Vdsl bugün buraya geldi. Konuştuk bir iki çay içtik, havadan sudan muhabbet ederken sadece gezdiğini öğrendim, şu sıralar turist gibi takılıyomuş. Kimse beni alamaz ben çok pahalıyım, çok özelim gibi laflar etti, ağzına iki tane çaktım bunun arkasına bakmadan kaçtı gitti.
upload hızı 1mbps olduktan sonra download hızı 100mbps olsa da benim için farketmez. tek taraflı hız mı olur? gece gündüz oturup film indiremeyeceğimize göre (-ki ben hiç film indirmem) 32mbps bence önemsiz. upload hızı 8mbps, download 32mbps olsaydı hemen alırdım.
Nası saçma iş yapıyorlar anlamadım. 1 temmuzda hizmet başlanacak diyorlar, daha kimsenin hiç birşeyden haberi yok. ortada modem bile yok doğru düzgün. başvurucaksında, bağlanacaksında, ölme eşeğim ölme.
bakalım nolucak merak ettim ben.
XBOXLive : batubatubatu PSN : hololoy112 www.enisbatu.net Forumda hololoy112 olan nickim Batuhan Bayazıt olarak değişmiştir. BJK1903 / Sonunu düşünen playboy olamaz!! / Bana bi çip verin, size dünyayı veriym!! / Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.
ayda 170 lira bayılacak durumum yok üstüne birde modem masrafı çıkacak TTnet vdsl diye hava atacağına saçma sapan fiyat politikasını bıraksın.
Köpek, bir adamın en iyi arkadaşıdır.. İnanmıyorsanız şu basit deneyi yapabilirsiniz.. Karınızı ve köpeğinizi arabanızın bagajına kapatın.. Bir saat sonra kapağı açtığınızda sizi görünce mutlu olan hangisi görün..!