bugün akşamüstü telefonla yaklaşık 56 dakikalık görüşme yaptım... hattımda bedava 30 dakika ve yaklaşık 30 kontör vardı... ancak bu görüşme sonunda bütün kontörler uçtu gitti...
aynısı banada olmuştu ... 120 kontorümmü ne gitmişti ... sonra aradım müşteri hizmetlerini dedilerki hediye dakikalar bitince kapatmazsanız konuşmanızın devamını o anki normal tarifenizden yaparsınız( kampuselli olup kampusselli bir noyu aramış dahi olsan).bnde itiraz ettim tabii. hiçbiyerde böyle bir açıklama yok falan.. onlarda sistem böyle çalışıyo bişi yapamayız dediler. bnde şikayet etcem falan dedim sonra kontorlerinizi geri yükicez dediler ve 5 dk geçmeden hepsini iade ettiiler.müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ederim , konuşursan belki sanada iade ederler.
aynısı banada olmuştu ... 120 kontorümmü ne gitmişti ... sonra aradım müşteri hizmetlerini dedilerki hediye dakikalar bitince kapatmazsanız konuşmanızın devamını o anki normal tarifenizden yaparsınız( kampuselli olup kampusselli bir noyu aramış dahi olsan).bnde itiraz ettim tabii. hiçbiyerde böyle bir açıklama yok falan.. onlarda sistem böyle çalışıyo bişi yapamayız dediler. bnde şikayet etcem falan dedim sonra kontorlerinizi geri yükicez dediler ve 5 dk geçmeden hepsini iade ettiiler.müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ederim , konuşursan belki sanada iade ederler.
iyi oldu bunu öğrendiğim teşekkürler bilgi için...
arkadaşlar bunun gibi internet paketindede dikkat etmek gerekiyor bir arkadaşım 10 kontöre 30 mb paketi aldı bilmeden 2 mb aşmış 98 kontörü gitti arkadaşın içi yandı çok dikkatli olmak gerek turkcell bizim ama bazen şaşırıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi propesyonel -- 23 Haziran 2008; 0:30:16 >
Bizbize Kampüs tarifesinde hattınıza tanımlanan 2 saat bedava kontörlerinizi kullanırken Bizbize Kampüs tarifesinde bulunan müşterilerimiz ile görüşmeniz dakikası 3 kontörden ücretlendirilmektedir.
Hattınızda ücretsiz dakikalarınız varken başladığınız görüşme esnasında ücretsiz dakikaların bitmesinden sonra görüşmeniz devam ediyorsa kalan görüşmenizin ücretlendirmesi dakikada 3 kontör olarak devam eder, çünkü görüşmenin ücretlendirmesi bu şekilde başlamış ve görüşme sonlanmamıştır.
Ücretsiz süreleriniz bittikten sonra başlattığınız görüşmede Bizbize Kampüs abonesi ile görüşmeniz ise her 10 dakikası 1 kontörden ücretlendirilmektedir.