Bende 120 gb Passport var tek kelimeyler kusursuz... bi sigara paketinden biraz büyük daha ince .. tam anlamıyla pasaport kadar gerçekten .. Ses yok ısınma yok hız iyi ... tek problem görmedim bu alette bi buçuk yıldır ..
saol arkadasim ama titanyum modeli biraz pahali.. ne farki var digerlerinden acaba?
ben yeni cikan folderin en ustundeki resimdeki modelini degil bir onceki kasasinin 320 yada250 liligini ariyorum.. VATAN a baktim sitelerinde istedigim modelin resmi olmasina ragmen gittigimde bu kasanin olmadigini gordum..hatta 2 farkli kasasinin oldugundan bile bi haberler..
velasilszilerden ricam bildiginiz biryerler varmi elinde eski kasasi kalmis olan... esski kasasi yenisinden daha ince ve daha estetik bence..
ama butun sitelerde resimde eski kasa mavcut tel acip sordugumda resimdeki degil yeni kasanin oldugunu soluyorlar.. birturlu bulamadim ya.. su Turkiyede.....yukaridaki resimdeki kasa olan 250 veya 320 lik harddiski.....
arkadaslar bugun exadan aldim WD i.. bilen arkadaslara sormak istiyorum icinde birtakim dosyalar var.. nedir acaba bunlar bilen arakdaslar yardimci olablirmi? ne yapmak lazim bunlari
Bu dosyalara dokunma. Simge ve senkronizasyon dosyaları var. Taktığın PC/Notebook ile senkronize olmasın ve "Bilisayarım" ı tıkladığında mesela "G" klasörü olarak çıkacak HD resminin mavi renkli "WD" görünümünü sağlıyor.