Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sd yayın icin tv önerisi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Sd yayın icin tv önerisi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
orca

22 Haziran 2008; 18:54:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşalar ben önümüzdeki ay bir lcd tv almak isitiyorum philipsin arkası ışıklı olanlar hoşuma gitti cok fazla bilgim yok bir kac yere gittim full hd, 100hz tepki süresi,konturast gibi bircok şey saydılar ben şu an tüplü bildiğimi philipsin pix.plas2 yazan tvsini kulanıyorum benim bütcem en fazla 1500tl ayrıa bilirim sorum şu benim tüplü tvim kadar iyi görünütü almazmıyım ben kablolu tv izleyeceğim ve hicbir cihazbağlamıycam cok nadir dvd izlerim senden 2 sefer diyelim eğer tüpülü tvimden kötü göstercekse tekrar düşeniyim.
Not: Önerdiğiniz tvlerin marka ve modelini yamanızı isitycem 82cm boyut olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orca -- 22 Haziran 2008; 19:26:01 >

hakan2200

22 Haziran 2008; 19:03:34 

yanlış yola girmişsin.

Bir kere sd yayını en iyi plazma tv ler gosteriyor arkadasım.

SD yayın için Seçimin plazmadan yana olmalıdır.

Eğer LCD alacaksan kesinlikle evindeki tüplü televizyondan kötü görüntü alacaksın bilgine.

2 Dream 500s ( Cccam + Gbox ) , Sony Dcr-HC17 , LG E500 up44t , Vestel Av 2000 , Nokia 6233
playmaker

22 Haziran 2008; 19:10:26 

kablolu yayın ve lcd, hiç para harcama sen hocam sonra üzülürsün...

orca

22 Haziran 2008; 19:11:49 

Cevap icin teşk, peki sd yayın icin 1500tl ye alınabilecek ne var boyutu 82cm max.
Bir sorumda herkese bu lcdler tüplü tvlerden götü ise neden cok tercih ediliyor yoksa kimse ulusal kanları izlemiyormu (atv,show,star....vs) gibi kanları yoksa ben kablo tv kulanmdığım icinmi uygun değil herkes digitürkmü kulanıyor kısacası evinizde nasıl ulusal kanları izliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orca -- 22 Haziran 2008; 19:16:24 >

Riazor

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Haziran 2008; 19:15:03 

Madem philips istiyosun ambilight özelliğini seviyorsun 1500 TL'ye philips pfl7962 alırsın keyfine bakarsın performansı da gayet güzeldir.Ama arkadaşlarında dediği gibi sd yayınlarda plazmada ki kadar tatmin etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor -- 22 Haziran 2008; 19:16:30 >

bageera

22 Haziran 2008; 19:18:23 

quote:

Orjinalden alıntı: orca

Cevap icin teşk, peki sd yayın icin 1500tl ye alınabilecek ne var boyutu 82cm max.
Bir sorumda herkese bu lcdler tüplü tvlerden götü ise neden cok tercih ediliyor yoksa kimse ulusal kanları izlemiyormu (atv,show,star....vs) gibi kanları yoksa ben kablo tv kulanmdığım icinmi uygun değil herkes digitürkmü kulanıyor kısacası evinizde nasıl ulusal kanları izliyorsunuz.

LCD ler SD yayınlar için değil HD yayınlar için üretilmiştir.

İşi bilen ve araştırma yapan kişiler zaten SD için alıyorsa LCD almıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bageera -- 22 Haziran 2008; 19:26:06 >

orca

22 Haziran 2008; 19:21:41 

Plazmalarda 82cm varmıdır?

playmaker

22 Haziran 2008; 19:28:12 

32'' çok ufak, kablolu yayın çok kötü... 1500 ytl'ye lcd alıp kablolu izleyince direk crt'ye geri döneceksin o kadar fark edecek

en azından 37'' plazma ve en azından digitürk...

hatta 1800 civarı verirsen 42'' panasonic 42px8 yanına uydu çok iyi olur...

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Elektronik&productid=EK69880(43000000)

bageera

22 Haziran 2008; 19:36:04 

quote:

Plazmalarda 82cm varmıdır?

81 cm var.

orca

22 Haziran 2008; 19:37:04 

quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

32'' çok ufak, kablolu yayın çok kötü... 1500 ytl'ye lcd alıp kablolu izleyince direk crt'ye geri döneceksin o kadar fark edecek

en azından 37'' plazma ve en azından digitürk...

hatta 1800 civarı verirsen 42'' panasonic 42px8 yanına uydu çok iyi olur...

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Elektronik&productid=EK69880(43000000)

Önerin icin teşekürler evim kücük tvye en fazla 2mtre uzaklıkdan iziliyorum kücük tercih etmemin nedeni bu, evimdeki tüplü tvyi gecen sene almama rağmen bir tanıdığıma vericem ve ilaki tv almam gerekiyor,digitürkmü kulanırsam lcd tv de sd yayınları iyi izlerim.[/font][/size][/size]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orca -- 22 Haziran 2008; 19:39:59 >

bageera

22 Haziran 2008; 19:43:59 

quote:

digitürkmü kulanırsam lcd tv de sd yayınları iyi izlerim.[/font][/size][/size]

Digitürkle alakası yok arkadaşım.

Sen Dijitürkün HD receiverini kullansan bile SD yayınlar SD göstercektir sadece HD yayınlar HD olarak izliyeceksin.

orca

22 Haziran 2008; 19:47:10 

Anlamıyorum bukadar kişi lcd tvyi sadece ps3 veya dvd seyretmek icinmi alıyor hickimse atv,knlD,star....vs gibi kanları izlemiyormu veya sizler bu yazıyı okuyanlar evinizde sd yayın izlemek icin kulandığını tvyi yazarmısınız

bageera

22 Haziran 2008; 19:50:47 

quote:

Anlamıyorum bukadar kişi lcd tvyi sadece ps3 veya dvd seyretmek icinmi alıyor hickimse atv,knlD,star....vs gibi kanları izlemiyormu veya sizler bu yazıyı okuyanlar evinizde sd yayın izlemek icin kulandığını tvyi yazarmısınız

insanlar alacağı şeyi bilmiyorki.

LCD yeni teknoloji lazermi ooooo diyor alıyor. eve gidince görüyor atv yi show tv yi sende istersen al ve gör.

mehmetsary

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Haziran 2008; 19:55:52 

Arkadaşım amaçın sd yayın izlemek ise benim sana önerim teknosada lgninplazması var 82 ekran onu öneririm fiyatıda makul 1000ytl.Sd yayınlarda performanslı bir ürün hd yayınlarıda güzel gösterdiği söyleniyor.Ben dvd görüntüsünü gördüm tatminkardı.

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
orca

22 Haziran 2008; 20:02:42 

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010889&CS_Category=_SBA_854_1662_827_3881&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_PLAZMA_TV854

Cevap icin teşk. bu dediğiniz tv sanırım birde sd yayını en iyi tüplü tvmi veriri plazma ve lcd ile kıyaslayınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orca -- 22 Haziran 2008; 20:07:32 >

mehmetsary

22 Haziran 2008; 20:06:19 

evet tv bu çözünürlüğüne aldanma bizim yayınlarımız kalitesi ortada seni fazlasıyla götürür.Forumda kullanan arkadaşalrda var fikirde alabilirsin.

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
mehmetsary

22 Haziran 2008; 20:10:09 

en iyi tüplü sonra plazma sonrada lcd tv gelir.hd yayında ise en iyi görüntüyü lcd tv verir.

orca

22 Haziran 2008; 20:11:03 

Şimdi gidiyorum yaklaşık 1saat sonra dönicem bir bakayım hemen acıbadem carf.