Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
creative sbs a300

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> creative sbs a300 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
this is haylaz style

22 Haziran 2008; 13:02:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar creative sbs a300 2+1 aldım carrefourda 34.99ytl ye fiyat uygun mu yoksa kazik mi yedim bilmiyorum...

acaba bu ses sistemini begenen kullanmis varmi? iyimidir..?
bana zaten cok ahim sahim bisey gerekmiyordu salonda lcd ile home theater sistem vardi ben kendi odamda müzik oyunlar icin aldim.. ahim sahim olmasin ama kaliteli uzun ömürlü olsun istedim..

yorumlarinizi bekliyorum tesekkür ederim..

Kalbim Etten Bir Organ Sadece, Kalbim Yüreğim Olur Sen Gelince!!!
TheMatador2

20 Temmuz 2008; 15:00:29 

kazığı bırak ucuzada gelmiş pek bi performans bekleme uzun ömürlüdür sadece bassları berbat kısacası

Logitech x540,Logitech x230,x-fi extreme audio,gamer 7.1,sound blaster 5.1,Altec Lansing VS2421,Logitech Z2300
metinT

20 Temmuz 2008; 16:07:02 

bende çalışma odam için mp3 playera bağlamak için böylesi bişey istiyorum. pil yeri de var mı yoksa sadece fişe mi takılıyor?

I�m your number one fan,
Baby, I�m your number one fan..
tda 1562q

23 Temmuz 2008; 16:02:18 

ben bu ürünü denedim 5 para etmez kusura bakma ama logitech in yanından bile geçemezz....(bass konusunda))

INTEL 865 P4 3.0GHZ İŞLEMCİ+ECS ELITE GROUP MAINBOARD+17 INCH ACER FLATRON MONİTÖR+MAXTOR 80 GB HARDDİSK+2x512 MB KINGSTON RAM+LITE-ON DVD:CD RW:CDR+LG-GS-H55N-DVD RW+FPS BLUE STROM II 500 WATT PSU+ATX MINI TOWER KASA+HIS ATIHD2600XT GDDR3 (128 BİT) 512 MB EKRAN KARTI+LOGITECH X-530 5+1 SES SİNEMA SİSTEMİ 70 WATTR.M.S 140 WATT P.M.P.O+EL YAPIMI 2X80 WATT AMPLİFİKATÖR+SHARP 6 OHM 120 WATT KOLON+USB SPEAKER+ORİTE RN-3300 3 MP WEBCAM...
satmax12

23 Temmuz 2008; 18:31:36 

dostum zaten 34.99 ytl lik bi üründen ne kadar bass performansı alabilirsinki tabi logitech iyi olacak

TheMatador2

23 Temmuz 2008; 19:10:22 

wooferin içini açtım malzeme kalitesi açısından ürün berbat hiç tavsiye etmem onu alacağınıza biraz daha para bulun x540 alın ömür boyuda kullanırsınız performansıda mükemmel

Logitech x540,Logitech x230,x-fi extreme audio,gamer 7.1,sound blaster 5.1,Altec Lansing VS2421,Logitech Z2300
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> creative sbs a300 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Merpa (VIA Epia)
Az enerji çeken ve sessiz PClerin vaz geçilmezi Via EPIA ürünleri ithalatçısının standındayız
Noctua NH-U12 işlemci soğutucu
Noctua nin yuksek performasli islemci sogutucusu ve 12cm lik fani

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir