şimdi arkadaşalr bunalrdan bir tanesini söyleğin lütfen yardım özelliklede isminin altında PSU uzmanı olan arkadaştan yorum bekliyorum ( sakın yanlış anlama ismini hatırlayamadım sadece lakabını biliyorum :) )
birde allah rızası için birisi bana sölesin SS novada 218 YTL satılıyor aynı psu sanalmarketim ve mavi bilgisayarda 320 ytl den satılıyor acaba bunalar gerçekmi yoksa novanın fiyatı yanlışlıklamı yazılmış?? yoksa novada satılan başka bir modelmi ? birde son soru olarak SS da kaçtane 6 pinlik PCI_ex çıkışı var bir yerde 2 diyor biryerde 4 diyor eyer 4 se SS alacağım çünkü HD 4870 ye CF yapmayı düşünüyorum ki 4870 2 tane 6 pinlik güç girişi istiyor ? sistem genel olarak E 8400 işlemci Gigabyte anakart ayrıntılı olaran http://forum.donanimhaber.com/m_24089988/tm.htm dan bakabilirsiniz zaten sisteme ufak çapta OC yapacam zaten Güç kaynağı rahatlıkla kaldırabilir OC ile 4870 lerle yapılan CF diye düşünüyorum yoksa yanılıyormuyum ?
Tek kanal çıkışından 60Amper +12V Tek PCI-E 8pin konnekör 4 adet PCI-E 6pin konnektör 6 adet Serial ATA konnektör Yeni robotbilim otomatik üretim ATX 12V 2.2 & EPS12V desteği Aktif PFC Japon Primary Kapasitörler