ASUS P5W DH E6750 CORE 2 DUO CPU 4X1 TWİNMOS 800 MHZ 4GB RAM 250 GB 16 NQ SPARKLE 8800GTS EKRAN KARTI AVER MEDİDİA HD TV KARTI COOLER MASTER CENTRİO FSP 500 WAT PSU LG DVD REW SAMSUNG 226 BW CREATİVE AUDGY NX VE ( Z-5500 )
ps3 cok lüks işi bu bir gercek en ucuz oyunu bile 139 ytl 189 ytl ye kadar cıkabiliyor ama eskiden ps3 oyunu o kdar azdı ki insanlar hep aynı oyunları alıyorlardı.artık devam oyunları ps3 e cıkmaya basladı ve sony ps3 e özel oyunlar cıkarmaya basladı(gow3,killzone 2,final fantasy 13,motorstrom2,resistance 2,little bigplanet,battfield;bad company,gt5 gibi bircok efsanevi oyun cıkacak daha piyasaya seney bu oyunlar 2 katına cıkacak seney 4 katına yani bir nevi bu da bu çağın ps2 si olacak fiyatlar düşecek.anlayacagınız sony kolay kolay ps4 cıkarmaz 10 sene içinde (bu arada hazır mgs 4 le ilgili konusuyoruz sony 3 oyunla promosyon yapıp ps3 sattırmayı başarıyor; 1-Grand Theft Auto 2-Gran Turısmo Prologue 3-Metal Gear Solid 4 başka söze gerek var mı?(yeni çıkan oyunların da ps3 aldıracagından eminim sahsen ben hepsini almayı düşünüyorum )
Ne kadar komiksiniz . The Boss Hard'da oynayın da görün PMC'ler Boss'lar kadar zor mu anlayın . 2 Act geçtim kendimle gurur duydum
oyunu zaten 2. zorlukta oynuyorum, 1. ile 2. zorluk arasında dehalıkla embesillik arasındaki fark kadar fark olmamalı :)
PMC : kim var orda, snake : yok burda kimse PMC: hilmi abi senmisin, snake : yok dedikya olm PMC : haa pardon abi,
2. Zorluk zaten Solid Easy ve gayet kolay. Solid Normal'ın üzerinde zorluyorlar düşmanlar. Onun altı fasa fiso...
quote:
Orjinalden alıntı: superms
bu tipi çok aramışlarmı
Bu arada seni de takan yok bilmiyorum dikkat ettin mi de üzülme diye yazıyorum. Saygı çerçeveleri içerisinde yorum yaparsan seviniriz. Özellikle de Solid Snake gibi bir karakter için. Kimse PC sahiplerinin başlıklarına gidip bilmemne oyununun PC versiyonu rezil ya da bu karakter ne kadar saçma demiyor. O yüzden hem saçmalamayı bırakın hem de oyun sektörünün bugünlere gelmesine yardım eden en büyük oyunlardan birisi hakkında böyle saçma yorumlar yapmayın. Ana karakteri de bilen biliyor zaten. Gidip her gün oynadığınız 3. sınıf kore MMORPG'lerindeki karakterlerle karşılaştırmayın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacktric -- 24 Haziran 2008; 11:25:02 >
Bir varil yüzünden oyuna laf söyleyenleri anlamak mümkün degil. Teknolojinin yapabildigi en kaliteli oyun MGS4.. Bundan iyisini yine PS3'te, limitler daha çok çözüldükçe ancak GOW3 gibi oyunlarda görürürüz. GOW3'te bile bu kadar iyi konu olurmu bilemiyorum. Bundan iyisine direk Oscar verirler.
PlayStation 3 Metal Gear Solid Edition 40 GB PaL +Sony Bravia KDL 52X3500 Full HD LCD TV It's been a long time , Snake ? Big Boss ! Let it go , my son ... Or should I say brother ...
saydıklarından 10 tane oyun cıkıyor cod 4 pes 2008 gta4 pc de 5 lırayada oynanır söyledıgın oyunları bende beklıyorum ımzama bakarsan ps3 sahibi oldugumu görürsün blue-ray filmi neden izlediğinizide merak ettim 80 milyona 4 kişi sinema keyfi yapar yemeğini yer döner neyse en baştada dediğim gibi adam olacak diye aldım inşallah ps2 kadar ömrü olur
5 liraya aldığın oyunla online oynayabiliyormusun? hımmmm .Blu-Ray filmlerde 40 ytl bilgin olsun diye söyleyim.Evde çok keyifli sinema keyfi yaşanıyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgssnake -- 24 Haziran 2008; 17:25:28 >