Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sistem önerileriniz...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Sistem önerileriniz... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cemyoucel

22 Haziran 2008; 20:27:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhabalar...

Siteyi sürekli takip etmeme rağmen bugün üye olmak nasip oldu :)
Yakın zamanda evimi ayıracağım ve dolayısıyla sürekli bir elektronik alışverişi halindeyim.

Şu an evimizde vakti zamanında alınmış bir Sony dvd ve ses sistemi var. En başta bu tarz bis sistem almayı düşünüyordum ve araştırmaya başladım. Bir kaç yere gittim, baktım ve sonunda Harman Kardon'dan HS200'e karar verdim. Ancak mediamarkt'ta alacağım kartla 12 ay vadeli olunca yaklaşık 2800ytl'ye denk geliyor ve bahsi geçen sistemde o kadar etmiyor.

Bugün siteyi karıştırıken set halinde almayın, kendiniz kurun, oluşturunu, hem güncellenebilirliği olur şeklinde bir sürü yazı okudum. Ancak neyi nasıl, neye bakarak almam gerektiği konusunda pek bir bilgim yok.

Bütçem aşağı yukarı, 2400,2500ytl civarı ve kredi kartıyla alacağım, hani vade farkı falan oluşmazsa 2800e kdr çıkabilirim.
Yanlış anlaşılma olmasınıda istemiyorum ama biraz marka merakım var ve güvenilebilir iyi bir sistem almak istiyorum.

Bir de ipod bağlantısı olan bir sistem olmasını tercih ederim mümkünse, hani baya yoğun bir şekilde kullanıyorum ipod'u ve şu an gidip istediğim kalitede ayrı bir sisteme para veremem ipod için.

Salonum yaklaşık 42 metrekare ve televizyonum Samsung'un 6 serisinden, 46" boyutunda...

http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/spec.do?group=television&type=television&subtype=tftlcd&model_cd=LE46A656A1FXXU

Okuduklarımdan anladığım kadarıyla bütçemle, iyi bir set kurabilirim...
Olmazsa da HK HS500e yöneleceğim...

Acaba hangi yönde hareket etmeliyim, neler almalıyım...
Benim yerimde olsanız ne yapardınız?...

Fikirlerinize açığım, şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemyoucel -- 22 Haziran 2008; 20:30:48 >

spidr

23 Haziran 2008; 13:59:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slm
bu bütçe ile ben olsam onkyo 606 receiver ve wharfedale diamond 9.6 hop takımını hiç düşünmeden alırım neden çünki receiver üzerinde tüm yeni formatlar var herkez 606 yı bekliyordu ve geldi wharfedale 9.6 serisi bu forumda tüm kullanıcılar çok memnun biz satıcılarda okeyliyoruz bence senin isteklerinin fazlasını bu sistem karşılıyor yazdıklarımı bir incele aklına yatarsa bana fiyat bilgisi için pm at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidr -- 23 Haziran 2008; 14:01:03 >
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Sistem önerileriniz... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire X1600 Pro HDMI video
Gelecegin video ve ses baglanti standarti HDMI portuna sahip Sapphire X1600Pro ekran karti
Alone in the Dark 5 video
Nivyorku karanlık güçlerin elinden kurtardığın hızlı bir maceraya hazır mısın?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar