Şimdi Ara

Koşu Bandı Zayıflatır mı? Koşu Bandı Olanların Önerilerine İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
276.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bilgisayar yüzünden almış olduğum kiloları verebilmek için koşu bandı almaya karar verdim. Fakat herkesin şöyle bir hikayesi var. "Bizim arkadaş aldı, iki kere koştu şimdi evin bir köşesinde işe yaramadan duruyor" Açıkçası bunu o kadar çok duydum ki, zayıflamak konusunda epey hevesli biri olarak ben de aynı kaderi paylaşacağımdan korktum. Sonuçta bu alete hatırı sayılır bir masraf yapacağız. Bu noktada birkaç sorum var, inşallah tecrübe sahipleri yanıtlandırırlar;

    1- Gerçekten koşu bandı düzenli kullanıldığında verimli bir spor aleti mi.
    2- Her ne olursa olsun alt kata gürültü kesinlikle gidiyor mu, bu bir kader mi, yoksa bunun bir önlemi var mı.. (belki de en önemli sorun bu, cevabı önemli)
    3- Evden çalışan bir grafiker olarak hayatımın %90 ını evde geçiren biriyim, bu bağlamda koşu bandı en doğru seçim diyebilir miyiz..
    4- Kendinizden ya da çevrenizden koşu bandı kullanarak hatırı sayılır bir şekilde zayıflayan tanıdıığınız var mı_ varsa hikayesini dinlemek isterim doğrusu. Bu gibi durumlarda gerçek hikayeler en güzel motivasyonu sağlıyor..

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.







  • acayip zayıflatır. ben 4 ayda 11 kilo verdim ve sadece koştum! koşu bandı zayıflatır mı? oku bakalım...
  • Koşu Bandı ile Zayıflama


    Bir çok kişi iyi bir Koşu Bandı egzersiz programı kullanarak kilo kaybını başardı. Bir Koşu Bandı sizin de kilo vermenize yardımcı olabilir!

    Koşu Bandı, hemen her yaş grubu tarafından herhangi bir aktivite düzeyi için bireysel olarak kullanılabilir. Koşu Bandı kilo verme ve kilonuzu korumada size yardımcı olabilir.

    Gerçekten sayısız oyun mevcuttur. Ne kadar çok kardiyo egzersizlerinde vakit harcarsanız, o kadar çok kalori yakar ve kilo verirsiniz. Eğer fitness aleti arıyorsanız, Koşu Bandı kilo kaybında listenizin en başında olması gereken bir alettir.

    ..... Dökümanın Devamı için Tıklayın




  • koşu bandı Kalori Yakımı

    Yürüyüş yapmak dünya çağında en iyi kilo verme yöntemi olarak adlandırılırken, en iyi yürüyüşünde koşu bandı ile yapılabileceği aşikardır. İşte size daha hızlı ve kolay kilo verebilmek için koşu bandı ile yapabileceğiniz bir kaç yürüyüş türü. Bu egzersizler yalnızca kilo vermenize yardımcı olmayacak ayrıca vücudunuzdaki fazlalıklarınızdan kurtularak güzel bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır.

    Koşu bandı yürüyüşü bilinen en kolay kilo verme yöntemlerinden biridir. Aslında jogging seansları ile çok daha fazla kalori yakabilirsiniz. Fitness seviyeniz ne olursa olsun, yürüyüş egzersizinin karakteristik özelliğinden dolayı stres atıcı olması popülaritesini yükseltmiştir. Eğer bir koşu bandı yürüyüş programına başlamak istiyorsanız, sıklıkla uygulanan aşağıdaki şekillerde bir program takip edebilirsiniz:

    Kollarınızı çalıştırmaya başlayın. Koşu bandı seansınızda kollarınızı çalıştırarak, üst vücudunuzu da çalıştırmış olursunuz. Koşu süresinde 1-2,5 kg arasında ağırlıklarla kollarınızı çalıştırabilirsiniz. Kol kaslarınızı pompalamak ileriye doğru daha hızlı koşmanıza yardımcı olacaktır. Bu daha fazla yol kat etmeniz ve daha fazla kalori harcamanız anlamına gelir.

    Eğim aralıklarını oluşturun: Bir yürüyüşte eğim çıkmak, kalori yakmanın en hızlı yoludur. Ancak tüm yürüyüş seansınızı eğimli zeminde geçirmeniz gerekmemektedir. Her 5-10 dakikada bir 30-60 saniyelik eğimli yürüyüşünüz amaca ulaşmanızı sağlayacaktır. Bu ayrıca çalışma sonrasında size kalori yakımında yardımcı olacaktır.

    Adımlarınızı değil, yürüyüş hızınızı arttırın: Bacak mesafesi düşük olan kişilerin artık daha fazla yol alamadığından dolayı daha az kalori yaktıklarını düşünmelerine gerek yok. Önemli olan adım sıklığıdır. Sık adım atmak daha fazla yol kat ederek kalori yakabileceğiniz hıza da ulaşmanıza yardımcı olur.

    Yanlış spor ayakkabısının ayaklarda açacağı zedelenmeleri göz önüne alarak iyi bir çift yürüyüş ayakkabısı edinin. Ayrıca iyi bir ayakkabı daha fazla yürüyebilmenizi sağlarken daha fazla da kalori yakmanıza neden olur.

    Yaralanmalardan kaçınmak için koşu bandını kullanmadan önce esneme-germe hareketlerini mutlaka yapınız. Hız yada mesafe arttıkça ön baldırınızın üzerine uygulanan şiddet artacak ve dolayısı ile ayakta yaralanmalar meydana gelecektir. Ön baldır esnetme hareketlerini de olabildiğince esnetmek gerekir.

    Eğer yukarıdaki önemli noktaları uygulayarak koşu bandı yürüyüş programınızı gerçekleştirseniz, hem stres hem de kilolarınızdan arınarak zevkle yapabileceğiniz bir egzersizi yapmış olacaksınız.


    http://www.voitbayi.com/Voit/Kosu-Bandi-Kalori-Yakimi-Duyuru/?MID=9




  • BAYANLAR MASAH ALETINDEN DOLAYI GENELDE MASAJ LI KOŞU BANDLARINI TERCIH EDERLER

    DYNAMIC RELAX MASAJLI KOŞU BANDI



    http://www.sporservis.com/?urun-1555-DYNAMIC-RELAX-N-MASAJLI-KOSU-BANDI--MAX-TASIMA-KAPASiTESi-:-120-KG-.html
  • VOİTİN koşu bandlarında 5 yıl motor garantısı var


    http://www.voitshop.com/kategori.asp?id=68



  • ARKADAŞLAR İNTERNETTEN FALAN ARAŞTIRDIM AMA HANGİ MARKA VE MODEL BİR KOŞU BANDI ALACAĞIMA KARAR VEREMEDİM. ASLINDA BEN Bİ TANE BULDUM AMA TAM KARAR VEREMEDİM. TAVSİYE VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

    Bianchi Dc 8632 Motorlu Koşu Bandı

    http://www.kosubandim.com/urun/bianchi-dc-8632-motorlu-kosu-bandi.aspx
  • Merhabalar.
    Kondisyon Cihazları ile zayıflama hakkında bir makale paylaşmak istiyorum sizi
    nle.

    http://hidrojenenerji.blogspot.com/2012/11/kondisyon-kardiyo-cihazlari-ile.html

    Yine Kondisyon Cihazları ile zayıflama ilişkisini irdeleyen bir dişer makalenin linki aşağıdaki linktedir.
    http://hayatmanzaralari.blogspot.com/2012/11/zayiflamak-ve-saglikli-yasamak-icin-en.html


    Okuyup istifade ettiğim içerikleri, blogları paylaşmaya çalışıyorum. İnşallah istifade ediliyordur.




  • Abi ben geçenlerde 767 TL'ye aldım 2.5 Hp , mennun kalmayacagımı söylediler ama a alalı 2 hafta oluyor fazlasıyla mennunum . Teknik servis gelip kurulumunu yaptı hiç acımadan alın derim . kapıda da ödeme yaptım

    http://www.sporreyonum.com Sporreyonum diye bir site inceleyiin derim
  • bu ürünü tavsiye ederim güzel bir ürün

    http://www.hepsikralda.com/p/1055/york-fitness-xb-52-225-hp-motorlu-masajli-manuel-egimli-kosu-bandi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliisbara -- 30 Ocak 2013; 13:07:58 >
  • bu konuyla alakalı yazılmış iyi bir yazı;http://www.sportifsepetim.com/haberler.asp?nws=65
  • Koşu bandı zayıflatır mı? Koşu Bantlarının Zayıflama Üzerindeki Etkisi Nasıl? konu ile alakalı çok güzel bir yazı okumanızı tavsiye ederim.
    http://www.kosubandirehberi.com/2013/10/kosu-bandi-zayiflatir-mi.html


    Ayrıca alttaki yazıyıda okumanızı tavsiye ederim.

    Koşu bandı ile 45 dakikada 400 kalori yakmak,zayıflamak ve sıkılaşmak mümkün..
    http://www.kosubandirehberi.com/2013/09/kosu-bandi-ile-45-dakikada-400-kalori-yakmak-zayiflamak-ve-sikilasmak-mumkun.html




  • Bazı zamanlarda zayıflamak için daha erken davranmak gerekebiliyor. Mesela yaklaşan bir düğünde daha ince bir bedene sahip olmak için yapmanız gerekenleri arttırmanız ya da diyetinize daha fazla ağırlık vermeniz gerekebilir. Bunun yanında da kullanılması gereken zayıflama bantları gibi ürünlerden de faydalanarak daha rahat bir şekilde kilo vermeniz gerekli olabilir. Tüm bunlar, hızlı zayıflama yolları arasında yer almaktadır. Hızlı bir şekilde kilo vererek katılacağınız davette daha hoş bir görünüme sahip olmanın detayları hakkında bilgi almak, doğru bilgilere ulaşmak ve en önemlisi de etkili sonuçlara sahip olmak için sitemizi inceleyebilirsiniz. Uzmanların dilinden hızlı zayıflama yolları hakkında çok sayıda bilgilere ulaşarak istediğiniz ölçülere daha erken sürede sahip olabilirsiniz.
    Güncel bilgilerin yanı sıra, geçmişte kullanılan hızlı zayıflama yolları ve etkileri hakkında da sizlere bilgi sunduğumuz sitemiz ile zayıflama konusunu sorun etmeden fazla kilolarınızdan erken bir sürede kurtulmanın keyfine varacağınız gerekli bilgilere sitemizden ulaşarak davetin en güzel bayanı olma şansını elde edebilirsiniz. Bayanlar arasında sürekli konuşulan konulardan biri olan ve dikkat edilmesi gereken konular arasında yer alan zayıflama ile ilgili bilmeniz gereken çok önemli bilgilere ulaşacağınız sitemiz sayesinde kilo derdini ortadan kaldıracak çok güzel ve pratik hızlı zayıflama yolları hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

    Gerektiği yerde hangi ürünleri kullanmanız gerektiğini sizlere sunduğumuz sitemizde ürün siparişi vermenin kolaylıkları hakkında da farklı fikirleri bulabilirsiniz.
    Yaşamınızın daha sağlıklı yürümesi, kilo sorunlarından kurtularak daha fit bir görünüme sahip olunması ve daha fazlası hakkında kapsamlı bilgiler sunduğumuz sitemizde aradığınızdan çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Güncel fikirler ve uzmanların dilinden hızlı zayıflama yolları hakkında bilgilerin yer aldığı sitemiz sayesinde kısa zamanda kilolarınızdan kurtularak en ideal zayıflama yollarına sahip olacaksınız. Bilmeniz gereken tüm konulardan çok daha fazlasını bulabileceğiniz sitemiz ile hızlı zayıflama yolları sayesinde kısa sürede zayıflamanın ve formunuza kavuşmanın keyfini çıkartacaksınız. Dilediğiniz zaman daha fazlası hakkında bilgi alabileceğiniz sitemizden yararlanarak en iyi yöntemlere ulaşacaksınız. Daha fazla bilgi ve zayıflama hakkında konular için sitemizi inceleyebilirsiniz.

    Her kadın ve erkek belli bir ölçüde zayıflamayı ister. Mesela aşırı kilolu bir erkek ne kadar kötü görünüyorsa, bayan da aynı şekilde kötü görünür. Bu nedenle en ideali forumda kalmaktır. Tabi ki belli bazı nedenlerden dolayı aşırı kilolu olunabiliyor. Ancak bu durumları atlatmanın yöntemleri hakkında fikir sahibi olduğunuzda zor da olsa bir şekilde zayıflayabilirsiniz. Bilmeniz gereken en önemli şeylerden biri zayıflama yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmanızdır. Hangi ürünleri kullanmanız gerektiğini, nelere dikkat etmek zorunda olduğunuzu ve daha fazlasını bildiğinizde zayıflama yöntemleri konusunda yeteri kadar bilgi sahibi olmuş olursunuz. Bu sayede erken sürede kilo vermeniz de daha kolay olacaktır.
    Uzmanların kilolular için uyguladıkları ve tavsiye ettikleri bilgilere ulaşmanın en güzel yöntemlerinden biri günümüz teknolojisinden faydalanmaktır. Kısa sürede zayıflama yöntemleri sayesinde kilolarınızdan kurtularak istediğiniz fizik ölçülerine kavuşabilirsiniz. Fazla kilo derdine son veren yöntemler, hangi ürünlerin daha etkili oldukları ve daha fazlası hakkında bilgilerin en doğrusuna ulaşmayı kolaylaştırdığımız sitemizi inceleyerek zayıflama yöntemleri hakkında detaylı bilgilere ve ürün siparişi konusunda kolaylıkları yaşayabilirsiniz. Herkesin kurtulmak istediği ancak uzun uzadıya uğraşlar vermesine rağmen kurtulamadığı kilo probleminden erken bir sürede kurtulmayı sağlayan zayıflama yöntemleri hakkında kapsamlı bilgiler edinerek daha doğru tekniklerle zayıflamanın tadını çıkartabilirsiniz.

    Günümüz dünyasında bayanların özellikle bu konuda daha fazla araştırma yaptıklarını söylemek yanlış olmayacaktır. Daha çok sorun eden bayanlar için zayıflama yöntemleri hakkında bilgiler sunduğumuz sitemizi inceleyerek kolaylıkla kilo verme, göbek eritme ve diğer zayıflama konuları hakkında detaylı Dermo Slim Göbek Bandı sayfası ile bilgilere ulaşabilirsiniz. Kolay kullanılan ürünler, evde yapabileceğiniz diyetler ve daha fazlasına sahip olmak için sizleri de güncel zayıflama sitemize bekliyoruz. Daha fazlasını isteyenler ve kısa sürede zayıflamak isteyen bayanlar için ideal zayıflama yöntemleri ile kolay bir şekilde göbeklerinden kurtulmayı kolay hale getiriyoruz. Uzmanların dilinden diyet yöntemleri, kullanılması gereken takviye ürünler ve daha fazlasını sizlere sunarak sorunlarınızdan kurtulmanın keyfini yaşamanıza yardımcı oluyoruz. Daha fazla bilgi ve detaylar hakkında öğrenmek istediklerinizi sitemizi ziyaret ederek bulabilirsiniz.
    http://gobekbandisatinal.com/evde-yapilabilecek-zayiflama-yontemleri/

    Ülkemizde ve dünya genelinde zayıflamak adına kullanılan ürünlerden birinin de zayıflama bandı olduğunu kolay bir şekilde ifade edebilirim. Zaten göbek bandı kullanan var mı sorusunu incelediğinizde de karşınıza çıkacak rakamların söylediğimizle örtüştüğünü göreceksiniz. Zayıflamak isteyenler daha doğrusu erken sürede zayıflamak isteyenler için alternatif bir ürün seçeneği olduğunu düşündüğümüz zayıflama bandı ya da göbek bandı, kısa sürede kilo vermede oldukça etkili bir üründür. Bunu bilen bayanlar araştırmalarına konduklarında, çevrelerine, takıldıkları internet sitelerinde ya da sosyal medyada göbek bandı kullanan var mı sorusunu sorarak ürünün ne kadar kaliteli ve beklenenleri karşılamada ne kadar etkin olduğunu anlamaya çalışıyorlar.


