Giriş | |
|
Jackoba
Uzaklaştırılmış
Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır
|
 |
|
13 Temmuz 2008; 19:52:26
|
|
|
|
fena olmş ya
|
|
|
|
|
16 Temmuz 2008; 1:21:04
|
|
|
Arkadaşlar bugün vatan'dan 2 tane 120mm mavi ledli fan aldım.Ancak pişman oldum.Fanlar çok sesli 78cfm hava sirkülasyonuna diyeceğim yok ancak çok sesli.Fan kontrol ile dizginliyorum ancak bu kezde fanların ledleri sönük kalıyor.AC RYAN ffanlarda bu özelliği seviyorum.Fanı kotrol etseniz bile ledler ayrı beslendiği için aynı şekilde yanıyorlar.Yarın vatana gidip bu fanları iade edeceğim. benden tavsiye kesinlikle Thermaltake 120mm fan almayın çooook ses çıkartıyorlar. birde fark ettim ki fanın arkasında tayvan malı olduğu yazmakta ancak biraz incelediğimde tayvan yazan bir etiketmiş.Altını kaldırınca made ın P.R.C(republıc of Chına) yazıyordu.İyice kıllandım.YArın bu fanları vatana iade edeceğim! Zİra birde tavsiyem olacak REVOLTEC 120mm kırmızı ledli fanda almıştım.Gayet sessiz ve başarılı.REVOLTEC'e alkış Thermaltake'e ise sahtekarlıktan kara bir leke atıyorum.Daha Thermaltake fan girmez kasalarıma!!!
|
|
|
16 Temmuz 2008; 10:52:38
|
|
|
rachadell süpersin kardeşim,gene konuşdurmuşsun işciliğini,bi süredir forumda değildim,ama takipdeyim kasa seçimini de iyi yapmışsın
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
|
|
|
|
|
16 Temmuz 2008; 10:54:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: necoinside aslında ledlerle alakalı detaylı bi başlık açmam gerek.. hesaplar hakkında her kafadan bi ses çıkıyor.. genelde yakın değerler oluyor ama net bi hesabı var bi başlıkta da değinmiştim.. sağlıklı bi paralel bağlantı istiyorsan her led 12v a bağlamak için 1k 5v a bağlamak için 220 ohm direnç takmalısın.. en detaylı ayrıntıyı da başlıkta anlatayım.. valla ben güç kaynağındaki 5volta 100ohm bağladm ve acayip parlak yanıyolar oyle deneyebilirsiniz sizde..
|
|