SİEMENS ANKASTRE EV ALETLERİ KULLANICI YORUMLARI (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği

PALADİUS_ARAGONES -> SİEMENS ANKASTRE EV ALETLERİ KULLANICI YORUMLARI (21 Haziran 2008; 22:15:13)

Arkadaşlar içimizde siemens in ankastre ev aletlerini kullanan varmı

FIRIN , DAVLUMBAZ OCAK

Lütfen kullananlarımız varsa memnunlarmı birde bunların üretim merkezi neresidir acaba?

Birde FRANKE ANKASTRE SERİSİ NASILDIR?

candogan62 -> Cevap: SİEMENS ANKASTRE EV ALETLERİ KULLANICI YORUMLARI (21 Haziran 2008; 22:44:44)

Siemens'ler ya Alman ya Türk malı oluyor. Modele göre değişiyor. Bütçe belirtirseniz model seçiminde yardımcı olurum.

FBlegend -> Cevap: SİEMENS ANKASTRE EV ALETLERİ KULLANICI YORUMLARI (21 Haziran 2008; 23:06:53)

Ben,

fırın , bulaşık makinesi olarak siemens'in ankastre ürünlerini kullanıyorum çok memnunun , davlumbaz ve ocak da franke , tüm kullandığım ürünler ankastre ve oldukça memnunum .

loko -> Cevap: SİEMENS ANKASTRE EV ALETLERİ KULLANICI YORUMLARI (21 Haziran 2008; 23:06:59)

Merhaba,
ben Siemens Ankastre Fırın ve Ocak kullanıyorum ve memnunum.Gerçekten ekonomik ve kullanışlı.

hs37 -> Cevap: SİEMENS ANKASTRE EV ALETLERİ KULLANICI YORUMLARI (21 Haziran 2008; 23:48:48)

Ekonomik'ten kasıt ilk alımmı, kullanımmı, bakım maliyetimi? neyi kast ettiğinizi açarsanız memnun olurum.
quote:

Orjinalden alıntı: loko

Merhaba,
ben Siemens Ankastre Fırın ve Ocak kullanıyorum ve memnunum.Gerçekten ekonomik ve kullanışlı.

PALADİUS_ARAGONES -> Cevap: SİEMENS ANKASTRE EV ALETLERİ KULLANICI YORUMLARI (21 Haziran 2008; 23:53:15)

Aslında biz SİEMENS ANKASTRE VE FRANKE ANKASTRE ARASINDA KALDIK

SİEMENS MODELLERİ;

ocak: EC25160 EU-ÇELİK (CAM SERAMİK SİYAH)

Fırın:HB 230510E-CELİK

Davlumbaz: LC 46950-CELİK

FRANKE MODELLERİ:

ocak: PULSAR SERİSİ INOX PPI 4 4GAV

Fırın: Design Glass seri DG 56 M XS 2L

Davlumbaz: Format 60 seri FDF 6046 XS /600

Bunlar arasında seçim yapmam gereki fakat tam olarak kalite bakımından değerlendiremediğim için gerek FIRIN GEREK OCAK size danışmak istedim

2 sininde maliyetleri ortalama 2.7 civarı .

Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

loko -> Cevap: SİEMENS ANKASTRE EV ALETLERİ KULLANICI YORUMLARI (22 Haziran 2008; 3:24:30)

quote:

Orjinalden alıntı: hs37

Ekonomik'ten kasıt ilk alımmı, kullanımmı, bakım maliyetimi? neyi kast ettiğinizi açarsanız memnun olurum.
quote:

Orjinalden alıntı: loko

Merhaba,

ekonomikten kastım ben şahsen piyasa fiyatının yarısına aldım:)
Benim kullandıgım ocak ve fırın elektrikli ve A sınıfı enerji.Bildiginiz gibi A sınıfı ürünler elektrigi az kullananlar.Elektrik Faturasıda daha öncede elektrikli kullandıgım için aynı geldi.Alacagınız ürünlerin A sınıfı veya A + sınıfı olmasına dikkat etmenizi öneririm.
iyi günler

