Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Z2300 Sorunumu teknik serviside çözemedi yardımlarınızı bekliyorum...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Z2300 Sorunumu teknik serviside çözemedi yardımlarınızı bekliyorum... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Blue_hackerr

22 Haziran 2008; 13:38:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yaklaşık 1.5 yıldır z2300 kullanıcısıyım sanırm aralıkta 2 yıl olucak. Aldığım günler hiçbi problemim yoktu çok titiz bi şekilde epeyce kullandım. Bi zaman sonra yavaş yavaş sağ uydu dan cızırtılar gelmeye başladı. Bu cızırtılar herzaman gelmiyordu yanlızca dip bass seslerde yani bass seslerinin uzadığı seslerde ses kontrol kumandasıyla sesle oynadığınızda yani açıp kapatığınızda bass vururken sağ uydudan cızırtılar geliyor. Normal müziklerde konuşmalarda filmlerde herhangi bi sorun yok. Teknik servise yolladım aynen bu şekilde izza etmeye çalıştım fakat 3 kez yollamama rağmen herhangi bi sorun bulunamamamıştır diye geri gönderdiler yanlızca ikinci yollamamda sağ uyduyu değiştirmişler ama onunla hiçbi alakası yok bu işi nası biliyolar nası teknik servis olmuşlar anlamak güç doğrusu. Sorunun ses kontrol cihazıyla bass arasında herhangi bi yerde olduğu kesin gibi görünüyor. Buna bir çare bi önerisi olan varsa yardım bekliyorum uzun zamandır bu konuda çaresizim bass seslerini çok severm nitekim bu yüzden z2300 aldım fakat aksilik o ya bass seslerinde sesi yükseltip alçalttığımda cızırtı yapıyor. Şmdiden teşekkürler iyi günler...

(Not: Sesi bilgisayardan yükseltip alçalttığımda herhangi bi sorun yok yanlızca z2300ün ses kontrol cihazından yükseltip alçalttığımda cızırtı yapıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_hackerr -- 22 Haziran 2008; 13:41:04 >

¢яєαтivє x-fi єxтяємє мusi¢ + ℓǿgiтє¢н z2300 & тнx® ¢єятifiє∂ + ℓǿgiтє¢н x530 ©
tamer_kajmeran

22 Haziran 2008; 14:30:49 

ses potansında oksitlenme olmuş basit bir sorun yapıcağın iş herhangi bir yapı marketten kontak temizleyici al spray şeklinde olur onlar 2300 ün ses düğmesini yukarı doğru çek çıkar altta potans gözükür ordan arasına baya bi sık sonra tuşu ileri geri sesi aç kapa bu sorun hallolucaktır

Blue_hackerr

22 Haziran 2008; 21:44:32 

eyw dostum yarın alıp deniyicem teşekkür ederim cevap verdiğin için

withhonour

22 Haziran 2008; 22:06:20 

gerçekten sorun çok basit tamer_kajmeran arkadaşın söylediği şekilde de çözülebilir potansı değiştirmek de çok zorlu bir işlem değil açıkçası logitech servisinden bunu yapabilmelerini beklerdim veya kumandayı tamamen değiştirebilirlerdi burdan servis görevlilerine koca bir

Blue_hackerr

23 Haziran 2008; 0:57:39 

ya gerçekten inaılması güç bişe... 3 defa yolladım her yolladığımda 20 günden aşşa beklemedim. Fakat yaptıkları tek işlem sağ uyduyu değiştirmek oldu onun dışındakilerin hepsinde herhangi bir arıza bulunamadı yazmışlar... Sanırm sıradan parçalarda test ediyorlar herhangi bi cızırtı gelmediği için arıza yok diyolar. Fakat dediğim gbi her şarkıda yapmıyor. Benim özel bi klasörüm var sadece bass tonlarının ve parçalarının bulunduğu bi klasör. O klasörün içindeki hemen hemen tüm şarkılarda derin basslarda sesle oynayınca başlıyor cızırdamaya. Neden sadece bass sesleri ağırlıklı olduğunda cızırdıyorda normal şarkılarda yapmıyor orasını bende anlamış değilim:) Herneyse cevahirde koçtaş var bildiğim kadarıyla sanırm orada aradığım sprayi bulabilirim yarın bi deniyim tekrardan teşekkürler...

