''Ben Toronto’dayken de iyi şut atabiliyordum... Ama kendime güvenim yoktu... Şimdi kendime güvenim var ve sanki her attiğım şut girecekmiş gibi hissediyorum...Ben her zaman şut atabiliyordum. Eğer kendinize güveniniz yoksa şutlarınız da girmez.”
2 kez NBA sayı kralı(2003-32.1, 2004-28.0),7 kez NBA all-star, 2 kez NBA en iyi beş(02,03), 3 kez NBA en iyi ikinci beş(01,04,07), NBA En Çok Gelişme Kaydeden Oyuncu(2000-01), 8 isabet ile ilk yarıda en fazla üçlük atan oyunculardan biri, 35 saniyede 13 sayı atma başarısı(rockets 81-spurs 80),62 sayı kariyer rekoru(orl-was)
İlker Gökmen
Uzaklaştırılmış 29.9975591435214 gün cezanın 2 günü kaldı.
yeşil lazer tutmuşsun, gücü kırmızı işaretçilerden daha yüksek olan yeşil lazerin hasar bırakma etkisi vardır,göze tutulduğunda da benzer etki bırakır ölene kadar :( geçmiş olsun ama sanırım telefonu gözden çıkartmıştın
İlker Gökmen
22 Haziran 2008; 14:19:09
quote:
Orjinalden alıntı: atikanatasoy
yeşil lazer tutmuşsun, gücü kırmızı işaretçilerden daha yüksek olan yeşil lazerin hasar bırakma etkisi vardır,göze tutulduğunda da benzer etki bırakır ölene kadar :( geçmiş olsun ama sanırım telefonu gözden çıkartmıştın
Stresli ve kafamın çok karışık olduğu bi anda tutmuştum kameraya tutup öle baktım.Sonra kamerayı tekrar açınca bozulduğunu gördüm.Gözden çıkarmıştım zaten kapak falan dağılmıştı ama iyi çekiyodu yaw.cnn.cn ye baktım satılmıyor kamera
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
İlker Gökmen
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●