Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Nokia N73 music edition mı yoksa Sonyericsson w910i mi kullananlar lütfen yazsın tşk e

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Nokia N73 music edition mı yoksa Sonyericsson w910i mi kullananlar lütfen yazsın tşk e Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
berk_dogan

22 Haziran 2008; 16:22:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar ben yeni bir tlf almayı düşünüyorum ama 2 telefon arasında hala karar veremedim nokia n73 music edition ile sony ericsson w910i ikisininde fiyatı hemen hemen aynı 600 civarında kaç telefoncuya sordum yarısı sonyericsson dan vazgeçme yarısıda nokia kalitesi tartışılmaz hem özellik bakımından n73 daha iyi diyorlar ama ben tam bir walkman hastasıyım ama nokia danda vazgeçemiyom bide n73 kamerası çok iyiymiş seside mükemmel diyorlar ama öte yandanda w910i yılın ödülünü almış kafam çok karışık lütfen kullananlar yardım etsin.

emre_14

22 Haziran 2008; 16:40:51 

quote:

Orjinalden alıntı: berk_dogan

merhaba arkadaşlar ben yeni bir tlf almayı düşünüyorum ama 2 telefon arasında hala karar veremedim nokia n73 music edition ile sony ericsson w910i ikisininde fiyatı hemen hemen aynı 600 civarında kaç telefoncuya sordum yarısı sonyericsson dan vazgeçme yarısıda nokia kalitesi tartışılmaz hem özellik bakımından n73 daha iyi diyorlar ama ben tam bir walkman hastasıyım ama nokia danda vazgeçemiyom bide n73 kamerası çok iyiymiş seside mükemmel diyorlar ama öte yandanda w910i yılın ödülünü almış kafam çok karışık lütfen kullananlar yardım etsin.

konunu cep telefonları tavsiyeleri bölümüne açsaydın daha iyi olurdu..
ben ikisinide kullanmadım bilmiyorum ama n73 m.e. yi bi zamanlar düşünmüştüm yavaşlığından şikayet edenler vardı hatta baya bi şikayet eden vardı..ama fotoğraf kaliteside çok iyi deniyor..
diğer taraftada w910i yılın telefonu ünvanını almış walkman hastasıyım vazgeçemem diyorsan w910i al müziğin yanında kaliteli fotolarda çekmek istiyorum dersen n73 m.e. al bana kalırsa seçim senin..

Dh 2006 Üyeleri
crayzy06

22 Haziran 2008; 16:49:54 

sony erickson k serisine bak

...n73Me...
cmert

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 16:55:30 

w910i : 99 x 50 x 12.5 mm, 86 gr
n73 (m.e.): 110 x 49 x 19 mm 116 gr

bunların dışında alacağın cihazın görünü ve boyutları da önemliyse, tabii ki w910i

kiminin rüyası,
kiminin kabusu!

Méxes

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Haziran 2008; 17:16:52 

cep telefonu tavsiyeleri bölümü ne işe yarıyo sence

''GALATASARAY İSMİNİN GEÇTİĞİ YERDE İMKANSIZ YOKTUR''
yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 19:37:53 

W910i

The club of Walkman phones
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Nokia N73 music edition mı yoksa Sonyericsson w910i mi kullananlar lütfen yazsın tşk e Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sega Beijing 2008 video
Olimpiyat heyecanı bilgisayarlarınızda.
Gigabyte Türkiye ile Röportaj
AMD Spider Platformu Lansmanı : Gigabyte Türkiye ile Röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç