Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Turkcellde bedava dakilar bittikten sonra telefonu kapatmak gerekir mi??

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Turkcellde bedava dakilar bittikten sonra telefonu kapatmak gerekir mi?? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Uzaktan Kumandan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 22:11:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yoksa direkt olarak bedava dakikalar bittikten sonra kampuscell tarifesi olab 10 dakikası 1 kontör'e mi geçer???

-----------------------------------------------------------------

şundan dolayı soruyorum;

bugün akşamüstü telefonla yaklaşık 56 dakikalık görüşme yaptım...
hattımda bedava 30 dakika ve yaklaşık 30 kontör vardı...
ancak bu görüşme sonunda bütün kontörler uçtu gitti...

şidi ortada bir haksız durum var mı acaba???

not:karşı tarafta kampuscell'li idi...

pıffffff...
FaTeeH

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 22:33:47 

kapatman gerekir normal olarak düşer yani dakikası 3 kontör olarak

| AMD Athlon64 3000+(1,8ghz@2,7ghz) | Epox 9NPA3J nForce4 | 2*1024 mb ddr450@2,5-3-3-6 kingston | Samsung 19" 932B Plus |
| Palit 7600GS Sonic(575-1600) | FEEL HURRICANE I | THERMALTAKE 480W | Philips Mms460 5+1 | Creative Audigy ES@Audigy 4 pro |

3KYAR7 yazıp 0532 754 25 00 a gönderin siz de kesin 10 kontörü kazanın şimdiden teşekkürler.Bilgi için pm atabilirsiniz

Uzaktan Kumandan

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 22:36:26 

quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

kapatman gerekir normal olarak düşer yani dakikası 3 kontör olarak

hadi ya...

o zaman bizim zeki turkcell neden hiç bir yerde bunu yazmamış...

ya da ben mi görmedim???

pıffffff...
FaTeeH

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 22:40:39 

bi yerde yazdığını bende görmedim ama benim ve forumda bi kaç kişininde başına geldiğinden biliyorum

| AMD Athlon64 3000+(1,8ghz@2,7ghz) | Epox 9NPA3J nForce4 | 2*1024 mb ddr450@2,5-3-3-6 kingston | Samsung 19" 932B Plus |
| Palit 7600GS Sonic(575-1600) | FEEL HURRICANE I | THERMALTAKE 480W | Philips Mms460 5+1 | Creative Audigy ES@Audigy 4 pro |

3KYAR7 yazıp 0532 754 25 00 a gönderin siz de kesin 10 kontörü kazanın şimdiden teşekkürler.Bilgi için pm atabilirsiniz

wertyon

21 Haziran 2008; 22:47:38 

aynısı banada olmuştu ... 120 kontorümmü ne gitmişti ... sonra aradım müşteri hizmetlerini dedilerki hediye dakikalar bitince kapatmazsanız konuşmanızın devamını o anki normal tarifenizden yaparsınız( kampuselli olup kampusselli bir noyu aramış dahi olsan).bnde itiraz ettim tabii. hiçbiyerde böyle bir açıklama yok falan.. onlarda sistem böyle çalışıyo bişi yapamayız dediler. bnde şikayet etcem falan dedim sonra kontorlerinizi geri yükicez dediler ve 5 dk geçmeden hepsini iade ettiiler.müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ederim , konuşursan belki sanada iade ederler.

Uzaktan Kumandan

Sisteme Gözat

21 Haziran 2008; 23:05:36 

quote:

Orjinalden alıntı: wertyon

aynısı banada olmuştu ... 120 kontorümmü ne gitmişti ... sonra aradım müşteri hizmetlerini dedilerki hediye dakikalar bitince kapatmazsanız konuşmanızın devamını o anki normal tarifenizden yaparsınız( kampuselli olup kampusselli bir noyu aramış dahi olsan).bnde itiraz ettim tabii. hiçbiyerde böyle bir açıklama yok falan.. onlarda sistem böyle çalışıyo bişi yapamayız dediler. bnde şikayet etcem falan dedim sonra kontorlerinizi geri yükicez dediler ve 5 dk geçmeden hepsini iade ettiiler.müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ederim , konuşursan belki sanada iade ederler.

iyi oldu bunu öğrendiğim teşekkürler bilgi için...

pıffffff...
velideli

21 Haziran 2008; 23:21:36 

arkadaşlar bunun gibi internet paketindede dikkat etmek gerekiyor bir arkadaşım 10 kontöre 30 mb paketi aldı bilmeden 2 mb aşmış 98 kontörü gitti arkadaşın içi yandı çok dikkatli olmak gerek turkcell bizim ama bazen şaşırıyor

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
magellan1923

22 Haziran 2008; 0:27:13 

benzer durum bana oldu müşteri hizmetlerine mail attım ertesi gün 25 kontörümü hattıma geri yüklediler.

propesyonel

22 Haziran 2008; 0:38:16 

kontorleri geri istemeyenlere neden yollanmıyor

serkanevreka
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

22 Haziran 2008; 11:17:19 

quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

kontorleri geri istemeyenlere neden yollanmıyor

Ağlamayan bebeye biberon vermezler
HmB_SaL

22 Haziran 2008; 22:23:25 

isteyenlere vefriyorlar mı geri bari

propesyonel

23 Haziran 2008; 0:26:05 

quote:

Orjinalden alıntı: hmb55

isteyenlere vefriyorlar mı geri bari

şikayet edip hakkını doğru yollardan ararsan kontorleri iade ediyorlarmış. ama haksız yere kontorleri gasp edilip, şikayette bulunmayan 10binlerce mağdur kullanıcıya bir geri ödeme yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi propesyonel -- 23 Haziran 2008; 0:30:16 >

Uzaktan Kumandan

Sisteme Gözat

23 Haziran 2008; 10:25:02 

Sayın xxx,

Bizbize Kampüs tarifesinde hattınıza tanımlanan 2 saat bedava kontörlerinizi kullanırken Bizbize Kampüs tarifesinde bulunan müşterilerimiz ile görüşmeniz dakikası 3 kontörden ücretlendirilmektedir.

Hattınızda ücretsiz dakikalarınız varken başladığınız görüşme esnasında ücretsiz dakikaların bitmesinden sonra görüşmeniz devam ediyorsa kalan görüşmenizin ücretlendirmesi dakikada 3 kontör olarak devam eder, çünkü görüşmenin ücretlendirmesi bu şekilde başlamış ve görüşme sonlanmamıştır.

Ücretsiz süreleriniz bittikten sonra başlattığınız görüşmede Bizbize Kampüs abonesi ile görüşmeniz ise her 10 dakikası 1 kontörden ücretlendirilmektedir.

Saygilarimizla,

TURKCELL Iletisim Hizmetleri A.S.

Elif Topçu

Müsteri Çözüm Merkezi

------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 23 Haziran 2008; 10:26:18 >

pıffffff...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Turkcellde bedava dakilar bittikten sonra telefonu kapatmak gerekir mi?? Sayfa: [1]
Buraya git: