ABI MOD BIR HASTALIK GIBI BIRSEY DIR BIZ KURTULMAYA CALISYOZ SEN DAHA BETER SOKUYON BAGIMLISI OLDUM ZATEN DH DA SENIN GIBI 3 4 MODCUNUN KENDIM SOFT MOD YAPTIGIM ICIN HARD MODA GECMEK ISTIOM BUNDA EN BUYUK YARDIM ermanunal01 DEN GELCEK SIZINDE YARDIMLARINI BEKLIYORUM...
inş,rachadell bu ve daha önceki modu hakkaten muhteşem bir işcilik ve projeler sergiledin, bekliyoruz,sırada ne var
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
Teşekkürler arkadaşlar gece eve geldiğimden fazla uğraşamıyorum bu aralar.Malum komşular var.Neyse biraz bişeyler yaptık bu gün.
Öncelikle ÜSt paneldeki sağ sol tutamakları macunlamak gerekliydi.Zira bu halde ne boya tutacak nede görsel olarak kaliteli bir işçilik olamaycaktı.Buna mukabil hemen polyester macuna sarıldım. Kapağı bir açtım oda ne macun çam sakızı gibi erimiş.Neyse yedeği vardı durumu kurtardık.
Bir parçaya deneme amaçlı bir kat boya attık fikir vermesi açısından.Ayrıca macunun bu ar yüzeye tutunması için önce matkapla delik açarak ardından 3,5x16 sunta vidaları ile tutunacak alanlar oluşturduk.Yoksa en ufak darbede macun atabilirdi.
Parça üstünü ovalleştireceğiz.Bu nedenle macunu çift katman olarak tatbik ettim.
NOT: bu arada bir yanlışıda düeltmek isterim.Efendim macuna şekli zımpara verir derler. Evet buna mutabık olurum ancak macuna şekli her zaman spatula verir.Ne kadar şekli iyi verebilirseniz o kadar zımparaya iş düşmez.
2. resimdeki soldaki parça zımparalanmış diğeri macunu ham duruyor.Yarın gündüz gözüyle onuda adam edeceğim.
Birde hazır elimiz değmişken 120mm gmc fanımızada göbek keselim dedim.Buyrun turbin fan hazır.
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~