PALADİUS_ARAGONES -> Cevap: SİEMENS ANKASTRE EV ALETLERİ KULLANICI YORUMLARI (22 Haziran 2008; 12:30:17)

Yukarı

PALADİUS_ARAGONES -> Cevap: SİEMENS ANKASTRE EV ALETLERİ KULLANICI YORUMLARI (22 Haziran 2008; 15:14:32)

Arkadaşlar aramızda FRANKE ürünlerini kullananamız yokmu?

SIRD -> Cevap: SİEMENS ANKASTRE EV ALETLERİ KULLANICI YORUMLARI (22 Haziran 2008; 15:32:46)

quote:

Orjinalden alıntı: PALADİUS_ARAGONES

Merhabalar,
Franke ürünlerini kullanmadım ama geçen ay ankastre set alacağım zaman bir çok markayı araştırdım. Franke gayet kaliteli ve çokca isim yapmış bir marka. Tabii bu isim yapmışlık yanında yüksek maliyeti de getiriyor. Buna da dikkat etmek lazım.

İncelediğim orta seviye grubunda çoğu Franke ankastre fırında teleskopik tepsi sisteminin olmadığını gördüm. Bu biraz beni hayal kırıklığına uğrattı. Yani bir diğer markadaki özellikler için Franke'de bir üst gruba geçmek gerekiyordu. Bir başka dezavantaj ise Siemens gibi bir çok yerde bayiisi bulunmadığından fiyat rekabetinin fazla olmaması idi.

Yaptığım tüm araştırmalardan sonra Teka'yı tercih ettim. Teka'da yine ankastre alanında başarılı bir firma. Uzun pazarlıklar sonucu

http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0000004&categoria=CA-0000001&idioma=tr&backto=Ovens&nameProd=HA%20850&nameCat=F%c4%b1r%c4%b1n

http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0000121&categoria=CA-0000003&idioma=tr&backto=Ocak&nameProd=CG%20Lux%2060%204G%20AI%20AL&nameCat=Ocak

bu iki ürünü 1700'e aldım.

Fakat bu fiyata almamda o sıralarda devam etmekte olan Teka kampanyasının etkisi de vardı. Şu an bu fiyata alınabilir mi bilmiyorum.

Eğer verdiğiniz paraya karşılık aldığınız özellikler sizi tatmin ediyorsa FRANKE de TEKA da tavsiye ederim

PALADİUS_ARAGONES -> Cevap: SİEMENS ANKASTRE EV ALETLERİ KULLANICI YORUMLARI (22 Haziran 2008; 18:33:03)

quote:

Orjinalden alıntı: SIRD

quote:

Orjinalden alıntı: PALADİUS_ARAGONES

Merhabalar,
Franke ürünlerini kullanmadım ama geçen ay ankastre set alacağım zaman bir çok markayı araştırdım. Franke gayet kaliteli ve çokca isim yapmış bir marka. Tabii bu isim yapmışlık yanında yüksek maliyeti de getiriyor. Buna da dikkat etmek lazım.

İncelediğim orta seviye grubunda çoğu Franke ankastre fırında teleskopik tepsi sisteminin olmadığını gördüm. Bu biraz beni hayal kırıklığına uğrattı. Yani bir diğer markadaki özellikler için Franke'de bir üst gruba geçmek gerekiyordu. Bir başka dezavantaj ise Siemens gibi bir çok yerde bayiisi bulunmadığından fiyat rekabetinin fazla olmaması idi.

Yaptığım tüm araştırmalardan sonra Teka'yı tercih ettim. Teka'da yine ankastre alanında başarılı bir firma. Uzun pazarlıklar sonucu

http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0000004&categoria=CA-0000001&idioma=tr&backto=Ovens&nameProd=HA%20850&nameCat=F%c4%b1r%c4%b1n

http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0000121&categoria=CA-0000003&idioma=tr&backto=Ocak&nameProd=CG%20Lux%2060%204G%20AI%20AL&nameCat=Ocak

bu iki ürünü 1700'e aldım.

Fakat bu fiyata almamda o sıralarda devam etmekte olan Teka kampanyasının etkisi de vardı. Şu an bu fiyata alınabilir mi bilmiyorum.

Eğer verdiğiniz paraya karşılık aldığınız özellikler sizi tatmin ediyorsa FRANKE de TEKA da tavsiye ederim

Çok teşekkürler bizimkiside

FIRIN
DAVLUMBAZ
OCAK
LEVYE

2.7 YE mal olacak gibi FRANKEDE

Bana biraz pahalı geldi aslında Frankenin en alt sınıf düz davlumbazı bile neredeyse 1 milyar .Bu kadar fark niye acaba?

SIRD -> Cevap: SİEMENS ANKASTRE EV ALETLERİ KULLANICI YORUMLARI (22 Haziran 2008; 22:31:52)

Dediğim gibi o biraz da FRANKE ismine verilecek para. Size tavsiyem FRANKE mağazasında varsa DOMINOX ürünlerini incelemeniz. DOMINOX Franke'nin alt ürünü. Fiyatı aynı fabrikadan çıkıyor olmasına rağmen FRANKE'ye göre çok daha uygun. Fırınları biraz daha az özellik barındırıyor ama Davlumbaz ve Ocak'da zaten çok fazla özellik bulunmadığı için belki onlarda DOMINOX'a yönelebilirsiniz.

Burada vereceğiniz fiyat sadece markaya olmasın özellikleri ihtiyacınızı karşılayacak olan ankastre seti alın. Çümkü Franke'ye vereceğiniz rakama (eğer liste fiyatından alıyor ve çok fazla indirim yaptıramıyorsanız) Siemens'de ya da Bosch'da çok daha özellikli bir fırın almanız olası.

PALADİUS_ARAGONES -> Cevap: SİEMENS ANKASTRE EV ALETLERİ KULLANICI YORUMLARI (23 Haziran 2008; 0:27:57)

quote:

Orjinalden alıntı: SIRD

Dediğim gibi o biraz da FRANKE ismine verilecek para. Size tavsiyem FRANKE mağazasında varsa DOMINOX ürünlerini incelemeniz. DOMINOX Franke'nin alt ürünü. Fiyatı aynı fabrikadan çıkıyor olmasına rağmen FRANKE'ye göre çok daha uygun. Fırınları biraz daha az özellik barındırıyor ama Davlumbaz ve Ocak'da zaten çok fazla özellik bulunmadığı için belki onlarda DOMINOX'a yönelebilirsiniz.

Burada vereceğiniz fiyat sadece markaya olmasın özellikleri ihtiyacınızı karşılayacak olan ankastre seti alın. Çümkü Franke'ye vereceğiniz rakama (eğer liste fiyatından alıyor ve çok fazla indirim yaptıramıyorsanız) Siemens'de ya da Bosch'da çok daha özellikli bir fırın almanız olası.

Teşekkürler.

Dominox uda önermişlerdi fakat kalitesi bakımından şüphelerimiz vardı .Daha önce bu markayı hiç duymamıştık.

Dominox ürünlerini tekrar gözden geçireceğiz.

einherjer -> Cevap: SİEMENS ANKASTRE EV ALETLERİ KULLANICI YORUMLARI (23 Haziran 2008; 11:04:46)

evde kı tum beyaz esyam sıemens ankastre urunlerımden cok memnunum ozellıklede fırınım bır harıka hem kendı kendını temızlıyor hemde yemeklerın lezzetı bır harıka hıc bırseyın tadını kacırmıyor...pısırme suresınde hıc gecıkme yapmıyor menşeisi ıspanya...

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.4530029