arkadaşlar tavsiyeleriniz için thx fakat bn öyle anfili bir sistem düşünmüyorum daha çok ev sinema paketi almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum..
paket olarak s750den iyi bulmanız imkansız özelliklere bakın ordan anlarsınız zaten tam yazan değerleri vermiyor paket sistemler hep ama s750 vermese bile gerekli olan frekans aralığını çok rahat verebiliyor forumda bu soruya cevap hep kendi kullandığı sistemi önericeklerdir size bende s750 kullanıyorum ama bundan dolayı değildir önermem daha iyisi olsa şu an paket olarak onu öneririm ancak şu an için paket olarak bu bütçeye en iyi seçenek s750 dinleyerekte anlayabilirsiniz kendiniz dinleyeceğiniz bir yer olursa
Eğer şekli için alacaksan tavsiye bekleme boşuna şeklinden seç beğen al. Bu tip setler hakkında yorum yapmayada gerek yok zaten kapasitesi ve hedef kitlesi belli.
Yoksa yukarda 2 tane gayet ciddi sistem önerisi mevcut(sony HT-DDWG800 ve JVC/pure acoustics seti), ama dediğim gibi sen ses değil şekil arıyorum diyorsan yukardaki plastik parçası samsung oyuncağı alabilirsin. Senin seçimin senin paran.
evet gigaworks s750 dvd si yok tabi s750 nin içinde ve decoderde yok onlarıda almak gerekecek ama bir analog çıkışlı dvd alarak halledilebilir s750 7.1 bir bi sinema sistemi ama genel olarak bilgisyar ortamları için kullanılıyor yoksa salonda kullanılmaz diye birşey yok ama dvd yi kendiniz almanız gerek analog çkkışlı olursa decoderede gerek kalmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo99 -- 24 Haziran 2008; 15:06:55 >
lütfen yapmayın samsung ses sistemleri konusunda gelişse bu güne kadar yaygın olmazmıydı alan samsung kesinlikle ses sisteminde alınmaz ha ekranmı o ayrı kesinlikle samsung ama ses sisteminde hiç iyi değiller