi daha yüksek kodlarla yükselince daha yüksek onun dışında 2630 un da artıları tema oyun yüklemek çok kolay menüsü daha anlaşılır şarjı daha çok gidiyo
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
2630 da hafıza sorunu var onun dısında iyi bir telefon.4 aydır kullanıyorum daha hiç bi sorun çıkarmadı bana.Eğer ayrıca bi mp3 çaların varsa alabilirsin ama eğer mp3 de dinlicem dersen baska bir model arastırmanı öneririm çünkü 11 mb fazla bir şey almıyor