Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PSU Tavsiyesi Lütfen yardım!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> PSU Tavsiyesi Lütfen yardım! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
caynes

22 Haziran 2008; 15:07:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar forumun hepsini dolaştım genel olarak sonuca ulaşamadım ve benim alabileceğim yerlerde Enermax,silverstone gibi markalar yok. Almayı düşündüğüm 600watt lık modeller arasında Tagan, FSP Epsilon, Hiper veya OCZ var ve ben karar veremedim kimisi OCZ için çok sesli deniyor, fsp son zamanlarda sorun çıkarmaya başlamış,Tagan modelleri çok dayanaklı değilmiş yanıyomuş:), Hiper hakkın da da fazla bi bilgim yok.
Benim için sessiz ve kaliteli olması önemli şekil şemal o kadar önemli değil ve sistemin aşağıdaki gibidir;
AMD 64 x2 5200+, 2*1 gb 667 ddr2ram, Ekran kartı ATi 4850 almayı düşünüyorum, Anakart Asus m2npv-mx, Sound Blaster X-fi xtreme gamer ses kartı, Asus TA 951 kasa
Ayrıca bu power supplyların boyutları benim kasaya uyumlumu yani standartmı bu supplylar.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

oglak1538

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 15:17:36 

Powerların hepsi ucayaktır merak etme.
Aralarından FSP Epsilon tercihim olurdu.400W olanını kullanıyorum şöyle söyleyebilirim ilk taktığımda pc çalışmadı sanmıştım monitöre görüntü geldiğinde farkettim pc nin açıldığını.Düşün yani o kadar sessiz :)

Agarasifim, sinirliyim, kompleksliyim amma Perdelerimi kaldırdığımda da Son derece duygusal kedi gibi bir insanım :)
ReCeP iVeDiK

DH Sigara İçmeyenler Klübü
Rapator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Haziran 2008; 15:24:01 

Sessizlik ve kalite istiyorsan high power öneririm...

AMD X2 4000+MSI K9A2-CF+2x1 GB DDR800 A-Data Vitesta Extreme Edition+MSI RX3850-T2D256E-OC+SkyStar2 2.6D+400GB Samsung SATA2 16MB+Airtes RT-205TT+Asus DRW-1608P3S+Lite-on LTN525+Nec Floppy +Pegasus 8029B34+High Power 500W+Samsung 223BW 22" LCD+A4Tech XL-750BF+A4Tech X7 G800MU+Orite RN4000+Logitech X540+WD My Book EE 500GB+Bigboy 1GB Usb+Kingston 2GB Usb+HP F370+Powercom BNT 600A+KODAK CX6330+Bigboy 1GB SD+SONY DSC-S730+Sony 4GB MSPD+Nokia 6300+Bigboy 1GB MicroSD+Nokia 3310+Nokia 6100
keitorodaygo

22 Haziran 2008; 17:18:22 

Bir önceki psu konusuna da bu markayı tavsiye ettim 600W civarı arıyorsanız http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RC-PE600CF bu markayı öneriyorum ben 550W olanını aldım.. yeşil fanlı olanı... süper sessiz!!! bu 600W modelinde tamamen tak-çıar kablo yapısı mevcut ve harcadığın gücü eş zamanlı görebileceğin bir gösterge var.. 550W olanından çok ama çok memnunum sanırım bu modeli de aynıdır..fiyat konusunda da çok iyi olduğunu düşünüyorum
caynes

22 Haziran 2008; 19:05:49 

FSP Epsilon 600 modelinde yoğunlaştım galiba bu fiyat aralığındaki ürünlerin geneli aynı gibi duruyor önemli olan sessiz olanını ve kabloları daha uygun olanları bulmak

ArkandayIM

22 Haziran 2008; 19:11:23 

High Power modellerine bak.

1.Pet için otomatik kutu toplama
2.Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği
3.Online Virüs ve Trojen Tarama Siteleri
4.Rogue Rehberi Bilinmesi Gerekenler
5.Inventory Bug Sorununu Düzeltmek isteyenler için Ticket Örneği
6.Deniz Akvaryum balıkları rehberi [ Resimli ]
7.Tatlı Su Akvaryum Balıkları rehberi [ Resimli ]
caynes

22 Haziran 2008; 19:34:12 

High Power da aklımda ama de şu nasıl sizce Pc Power&Cooling silencer serisi 610watt lık olanı Vatanda gördüm yarım saat kadar önce fena değil gibi

caynes

22 Haziran 2008; 19:41:43 

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.016.4589.0001
supply bu fakat fanının 12 değilde 8cm lik olması ne kadar önemli?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> PSU Tavsiyesi Lütfen yardım! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS A6J dizüstü bilgisayar
Dizüstü bilgisayarda oyun oynanmaz diye kim demis :)
ASUS Eee BOX Lansmanı
ASUS un Eee serisi artık masa üstünde

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir