Arkadaşlar telefonumda sağ üst tuş türkcelle direk link tuşu olarak ayrılmış durumda, bunu nasıl iptal edebilirim. Yeni yazılım beklemekten sıkıldım. hele yanlışlıkla basmam yüzünden faturamın kabarmasından daha da sıkıldım. acaba orjinal firmware'ini nereden bulabilirim? onu yüklesem düzelir diye düşünüyorum sonuçta bu türkcell temalı telefonlar sadece telpa'dan çıkma galiba.
ayrıca ne aptal bir iştir bu, yut dışında telefon bu durumda olduğunda resmen üstüne para bile veriyorlar bizde yüzlerce milyon para versende reklamdan kurtulamıyorsun...
Arkadaşlar telefonumda sağ üst tuş türkcelle direk link tuşu olarak ayrılmış durumda, bunu nasıl iptal edebilirim. Yeni yazılım beklemekten sıkıldım. hele yanlışlıkla basmam yüzünden faturamın kabarmasından daha da sıkıldım. acaba orjinal firmware'ini nereden bulabilirim? onu yüklesem düzelir diye düşünüyorum sonuçta bu türkcell temalı telefonlar sadece telpa'dan çıkma galiba.
ayrıca ne aptal bir iştir bu, yut dışında telefon bu durumda olduğunda resmen üstüne para bile veriyorlar bizde yüzlerce milyon para versende reklamdan kurtulamıyorsun...
orjinal yazılımları bütün se ların imzamdaki konuda mevcut yükleme şekilleride forumda mevcut
Gece neredeyse hepsini denedim ve doğru olanı buldum. Flashladıktan sonra telefonum artık düzgünce çalışır hale geldi. trkcll-im tuşundan kurtuldum sonunda
flashlamak için xs++ programını kullandım çok kolay ve basit bir program. ( google'da arat direk çıkıyor) firmware olarakta; K770_R8AA018_FS_C_ASIA_RED52 K770_R8AA018_MAIN_GENERIC_VI_RED52 kullandım (bunları Farukk nickli arkadaşın imzasından bulabilirsin)
telefonun pilini çıkartıosun tekrar takıosun, programdaki connect tuşuna basıosun, "c" tuşuna basarak telefonu bilgisayara bağlıyosun. program telefonunu algılıyor bu arada. bundan sora MAIN_GENERIC yazan dosyayı main bölümüne browse edip flash diyosun, bitince telefonun pilini çıkarıp tekrar aynı şekilde bağlıyosun, sonra FS bölümüne diğer dosyayı koyuyosun ve flashlıosun, sonra tekrar pili çıkarıosun c ye basarak bağlıyosun telefonu. en son oalrakta custpacki flashlicaksın ama k770 yerine 790 seçiosun ve flsahlıosun hepsi bukadar. eğer gerçekten bir çok kişinin işine yaricaksa resimli bir klavuz ve detaylı anlatım hazırlarım
yaa gerçekten çok teşşekürler ama ben gene tam olarak birşey anlamadım karşınızda bu işde uzaman biri yok o yüzden anlıyamadım belki problem bendedir ama deniyeceğim inşallah halledirim bence resimli anlatım yaparsan herkes faydalanır tekrardan teşekkür
yaa gerçekten çok teşşekürler ama ben gene tam olarak birşey anlamadım karşınızda bu işde uzaman biri yok o yüzden anlıyamadım belki problem bendedir ama deniyeceğim inşallah halledirim bence resimli anlatım yaparsan herkes faydalanır tekrardan teşekkür
Gerekli programları indir.yazılım dosyalarını indir burada yazılanları iyice oku anlayacaksın.