Merhaba arkadaşalar ben önümüzdeki ay bir lcd tv almak isitiyorum philipsin arkası ışıklı olanlar hoşuma gitti cok fazla bilgim yok bir kac yere gittim full hd, 100hz tepki süresi,konturast gibi bircok şey saydılar ben şu an tüplü bildiğimi philipsin pix.plas2 yazan tvsini kulanıyorum benim bütcem en fazla 1500tl ayrıa bilirim sorum şu benim tüplü tvim kadar iyi görünütü almazmıyım ben kablolu tv izleyeceğim ve hicbir cihazbağlamıycam cok nadir dvd izlerim senden 2 sefer diyelim eğer tüpülü tvimden kötü göstercekse tekrar düşeniyim. Not: Önerdiğiniz tvlerin marka ve modelini yamanızı isitycem 82cm boyut olarak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orca -- 22 Haziran 2008; 19:26:01 >
Cevap icin teşk, peki sd yayın icin 1500tl ye alınabilecek ne var boyutu 82cm max. Bir sorumda herkese bu lcdler tüplü tvlerden götü ise neden cok tercih ediliyor yoksa kimse ulusal kanları izlemiyormu (atv,show,star....vs) gibi kanları yoksa ben kablo tv kulanmdığım icinmi uygun değil herkes digitürkmü kulanıyor kısacası evinizde nasıl ulusal kanları izliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orca -- 22 Haziran 2008; 19:16:24 >
Cevap icin teşk, peki sd yayın icin 1500tl ye alınabilecek ne var boyutu 82cm max. Bir sorumda herkese bu lcdler tüplü tvlerden götü ise neden cok tercih ediliyor yoksa kimse ulusal kanları izlemiyormu (atv,show,star....vs) gibi kanları yoksa ben kablo tv kulanmdığım icinmi uygun değil herkes digitürkmü kulanıyor kısacası evinizde nasıl ulusal kanları izliyorsunuz.
LCD ler SD yayınlar için değil HD yayınlar için üretilmiştir.
İşi bilen ve araştırma yapan kişiler zaten SD için alıyorsa LCD almıyor .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bageera -- 22 Haziran 2008; 19:26:06 >
Önerin icin teşekürler evim kücük tvye en fazla 2mtre uzaklıkdan iziliyorum kücük tercih etmemin nedeni bu, evimdeki tüplü tvyi gecen sene almama rağmen bir tanıdığıma vericem ve ilaki tv almam gerekiyor,digitürkmü kulanırsam lcd tv de sd yayınları iyi izlerim.[/font][/size][/size]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orca -- 22 Haziran 2008; 19:39:59 >
Anlamıyorum bukadar kişi lcd tvyi sadece ps3 veya dvd seyretmek icinmi alıyor hickimse atv,knlD,star....vs gibi kanları izlemiyormu veya sizler bu yazıyı okuyanlar evinizde sd yayın izlemek icin kulandığını tvyi yazarmısınız
Anlamıyorum bukadar kişi lcd tvyi sadece ps3 veya dvd seyretmek icinmi alıyor hickimse atv,knlD,star....vs gibi kanları izlemiyormu veya sizler bu yazıyı okuyanlar evinizde sd yayın izlemek icin kulandığını tvyi yazarmısınız
insanlar alacağı şeyi bilmiyorki.
LCD yeni teknoloji lazermi ooooo diyor alıyor. eve gidince görüyor atv yi show tv yi sende istersen al ve gör.
Arkadaşım amaçın sd yayın izlemek ise benim sana önerim teknosada lgninplazması var 82 ekran onu öneririm fiyatıda makul 1000ytl.Sd yayınlarda performanslı bir ürün hd yayınlarıda güzel gösterdiği söyleniyor.Ben dvd görüntüsünü gördüm tatminkardı.