Blue_hackerr

23 Haziran 2008; 13:23:57 

bugün sprayi alıp dediğiniz gibi yaptım şuanda hiçbir sorun görünmüyor cızırtıyı kesti fakat aldığım yerde durumdan bahsettim bunun idareten bi çözüm olduğunu söylediler bikaç hafta sonra tekrar oksitlenirmiş yani potansın değişmesi gerekiyormuş sanırm...

tamer_kajmeran

12 Temmuz 2008; 13:32:04 

quote:

Orjinalden alıntı: Blue_hackerr

bugün sprayi alıp dediğiniz gibi yaptım şuanda hiçbir sorun görünmüyor cızırtıyı kesti fakat aldığım yerde durumdan bahsettim bunun idareten bi çözüm olduğunu söylediler bikaç hafta sonra tekrar oksitlenirmiş yani potansın değişmesi gerekiyormuş sanırm...

potans değişirse daha iyi olur tabi kesin çözüm

piramit17

12 Temmuz 2008; 13:55:00 

quote:

Orjinalden alıntı: tamer_kajmeran

ses potansında oksitlenme olmuş basit bir sorun yapıcağın iş herhangi bir yapı marketten kontak temizleyici al spray şeklinde olur onlar 2300 ün ses düğmesini yukarı doğru çek çıkar altta potans gözükür ordan arasına baya bi sık sonra tuşu ileri geri sesi aç kapa bu sorun hallolucaktır

Arkadaşa helal olsun valla. Basit bişey olsada bilmeden bu sorunu bulmak hayli zor olur ki zaten teknik servis bile bulamamış. Başıma bu tip bişey geldiğinde heralde ilk yapacağım şey foruma konu açmak olur. Mutlaka yardımcı olan oluyor. Değişik fikirler çıkıyor ortaya.

EVEREST 703B / ASUS VW222S 22" 2ms / Intel Core 2 Duo E6320 1.86 ghz@2.4 ghz / Gigabyte P31 S3G / 2x1gb TWİNMOS 667 mhz@900 mhz / SEAGATE 320gb Sata 2 / ASUS HD2600XT GDRR4 / SKYSTAR2 DİGİTAL / SAMSUNG DVD-RAW / A4-Tech KX-2810 / LOGITECH X540 / CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 / A4 TECH PK-635M
tamer_kajmeran

12 Temmuz 2008; 14:14:00 

quote:

Orjinalden alıntı: piramit17

quote:

Arkadaşa helal olsun valla. Basit bişey olsada bilmeden bu sorunu bulmak hayli zor olur ki zaten teknik servis bile bulamamış. Başıma bu tip bişey geldiğinde heralde ilk yapacağım şey foruma konu açmak olur. Mutlaka yardımcı olan oluyor. Değişik fikirler çıkıyor ortaya.

elektronik tamircisiyim ztn kardeş bir sorununuz olduğunda sorabilirsiniz

kralkobra_kralkobra

12 Temmuz 2008; 16:35:05 

tamer_kajmeran ,hocam valla tebrik ederim ben forumdan cevap vermezler diye bekliyodum..servisin yapamadığını yaptırmışsınız
tamer_kajmeran

12 Temmuz 2008; 19:22:06 

kralkobra_kralkobra@ sağol arkadaşım az çok olsada var bilgimiz

Blue_hackerr

13 Temmuz 2008; 18:56:58 

kardeşim çok teşekkürler dediğin sprayi alıp denedim konuyu açtığım günden bikaç gün sonra denedm o gün bugündür en ufak bi vızırtı yok yani inan olsun teknik servistekilerin yapamadığını yaptın. Arkadaşın dediği gibi ufak çok basit bi sorun bile olsa bilmeyince yapılamıyor tekrar teşekkürler;)

trapspeed

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Temmuz 2008; 19:13:59 

quote:

+2300

||ASUS M2A-MVP (480X crossfire)||AMD ATHLON X2 4600 AM2||Kingston 2 GB DDR II 800 4-4-4-12||Gecube X1950XTX 512 MB GDDR4||
||Samsung 250GB SATAII 8MB||Silverpower SP600A2C 600W PSU||Audigy 2 ZS 7.1||Logitech z2300 200w 2.1||Philips 190C8FS 19" LCD||

Eski Nickler||oguzhansx1||xsoundx
cumcumx

16 Temmuz 2008; 12:58:40 

quote:

Orjinalden alıntı: piramit17

quote:

usta bu forum herturlu teknık servısten daha ıyı teknık servıs lerde bu kadar tecrubelı ve yaratıcı adamlar calısmıo cunku
bende z2300 kullanıorum boyle bır sorunum olunca bu topıc aklıma gelıcek hepınıze bende tesekkur ederım