Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ADSL Tarife Değişikliği İçin Yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> ADSL Tarife Değişikliği İçin Yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Nihlathak

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Haziran 2008; 14:24:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim. Hep eski tarihe ait bilgiler buldum telekoma güvenemiyorum o yüzden güncel cevaplara ihtiyacım var.

1024 4gb kotalı kullanıyorum. Bunu aylık 25ytl yerine 50ytl vererek sadece temmuz ve ağustos ayları için sınırsız yapmak istiyorum. Eylül 1'inde ise yine 25 ytl'lik 4gb kotalı tarifeye döneceğim.

İsteğim mümkün mü? Temmuz için geç mi kaldım? Başvuruyu nasıl yaparım ve 2 kere tarife değiştireceğim için ekstra ücret alıyorlar mı?

Çok teşekkürler

Hunter_one
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 4 günü kaldı.

22 Haziran 2008; 15:25:23 

Benim bildiğim tarife 25 değil 29 ytl, eğer siz 25 ytl ödüyosanız muhtemelen 2 yıllık sözleşme imzalamışsınızdır ve tarife değiştiremezsiniz benim bildiğim veya bir üst tarifeye geçerseniz geri dönemezsiniz.

Bu dediklerim sizin 25 ytl ödemenizden dolayıdır. 29 ytl ödeyen standart müşteri olsaydınız istediğiniz gibi tarife değiştirirdiniz ama sizin durumunuzda dediklerinizi yapmanız imkansız gibi, sözleşmenize bakın derim ve sonra ttneti arayın.
Nihlathak

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Haziran 2008; 17:34:43 

Araştırdım 29 ytl ödüyorum. Şimdi benim sadece telekom müşteri hizmetlerini arayıp tarife değiştirmek istediğimi söylemem yetiyor mu? Yoksa bir yere bireysel olarak müracaat etmek mi gerekir ptt gibi

Eh®imeN

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 17:37:14 

quote:

Orjinalden alıntı: Nihlathak

Araştırdım 29 ytl ödüyorum. Şimdi benim sadece telekom müşteri hizmetlerini arayıp tarife değiştirmek istediğimi söylemem yetiyor mu? Yoksa bir yere bireysel olarak müracaat etmek mi gerekir ptt gibi

Herhangibir yere Müracaat etmene , dilekçe vermene vs. gerek yok.

Tarife değişikliklerini telefondan halledebilirsiniz.

yuemrek

Sisteme Gözat

27 Haziran 2008; 20:27:50 

quote:

Arkadaşlar birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim. Hep eski tarihe ait bilgiler buldum telekoma güvenemiyorum o yüzden güncel cevaplara ihtiyacım var.

1024 4gb kotalı kullanıyorum. Bunu aylık 25ytl yerine 50ytl vererek sadece temmuz ve ağustos ayları için sınırsız yapmak istiyorum. Eylül 1'inde ise yine 25 ytl'lik 4gb kotalı tarifeye döneceğim.

İsteğim mümkün mü? Temmuz için geç mi kaldım? Başvuruyu nasıl yaparım ve 2 kere tarife değiştireceğim için ekstra ücret alıyorlar mı?

Çok teşekkürler

En doğru bilgiyi almak için ve tarifeni değiştirmek için 444 0 375 TTNET müşteri hizmetlerini ara.

The club of Walkman phones
pudinkk

27 Haziran 2008; 22:24:02 

quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Benim bildiğim tarife 25 değil 29 ytl, eğer siz 25 ytl ödüyosanız muhtemelen 2 yıllık sözleşme imzalamışsınızdır ve tarife değiştiremezsiniz benim bildiğim veya bir üst tarifeye geçerseniz geri dönemezsiniz.

Bu dediklerim sizin 25 ytl ödemenizden dolayıdır. 29 ytl ödeyen standart müşteri olsaydınız istediğiniz gibi tarife değiştirirdiniz ama sizin durumunuzda dediklerinizi yapmanız imkansız gibi, sözleşmenize bakın derim ve sonra ttneti arayın.

yanlıs bılgı vermeyın lutfen degıstırebılıyor ıste gırın kendınız de bakın ttnet sıtesınde kampanyalar bolumunden turbo ındırım bolumunde yazıyor en altta

Kampanyadan yararlanarak yeni abone olacak müşterilerimiz diledikleri tarife ve hız paketini seçebilirler. 24 aylık abonelik süresi boyunca, arzu eden müşterilerimiz tarife paketlerinizi değiştirebilirler.

edit:profilinizin altındakı yazıyı da eklemek istedim

Bildiğini bilenin arkasından gidiniz.
Bildiğini bilmeyeni uyarınız.
Bilmediğini bilene öğretiniz.
Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
KONFÜÇYÜS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 27 Haziran 2008; 22:25:14 >

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Nihlathak

29 Haziran 2008; 16:18:12 

Son sorum

2 gün önce akşam saatlerinde ttnet müşteri hizmetlerini arayarak 1024 sınırsıza geçmek istediğimi belirttim. Kendisi sınırsıza geçmem için ayarları yaptığını ve en geç 24 saat içinde sbağlantımın sınırsız olacağını söyledi. Bu durumda dün akşam sınırsız internet kullanıcısı olmuş oldum fakat bu ay 49 ödemek istemiyorum nasılsa ay sonu dediğimde hayır bu ay 29 ödeyeceksiniz dedi. Ben de dosya indirme işlemlerine başladım.

Bana saçma gelen, 29 ytl veriyorum ve son birkaç günü sınırsız kullanıyorum. Bir tuhaflık yok değil mi telekomdan böyle bir hizmet beklemiyordum. Faturada sürprizle karşılaşmak istemiyorum.

Teşekkürler

Eh®imeN

Sisteme Gözat

29 Haziran 2008; 18:10:16 

quote:

Son sorum

2 gün önce akşam saatlerinde ttnet müşteri hizmetlerini arayarak 1024 sınırsıza geçmek istediğimi belirttim. Kendisi sınırsıza geçmem için ayarları yaptığını ve en geç 24 saat içinde sbağlantımın sınırsız olacağını söyledi. Bu durumda dün akşam sınırsız internet kullanıcısı olmuş oldum fakat bu ay 49 ödemek istemiyorum nasılsa ay sonu dediğimde hayır bu ay 29 ödeyeceksiniz dedi. Ben de dosya indirme işlemlerine başladım.

Bana saçma gelen, 29 ytl veriyorum ve son birkaç günü sınırsız kullanıyorum. Bir tuhaflık yok değil mi telekomdan böyle bir hizmet beklemiyordum. Faturada sürprizle karşılaşmak istemiyorum.

Teşekkürler

Azda olsa Kist ücreti adı altında onu sizden alacaklar , bedava vermiyorlar yani.

Akinci

1 Temmuz 2008; 11:38:27 

Dün sınırsıza müracaat ettik. Tarifenin değişip değişmediğin nasıl anlarız?

Q klavye parmaklara işkencedir. Türkçenin klavyesi F klavyedir. tıklayın

ArkandayIM

1 Temmuz 2008; 11:40:34 

quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Dün sınırsıza müracaat ettik. Tarifenin değişip değişmediğin nasıl anlarız?

TTnet müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsin.

1.Pet için otomatik kutu toplama
2.Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği
3.Online Virüs ve Trojen Tarama Siteleri
4.Rogue Rehberi Bilinmesi Gerekenler
5.Inventory Bug Sorununu Düzeltmek isteyenler için Ticket Örneği
6.Deniz Akvaryum balıkları rehberi [ Resimli ]
7.Tatlı Su Akvaryum Balıkları rehberi [ Resimli ]
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> ADSL Tarife Değişikliği İçin Yardım Sayfa: [1]
Buraya git: