Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
*******USTALAR YARDIM Musketeer LLC-U01 HACK YARDIM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> *******USTALAR YARDIM Musketeer LLC-U01 HACK YARDIM Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Naughty

22 Haziran 2008; 15:05:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARkadaşlar merhaba elimde bir aadet bu cihazdan mevcut fakat elektronik bilgim okadar iyi değil bunun üzerinde şöyle bir hack işlemi yapmak istiyorum öncelikle aletin ledleri yanmiyor yanar hale getirmek ve üzerinde bulunan 3 ayri göstergenin hepsini ısı göstergesine cevirmek istiyorum. ve anakartindan kablolarla veri almasini sitoyurm bunu nasil yaparim ve yahut yapabilecek bir arkadaş var ise ona yolluyabilirim eğer bu mod olur ise çoğu arkadaşim 16 ytlye 3 adet analog ısı göstergesi yapabilir kendine :)

Şimdden teşekkürler umarim havada kalmaz konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty -- 22 Haziran 2008; 15:49:52 >

www.notbukum.com
TOSHIBA VE APPLE
necoinside

23 Haziran 2008; 11:26:52 

3ünün de aynı değeri göstermesini sağlayabilirsin ancak ayrı ayrı istiyorsan ölçüm için ekstra devre hazırlaman gerek..

Güncel DH Modifiyeli Kasa Sergisi.. (katılım: 7 proje)

Yaptığın işi önce kendin beğenmelisin..
nicaleus

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Haziran 2008; 22:31:56 

evet ayrı ayrı ölçüm için ek devre lazım. Birde direk anakart üzerinden sıcaklık bilgisini alıp gösterim yapman biraz zor. Ancak ptc veya ntc ile ısı göstergesi yapılabilir. Devre tasarımı için ibrenin max. kaç voltta dibe vurduguna bakmak lazım. Aynı analog voltmetre gibi çalıştıgını düşünüyorum üçünün de...

Core2Duo E2160 rev.M0 @ 2.8GHz - Gigabyte P35 DS3L rev.A2- Sapphire HD4850 @ 700-1023
2x1GB Kingston Value 800MHz@960MHz (5-5-5-15) - 250GB Seagate + 320 GB WD - Philips 107E
OCZ ThoughPower600W

necoinside

23 Haziran 2008; 23:04:20 

çoğunlukla ibreler voltmetre mantığıyla çalışır zaten.. tahminimce 1,75v ya da 5v dur max değerleri.. yine de ayarlı bi gerilim kaynağı ile azar azar verek ya da ibre sondayken dijital bi voltmetre ile ölçebilirsin..

Güncel DH Modifiyeli Kasa Sergisi.. (katılım: 7 proje)

Yaptığın işi önce kendin beğenmelisin..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> *******USTALAR YARDIM Musketeer LLC-U01 HACK YARDIM Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Kolay Mağaza Standı
Kolay Mağaza ile bir kaç adımda e-ticaret sitesi sahibi olun
Zotac 9600GT AMP SLI
Nvidianın orta seviyedeki fiyat/performans kartını bir de hız aşırtılmış olarak görün

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar