Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-GB50VA 3073-19800

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-GB50VA 3073-19800 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sweet81

22 Haziran 2008; 1:40:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar bu modelde karar kıldım odam 26 m2 3 kapılı catı olmayan kuzey yonune bakan ve kışın da ısıtma ıcın kullanmayı dusunuyorum sızce yeterlı olurmu veya buyuk gelırse bı zararı olurbu sızce bıde bayı 2980 ytl fiyat verdı hepsıburada
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17453&productid=evmitsumszgb50va#tablnk
2840 ytl daha ucuzunu bulabilirmıyım acaba?

hilmi-c

22 Haziran 2008; 13:14:20 

Arkadaşım öncelikle mutlak bu değerde klima almanız şart benim 12000 lik gece serisi mitsubishi 27m2 salona kışın yetmiyor bunu önemle belirtirim. ve bunu mitsubishi merkez serviste 18 lik takılmalıydı şeklinde hakkını teslim etti. forumdaki 12000 lik yeter yazılarını sakın dikkate alma aynı şartlarda kullanıcaz ve bende çayı katıyım izalasyonum çok fena değil ve klimam normal kış günlerinde yetsede 10dercenin altına düşünce yetmiyor bunu mutlak bil. rakama gelince nakit alıcaksanız 2500 e a sınıfı daikin bile alırsınız mitsunun bu modeli yanılmıyorsam c sınıfı olması gerekir ama kalite klimalarda a ile c arasında okadar büyük fark olmaz diyor klimacı arakadaşlar mitsubishiye gelince servisi gerçekten çok iyi bunuda belirtmeliyim 18 bin btu oraya büyük gelmez 12000 btu ise küçük gelir bilmiş olun tekrar tekrar yazsamda aynı sözleri benim durumumu yaşamamanız için söylüyorum selamlar.

PHILIPS çıkmayan 522 15 00 ve 0800 lü hatta karşı tüketici danışma direkt tel 0216 522 17 90-91-92-93- servis müdürü Aydın bey 522 17 94 Aydın beyin direkt faksı: 522 17 45
koko69

22 Haziran 2008; 16:12:56 

Arkadaşım hangi ilde kullanacağını belirtmemişsin . Açıkcası bazı doneler eksik net birşey söylemek adına ama kabaca bu model senin işini görür. Cihazdan verim alamanız durumunda burada belirtmediğiniz bir kriter var demektir. Ayrıca inverter cihaz alacağınız için fazla gelme muhabbeti olmaz. Bu cihazlarda btu hesabında sınır değerlere yakın olması zaten tercih edilmemeli .

Saygılarımla
sweet81

23 Haziran 2008; 2:12:14 

izmirde bulunuyorum bugun dikkatımı bir sey cektı izmir ozdılekte kampanya yapmıslar demırdokum klima 18000 btu 950 ytl hemde made ın malezya sasırttı benı

hazanfer

26 Haziran 2008; 15:41:31 

Arkadaşlar bende 12000'lik mitsubishi, carrier ve toshiba'nın inverter'lü modelleri arsında kaldım karar veremiyorum ne dersiniz... sorunsuzluk, servis kalitesi, bakım masrafı vb. kullanıcı konularında hangisi seçilmeli?
Birde mitsubishi electric ve mitsubishi hevy diye iki model var hevy'nin arkasında sabancı (iklimsa) var onu seçmek dahamı mantıklı sizce sonuçta aynı firmanın alt kolları ikside.

http://www.ekisara.com/
ek iş, ek gelir, arayanlara....
murat1968

15 Temmuz 2008; 22:57:43 

Heavy değil Electronic seçmek daha mantıklı yanılmıyorsam. HEavy'leri parçaları getirip burad montaj yapıyorlar diye biliyorum. Servis konusunda da Mitsubishi için çok iyi şeyler söylniyor.

cemele

15 Temmuz 2008; 23:28:30 

Arkadaslar hangi mitsibushi diye firmalarin tarihine kadar arastirmis biri olarak ve forumda %95 lik bir kesim elektrik konusunda hem fikir. Japonyada ic tuketimde de elektrigin yeri ayri.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Klima ve soğutma sistemleri >> MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-GB50VA 3073-19800 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte HD4870 video inceleme
Daha güçlü, daha hızlı, daha ucuz!
Bionic Commando Rearmed
Biyonik kolumuz, yenilenmiş grafikler ve özellikler ile yeniden karşımızda!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar