Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Nikon d40 Alacakken Olympus E-510'u gördüm... Tavsiye Lütfen

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Nikon d40 Alacakken Olympus E-510'u gördüm... Tavsiye Lütfen Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Bye Bye Beatiful

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 14:45:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

tam nikon d 40 alacaktım ki yalçınlarda bunu gördüm
14-42 ve 4-150 iki tane kitle beraber 1250 ytl
optik sarsıntı önleme toz giderme gibi özellikleri var..

nikonu da hem küçük hem de netleme olayı hem de keskinlik olayı ile düşünüyosum.. ama onunda kitleri motorları üzerinde diye (af-s) d,iye çok pahalı
ne tavsiye edersiniz
450 yt fark verip olympus alacağıma az daha para ekleyim tamron objektifle nikon d 40 mı alsam ?

Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Haziran 2008; 14:51:06 

Olympus E-510 sunduğu özellikler itibariyle iyi bir D-SLR. Fakat cihaz için objektif sıkıntısı çekmekle beraber ayrıca servis sorunu da yaşayabilirsin. Cihaz üzerindeki sensör boyutu da oldukça küçük, 2x fokal çarpana sahip. Bence D40 modelini tercih etmek daha iyi.

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
My photographs: http://llovegood.deviantart.com
Bye Bye Beatiful

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 14:53:15 

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Olympus E-510 sunduğu özellikler itibariyle iyi bir D-SLR. Fakat cihaz için objektif sıkıntısı çekmekle beraber ayrıca servis sorunu da yaşayabilirsin. Cihaz üzerindeki sensör boyutu da oldukça küçük, 2x fokal çarpana sahip. Bence D40 modelini tercih etmek daha iyi.

bence de
teşekkürler... dediğin özellikler nedense ürün özelliklerinde belirtilmiyor :( ticaret işte

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Nikon d40 Alacakken Olympus E-510'u gördüm... Tavsiye Lütfen Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / GlobTek Standı
CeBIT 07 / GlobTek Standı Navia Navigasyon ürünleri
LG L206WU-WF 20 LCD
LGden USB üzerinden de görüntü alış verişi yapabilen LCD monitör

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç