1800-2300 ytl arası plazma alacağım. yeni evleneceğim ve 3 günüm var. fiyat/performans açısından özellikle kendi kullanım deneyimlerinize dayanarak ne almamı tavsiye edersiniz? panasonic 42px80 yada samsung q91 düşünüyorum. bu ürünlerden birini alsam nasıl olur? şimdiden çok teskkurler.
tavsiyeniz için teşekkürler. bu arada bugun beylikduzu mediamarkt ta 2180 ytl ye pioneer pdp 427xd gördüm. bu ürün için kampanya vardı. teknik özellikleri çok yüksek değil ama panel olarak en üst sınıf oldugunu belirttiler. bu ürün için bu para deger mi acaba???
Pioneer PDP-427XA .... Bence hiç boşuna vakit kaybetmeden cihaz tükenmeden alın... ayrıca pana px80, lg pg6000 , sammy Q91 e oranla üst sınıf bir cihazdır ....
quote:
Orjinalden alıntı: serdarmar
tavsiyeniz için teşekkürler. bu arada bugun beylikduzu mediamarkt ta 2180 ytl ye pioneer pdp 427xd gördüm. bu ürün için kampanya vardı. teknik özellikleri çok yüksek değil ama panel olarak en üst sınıf oldugunu belirttiler. bu ürün için bu para deger mi acaba???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0sedan -- 23 Haziran 2008; 11:02:13 >
sanırım pana px80e alacağım. bu ürün amazonda sınıfında ilk 5 içersinde satılıyor. çok tutulan ve memnun kalına bir ürün olduğunu gördüm. bu ürünle ilgili uygun fiyat ve kampanya şu anda mevcut mu?
lcd monbitörlerdeki gibi hangi plazmanın hangi pğaneli kullandığını görebilecveğimiz bi site varmı acaba
23 Haziran 2008; 21:34:42
quote:
Orjinalden alıntı: serdarmar
ufak bir burn in tehlikesi dışında bu fiyata daha iyi performans mümkün değil.