Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
x48 ds4 7.1 ses sitemini algılamıyor bi yardım edin

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> x48 ds4 7.1 ses sitemini algılamıyor bi yardım edin Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Rodcix.

22 Haziran 2008; 0:41:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dediğim gibi olmyor

ses sisteminden bilgisayara bağlantı için 3 kablo var (bu arada sistem T7900) bağladım hepsinin tek tek ne olduğunu gösterdim anakartın ses sürücüsüne ama yan uydular çalışmıyor zaten 3 kablo için ön arka ve sub w. girişi gösteriyorsun yan uyduyu seçemiyorsun sanırım sistemde yan uyduları arka jack a dahil etmişler ve müzik açtığımda da sadece önde ikisi birde sub w. çalışıyor yardım ederseniz sevinirim

-THIEF-

23 Haziran 2008; 14:06:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

creatıve ses kartı almalısın başka türlü olmaz ucuz olsun diyorsan audigy value param var diyorsan x fi ikinci el olabilir dersen audigy 2 zs

Intel P4 2.4 Asus S533X Anakart 1GB Kingston ddr 400 Ram Inno GeForce 4 MX 440 128MB Ekran Kartı Maxtor 60GB IDE + Samsung 250GB IDE HDD LG 52X CD RW LG 16X DVDRW Samsung 20X DVD RW Skystar 2 2.6D Tv Kartı IEE1394 Fireware Kartı Creative Audıgy value 7.1 Ses Kartı Creative T7900 7.1 Ses Sistemi
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> x48 ds4 7.1 ses sitemini algılamıyor bi yardım edin Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
LianLi FB 007 Plus II Kasa
LianLi FB 007 Plus II model numaralı kasası video incelemesi
QNAP TS409 Pro ağ diski
Tek noktadan dosyaları paylaşın, WEB sitenizi host edin, güvenliğinizi sağlayın...

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar