S.A arkadaşlar benim Asus P4S-X Modelinde anakartım var ve üzerinde çift ram soketi mevcut birinde 333 Mhz 256 mb Ram var ve ben rami arttırmak istiyorum. Ama birkaç yere sordum 333 Ellerinde olmadığını söylediler buna uygun Ram nerden bulabilirim ve her 333 ram uyarmı, nasıl birşey almalıyım veya ne denemeliyim nasıl birşey yapmalıyım. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkeze teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaLiM BeY -- 22 Haziran 2008; 15:01:12 >
birader yuemrek biraz abartmış daha dün 19,9 ytl ye 512 ddr 400 aldım GG den sen de al istersen 2 tane 40 lira 5 de kargo ödersin süper hızlanır PC ok:
birader yuemrek biraz abartmış daha dün 19,9 ytl ye 512 ddr 400 aldım GG den sen de al istersen 2 tane 40 lira 5 de kargo ödersin süper hızlanır PC ok:
Benin verdiğim kingston un sıfır ve garantili fiyatı
bedavayada bulursunda arkadaş en iyi markalardan birtanesinden bahsetmiş bu yüzden abartı bir fiyat değil. sonuçta bilgisayarını en çok ilgilendiren bileşenlerden birtanesini alıyorsun. almışken kingston al derim. yuemrek e katılıyorum.
bedavayada bulursunda arkadaş en iyi markalardan birtanesinden bahsetmiş bu yüzden abartı bir fiyat değil. sonuçta bilgisayarını en çok ilgilendiren bileşenlerden birtanesini alıyorsun. almışken kingston al derim. yuemrek e katılıyorum.
yani bencede cunku pahalı olup bır kere mı almak ıstersın yoksa ucuz olup 10 keremı hem bence pahalı bır fıyatta değil
sen w810i kullanıyorsun telefon olarak sanırım kaliteli adamsın vesselam kingston al garantili olsun. çünkü ramle ilgili bir cok sorun yaşayabilirsin. paranı boşuna atma dostum.
sen w810i kullanıyorsun telefon olarak sanırım kaliteli adamsın vesselam kingston al garantili olsun. çünkü ramle ilgili bir cok sorun yaşayabilirsin. paranı boşuna atma dostum.