Arkadaşlar merhaba.Bende hem logitech z5500 var hem de bilenler bilir steel series in 5HV2 kulaklığı var.Baya beğeniliyor sanırım.Yalnız usb ses kartı yok kulalklığın.Şimdi arkadaştan ödünç aldığım audigy value ses kartı var denedim tatmin edici performans aldım diyebilirim.Daha önce z5500 le a2zs kullanmıştım yalnız pek anımsayamıyorum sesteki performansı.
Sizlere sorum şu;
Audigy value ses kartı her türlü işimi görür mü yoksa elimdeki parçaların hakkını daha iyi vermesi için(özellikle steel series 5HV2 kulaklığımın) daha üst seviye bir ses kartı muhakkak almalı mıyım?
örnek: a2zs , x-fi extreme (music -gamer)
Eğer cevabınız evet ise hangisi olduğunu ve sebebini belirtebilir misiniz? Teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORGEOUS -- 22 Haziran 2008; 21:13:01 >
x-fi xtreme gamer
x-fi xtreme fatal1ty pro
x-fi platinum
x-fi xtreme elite pro ve diğerleri...
fiyatlarını göz ardı edin lütfen ve sıralama yapıldığında sonuç ne olur?
Hiç bir şekilde enstumental alet bağlamayacağım coax veya optic bağlantı yapacağım z5500 hoparlörüme
Ayrıca kulaklık(steel series 5hv2)la da müzik dinleyeceğim film izleyeceğim oyun oynayacağım tıpkı z5500le olduğu gibi.Kulaklık performansı önemli benim için.Lütfen bana öneride bulunun teşekkür ederim.