    Gerçekten bir ürünün kalitesi hakkında en doğru bilgiye ulaşmak için en çok da ürün kullanıcılarının fikirlerine önem vermek gerekiyor. Tabi konu sadece zayıflama ya da göbek eritme konusu değil. Ancak konumuz bu olduğu için, daha fazla bu konuda yazmamız gerekiyor. Bu nedenle eğer göbek bandı almayı düşünüyorsanız çevrenizden göbek bandı kullanan var mı sorusunu sorarak net bilgilere ulaşmanızı öneriyoruz. Daha sağlıklı cevaplara ulaşabileceğiniz kullanıcılar sayesinde göbek bandı ürünü sipariş vermede tereddütlerinizden kurtulabilirsiniz. Göbek eritme konusunda aktif bir ürün olabileceğini söyleyenlerden net olarak göbek bandı kullanan var mı sorusunu sorup, faydaları hakkında bilgi almak en doğrusu olacaktır.
    http://onedio.com/haber/gobek-bandi-satin-al-gold-slim-gobek-eritme-bandi-kunlanici-yorumlari-379802
    Göbek bandı kullananlar

    Zayıflamak adına ürün kullananlar daha hızlı gelişmelere ulaşmak için en etkili ürünleri tercih ederler. Bu alanda da ciddi anlamda fayda sağlayan ürünler arasında olan göbek bandı, en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Göbek bandı kullananlar, yorumlarında bunu sürekli ifade ederek daha erken sürede istedikleri ölçülere ulaştıklarını söylemektedirler. Hem hızlı kilo verme hem de zayıflamada istediğiniz bedene ulaşma kolaylıklarını elde etmek için ürünü detaylı bir şekilde inceleyebileceğiniz bölümlerden olan göbek bandı kullananlar bölümünü ziyaret etmenizi öneriyoruz. Zayıflamak adına kullandığınız tüm ürünlerden çok daha iyi sonuçları sunan ve en iyi şekilde göbek eritmenize yardımcı olan göbek bandı kullanarak istediğiniz gibi incelebilirsiniz. Tüm bunlara daha net hâkim olmak ve göbek bandı kullananlar ne diyor öğrenmek için sitemizi inceleyebilirsiniz.





  • Koşu bandı zayıflatır mı? Koşu Bantlarının Zayıflama Üzerindeki Etkisi Nasıl?

    Kış ayları en fazla kilo alınan aylardır.Bunun nedeni kış ayalarında gecelerin uzun olması ve gece boyunca atıştırma isteği duymamız.kış geldiğimi boza,kestane,mandalina derken gece yarısına kadar bir şeyler atıştırma ihtiyacı hissederiz.özellikle akşam yemeğinden sonra yediğimiz bir çok şey bizim kilo almamızın en büyük sebeplerinden biridir.Bunun yanına hareketsiz geçen zamanları da eklersek kilo almamak gibi bir şey söz konusu olmuyor.Kış ayalarında ister istemez bu nedenlerden dolayı bir çoğumuz kilo alıyor.Yaz yaklaştıkça bir çok kişi tatil planları yapmaya başlıyor.Ancak kış aylarında alınan kilolar nedeniyle bir panik sarıyor bir çoğumuzu ve bu nedenle spor salonlarına akın ediyoruz

    Koşu bantları manuel eğimli ve otomatik eğimli olarak ikiye ayrılır.Birçok kişi ucuz olduğundan dolayı manuel eğimli cihazları tercih etmektedirler.Ancak zayıflamak isteyen tüketicilerin manuel eğimli koşu bandı almalarını çok fazla önermiyoruz.Çünkü manuel eğimli cihazlarda eğimi çok fazla arttıramadığınız gibi cihaza eğim vermek de bir o kadar zahmetlidir.Otomatik eğimli cihazlarda koşu bandının eğimini tek bir tuş ile arttırıp,azaltabilirsiniz.Otomatik eğimli cihazlarda, manuel eğimli cihazlara göre daha fazla kalori yakabilirsiniz.Eğim arttıkça, vücudunuz daha fazla kalori yakacaktır.Bu nedenle daha hızlı kilo verebileceksiniz.Zayıflamak isteyen tüketicilere önerimiz otomatik eğimli koşu bantlarını tercih etmeleridir.

    "Koşu bandı ile 45 dakikada 400 kalori yakmak,zayıflamak ve sıkılaşmak mümkün" başlıklı yazıyı okumanızı tavsiye ederim.Alttaki linke tıklayarak bu yazıyı okuyabilirsiniz.
    http://www.kosubandirehberi.com/2013/09/kosu-bandi-ile-45-dakikada-400-kalori-yakmak-zayiflamak-ve-sikilasmak-mumkun.html




  • Şöyle bir yazı ile ben de katkıda bulunmuş olayım.
    https://www.zayiflamaiksiri.com/2017/08/kosu-bandi-ile-zayiflama.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.