Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Metal Gear Solid 4 video inceleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cevap: Metal Gear Solid 4 video inceleme Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
superms

24 Haziran 2008; 9:14:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu tipi çok aramışlarmı

ASUS P5W DH E6750 CORE 2 DUO CPU 4X1 TWİNMOS 800 MHZ 4GB RAM 250 GB 16 NQ SPARKLE 8800GTS EKRAN KARTI AVER MEDİDİA HD TV KARTI COOLER MASTER CENTRİO FSP 500 WAT PSU LG DVD REW SAMSUNG 226 BW CREATİVE AUDGY NX VE ( Z-5500 )
sadtneverdie

24 Haziran 2008; 9:21:20 

quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

ps3 cok lüks işi bu bir gercek en ucuz oyunu bile 139 ytl 189 ytl ye kadar cıkabiliyor ama eskiden ps3 oyunu o kdar azdı ki insanlar hep aynı oyunları alıyorlardı.artık devam oyunları ps3 e cıkmaya basladı ve sony ps3 e özel oyunlar cıkarmaya basladı(gow3,killzone 2,final fantasy 13,motorstrom2,resistance 2,little bigplanet,battfield;bad company,gt5 gibi bircok efsanevi oyun cıkacak daha piyasaya seney bu oyunlar 2 katına cıkacak seney 4 katına yani bir nevi bu da bu çağın ps2 si olacak fiyatlar düşecek.anlayacagınız sony kolay kolay ps4 cıkarmaz 10 sene içinde
(bu arada hazır mgs 4 le ilgili konusuyoruz sony 3 oyunla promosyon yapıp ps3 sattırmayı başarıyor;
1-Grand Theft Auto
2-Gran Turısmo Prologue
3-Metal Gear Solid 4
başka söze gerek var mı?(yeni çıkan oyunların da ps3 aldıracagından eminim sahsen ben hepsini almayı düşünüyorum )

bad company x360 icinde var ps3 ozel degil

c2d e4400 2000@3000 Mhz, Gigabyte EP35-DS3R, Zalman 9700 led, 2 gb OCZ 667@750 Mhz , Zotac 8800gt 512 mb, Coolor master CM-690 460w__Windows XP X64_________40 GB PS3 (pal)
NoSt3am

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Haziran 2008; 9:51:33 

Ne kadar komiksiniz . The Boss Hard'da oynayın da görün PMC'ler Boss'lar kadar zor mu anlayın . 2 Act geçtim kendimle gurur duydum

Nokia N95 8gb + Honda HR-V 1.6 2007

PlayStation 3 Metal Gear Solid Edition 40 GB PaL +Sony Bravia KDL 52X3500 Full HD LCD TV
It's been a long time , Snake ? Big Boss ! Let it go , my son ... Or should I say brother ...
Blacktric

Sisteme Gözat

24 Haziran 2008; 11:19:30 

quote:

Orjinalden alıntı: chakir

quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

oyunu bitirip ultimate zorlukta oyna bakalım ...yapay zeka sana nasıl fark atacak gör

oyunu zaten 2. zorlukta oynuyorum, 1. ile 2. zorluk arasında dehalıkla embesillik arasındaki fark kadar fark olmamalı :)

PMC : kim var orda,
snake : yok burda kimse
PMC: hilmi abi senmisin,
snake : yok dedikya olm
PMC : haa pardon abi,

2. Zorluk zaten Solid Easy ve gayet kolay. Solid Normal'ın üzerinde zorluyorlar düşmanlar. Onun altı fasa fiso...

quote:

Orjinalden alıntı: superms

bu tipi çok aramışlarmı

Bu arada seni de takan yok bilmiyorum dikkat ettin mi de üzülme diye yazıyorum. Saygı çerçeveleri içerisinde yorum yaparsan seviniriz. Özellikle de Solid Snake gibi bir karakter için. Kimse PC sahiplerinin başlıklarına gidip bilmemne oyununun PC versiyonu rezil ya da bu karakter ne kadar saçma demiyor. O yüzden hem saçmalamayı bırakın hem de oyun sektörünün bugünlere gelmesine yardım eden en büyük oyunlardan birisi hakkında böyle saçma yorumlar yapmayın. Ana karakteri de bilen biliyor zaten. Gidip her gün oynadığınız 3. sınıf kore MMORPG'lerindeki karakterlerle karşılaştırmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 24 Haziran 2008; 11:25:02 >

PlayStation 3 40 GB Pal
BenQ X2200W
Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots
PSN: Blacktric

My goal is straightforward, I make the impossible possible...
NoSt3am

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Haziran 2008; 11:22:51 

Black senin şu hocaya yumruğu takanla kanka olalım iyisi mi

MSN'deyim ben

PlayStation 3 Metal Gear Solid Edition 40 GB PaL +Sony Bravia KDL 52X3500 Full HD LCD TV
It's been a long time , Snake ? Big Boss ! Let it go , my son ... Or should I say brother ...
hknf8

24 Haziran 2008; 11:54:35 

oyundaki son bölümdeyim oynayasım yok çabuk bitecek diye tabiki oyun tam anlamıyla bir başyapıt teşekkürler kojima

PSN:hakao PS3 PAL 60gb
GAMERTAG:hakao1905
XBOX360 halo pack ntsc-u
TDU:[TR]hakao
Logitech G25
*Reaper*

24 Haziran 2008; 11:55:04 

Bir varil yüzünden oyuna laf söyleyenleri anlamak mümkün degil. Teknolojinin yapabildigi en kaliteli oyun MGS4.. Bundan iyisini yine PS3'te, limitler daha çok çözüldükçe ancak GOW3 gibi oyunlarda görürürüz. GOW3'te bile bu kadar iyi konu olurmu bilemiyorum. Bundan iyisine direk Oscar verirler.

# VW Passat #

Volkswagen Team
NoSt3am

24 Haziran 2008; 11:56:35 

mümkün değil daha iyisi

fallen_angel17

24 Haziran 2008; 14:28:14 

Butun gununu "Knight" veya "Need for Speed" ile gecirip de burda Snake'e laf sokmaya calisanlari opuyorum + saygi duyuyorum.

PSN: fallen_ang GamerTag: fallen7ang | Ekleyin, ekletin surpriz hediyeler kazanin!
- Imzanisi gorup de hala sizi eklemeyenlerin bi listesini cikarttik efendim, buyrun. Nasil bi ceza dusunuyorsunuz?
- Birak Sebastiyan allasen, Allahlar'indan bulsunlar..
mgssnake

24 Haziran 2008; 17:23:30 

quote:

Orjinalden alıntı: sadtneverdie

saydıklarından 10 tane oyun cıkıyor cod 4 pes 2008 gta4 pc de 5 lırayada oynanır söyledıgın oyunları bende beklıyorum ımzama bakarsan ps3 sahibi oldugumu görürsün blue-ray filmi neden izlediğinizide merak ettim 80 milyona 4 kişi sinema keyfi yapar yemeğini yer döner neyse en baştada dediğim gibi adam olacak diye aldım inşallah ps2 kadar ömrü olur

5 liraya aldığın oyunla online oynayabiliyormusun? hımmmm .Blu-Ray filmlerde 40 ytl bilgin olsun diye söyleyim.Evde çok keyifli sinema keyfi yaşanıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgssnake -- 24 Haziran 2008; 17:25:28 >

Murjuk

Sisteme Gözat

24 Haziran 2008; 17:29:43 

ilk defa geniş ekran bir video inceleme gördüm, güzel olmuş inceleme ve oyun, ps3üm yok malesef.
Blacktric

Sisteme Gözat

24 Haziran 2008; 18:40:21