zotac amp hakketen iyi yapmiş yanı amp ıle normalı arasında baya fark var.. kart gelınce ben biraz hayal kırıklıgına uğradım yanı daha yuksek performans vermesını beklerdım gx2yı falan rahat geçmesı gerekırdı ama bazı oyunlarda gerıde bıle kalmiş(gerçi cıft gpulu ekran kartıyla tek gpulu kartı karşılaştırman doğru değil fakat)dediğim gibi daha iyi bir performans beklerdım..ati tarafına gelınce 4*** serısıde yanı aman aman bir performans vermıycek buda bellı oldu 4850 sadece fıyat konusunda ıyı yok performans bakımından foss yanı 9800gtx ile 8800gt arasında bır kart buda hayal kırıklığı
Hava atma konusunda ve fiyat konusunda bu iki firma üzerinde tanımıyorum. Resmen söğüşlüyorlar. Bu kartı alanlar eminimki hava olsun diye alıyorlardır. Bu kartın oyunlardaki verimliliği eminimki 4870 kadar değildir. FPS testlerine bakıpta aldanmamak lazım.
Hava atma konusunda ve fiyat konusunda bu iki firma üzerinde tanımıyorum. Resmen söğüşlüyorlar. Bu kartı alanlar eminimki hava olsun diye alıyorlardır. Bu kartın oyunlardaki verimliliği eminimki 4870 kadar değildir. FPS testlerine bakıpta aldanmamak lazım.
Neye dayanarak söylediniz ss veya bir belge varsa paylaşırsan bizde görürüz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasilgibi -- 22 Haziran 2008; 10:58:16 >
bu fıata gore gx2 daha mantıklı 10 kare fark var kı bazı oynlarda gx2 gecmıs. Merak ettıgım gt280 ıle GX2 yı sli yapmak mumkunmu
Yeni sürücüler GTX 280'e daha fazla avantaj sağlayacaktır. Eski seri bir kartla yeni seri bir kartı birlikte kullanmak ATI'de mümkün fakat Nvidia'da mümkün değil.
Ehhh nvidiadan bbu kartı 400$ giriş fiyatı ile satması beklenemezdi deil mi inceleme içinde teşekkürler yanlız bu kartı almak için ciddi extreme sistem gerekiyor kasasından PSU'suna kadar
Asus P5Q3-Deluxe/Intel Q6600/Sunbeam Core-Contact CPU Freezer/AKASA 12CM CRYSTAL CLEAR 4-MAVİ LED/ HIS Ice-q4 turbo 4850 /CORSAIR TWIN3X2048 2GB DDR3 /Samsung 250 GB HDD SATA II NCQ 16 MB /THERMALTAKE SOPRANORS 101 PENCERELİ/ LG 20X DVD-RW Double Layer Siyah SATA /Creative Fata1ity 1010 Gamer Mouse/ A4 Tech X7-G800 Q-TR PS-2 Gamer Klavye/ Steelseries Qck Mouse Pad / FSP EPSILON 700W PSU / SAMSUNG 932GW 19' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS Siyah
'insanın kalbi işlemciye benzer,insanın beyni hdd ye benzer, insanın ağzı cd-rom a benzer, insanın miydesi kasaya benzer,tabi anakart olmazsa hiç bir b.ka yaramaz'
Fiyatının kartı değil bir önceki nesil kartlarını yerden yere vurmuyor belki de yeni teknolojiler ile sahlancak ama kesinlikle alınacak kart değil şu aşamada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 22 Haziran 2008; 12:39:00 >
Kartın GPGPU hesaplama performansını merak ediyordum bende. Folding@Home'da ve H.264 encoding deki performansı da konulursa müteakip incelemede, daha faydalı olur.