İkinci el mesajı:52
Katılım zamanı: 12 Eylül 2005; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda değil
24 Ağustos 2008; 18:39:57
Kullanmak için Özel olarak seçip aldığım ancak Hiç Kullanmadığım Bir Kaç ürün Satılıktır. Nakit Ücrete Elden teslim edeceğim. İstanbul / Kadıköy. 0 536 644 4995
Intel Core 2 Duo 1.66ghz(T5450), 13.3"WXGA TFT with Truelife, 2Gig Ram, 120 gig, DVDRW, Lan, Wireless-N, 6 Cell, FingerPrint, Dell Remote, Bluetooth, Vista Ultimate! Ürün Özelliklerine ve Fiyatına Google v.s bakabilirsiniz. Büyük mağazalarda Garantilileri kampanya indirimi ile 2000-2100 YTL'ye geliyor. Bu USA'dan alınma olduğu için ve garantisi TR'de geçmeyeceği için benim
fiyatım: 1500YTL son fiyattı ancak 100 YTL daha indi - 1.400YTL (Pazarlıksız)
Ürün orijinal koruma çantası ve aksesuar çantası ile hiç kullanılmamış olarak teslim edilecek. Çalışıyormu diye ve satış için bir kaç kez power-up yapıp aktivasyonunu yapmıştım ama kullanmadım.
Intel Core 2 Duo 1.66ghz(T5450), 13.3"WXGA TFT with Truelife, 2Gig Ram, 120 gig, DVDRW, Lan, Wireless-N, 6 Cell, FingerPrint, Dell Remote, Bluetooth, Vista Ultimate! Ürün Özelliklerine ve Fiyatına Google v.s bakabilirsiniz. Büyük mağazalarda Garantilileri kampanya indirimi ile 2000-2100 YTL'ye geliyor. Bu USA'dan alınma olduğu için ve garantisi TR'de geçmeyeceği için benim fiyatım: 1500YTL son fiyattır. Ürün orijinal koruma çantası ve aksesuar çantası ile hiç kullanılmamış olarak teslim edilecek. Çalışıyormu diye ve satış için bir kaç kez power-up yapıp aktivasyonunu yapmıştım ama kullanmadım.
-------------------------------------- 2. ÜRÜN ---------------------------------------------------------------------------
İphone 16GB Hazır Halde + Jelatin + Kılıf
Jelatininde, 2 adet almıştım. Dileyene Kayıt + Türkçe + Programlar şeklinde halledip teslim edebilirim yada ben bunları yaparım diyene jelatininde teslim edebilirim. 16GB 1.1.4 versiyondur. Önemli bir husus, orijinal iphone: Tek hatla çalışır, TV ve Radyo olmaz, fiyatı piyasada 1000YTL'nin üzerindedir. Bu durumlardan birini ihlal eden bir ürün orijinal olmayabilir. Ürünü 1000YTL 'den verebilirim.
-------------------------------------- 3. ÜRÜN ---------------------------------------------------------------------------
Asus X80LE160DV Dual Core 1.6Ghz
T2330 (1.60Ghz) / 1GB / 120GB / 256MB X1100 / 14.1" Ürünü Bir internet siesinden işletmem üzerine fatura ettirerek %18 KDV avantajı ile 897 YTL'ye almıştım. Gerek kalmadığı için kutusu hiç açılmadı. Garanti belgesi v.s mevcut ama faturayı veremem. Google v.s modeli yazarsanız özelliklere ulaşırsınız, birebir aynı ürün, kutusunda.. Fiyat 897 yani 900YTL.
-------------------------------------- 4. ÜRÜN ---------------------------------------------------------------------------
GIGABYTE TV KARTLARI GIGABYTE USB,Kumanda ve Antenli Analog+Dij.Karasal(DVB-T) TV Kartı*Vista Uyumlu Kutusu dahi açılmadı, sıfır garanti belgesi var.. fiyatı 100 YTL GIGABYTE PCI,FM Radyo,Kumandalı Analog TV Kartı*** VISTA Uyumlu Kutusu dahi açılmadı, sıfır- garanti belgesi var.. Fiyatı 55 YTL
İlanın en başında da belirttiğim gibi 0536 644 4995 Nolu telefondan ulaşabilirsiniz. İstanbul - Kadıköy'den ürünleri teslim almanız tercihimdir. Kargo isteyenler için önce ürün ücretini isteyeceğim için güvenli bulunmayabilir ama bunun başka yolu yok..
Her biri standart- kullanılmamış elektronik ürün olduğu için ve marka-model belirttiğim için tek tek detaylı özellik ve resim belirtmedim, gereği yok. Google v.s bakarsınız artık. Almak isteyen, eksiği olan varsa yardımcı olalım...
Alışveriş yaptıklarım ve kesinlikle referans vereceğim değerli arkadaşlar ; -ferrari_tayfur(ipodnano aldım),ozidane(ipodnanosattım),attraction(n91sattım ipod aldım),faberge(6680aldım),aspirinim(cd aldım)... ve daha niceleri aklımda yok
Alışveriş yaptıklarım ve kesinlikle referans vereceğim değerli arkadaşlar ; -ferrari_tayfur(ipodnano aldım),ozidane(ipodnanosattım),attraction(n91sattım ipod aldım),faberge(6680aldım),aspirinim(cd aldım)... ve daha niceleri aklımda yok