Arkadaşlar kullanmakta olduğum gigabyte 965G-DS3 ü satıp fiyatı makul ama oc si iyi bir anakart alacağım. Benim anakartımı satmamın sebebi anakartın fsb ile pci-ex frekansının birbirine paralel hareket etmesi, pci-frekansı artınca ekran kartının oc olması ve kitlenmesi, pci frekansını artırmayınca işlemciyi yüksek seviyede oc yapamamdan dolayı değiştiriyorum. Sizin önerdiğiniz max. 200 liraya, iyi oc olabilen, benim anakartımdaki gibi saçma bir özellik bulundurmayan (yani pci ex frekansına dokunmadan direk işlemciyi oc yapan) ne tavsiye edersiniz ???
gigabyte düşünmüyorum artık malesef soğutum + arkadaşta p35-ds3l vardı, benim 9600gt sonic ile denedik malesef onun da pci ex ile ilgili sorunu var çünkü işlemci oc li iken ekran kartı pci-ex 16X yerine 8X olarak çalışıyordu
gigabyte düşünmüyorum artık malesef soğutum + arkadaşta p35-ds3l vardı, benim 9600gt sonic ile denedik malesef onun da pci ex ile ilgili sorunu var çünkü işlemci oc li iken ekran kartı pci-ex 16X yerine 8X olarak çalışıyordu
İlginç bi konu.O anakartın rev i kaçtı acaba?Birde sadece o karttamı yapıyor?
İlginç bi konu.O anakartın rev i kaçtı acaba?Birde sadece o karttamı yapıyor?
walla bu çıkan yeni ekran kartları pci frekansını yükseltince otomatik oc oluyomuş yani benim ekran kartım 9600gt ve pci frekansı yükselince oc oluyo şahsen gördüm. arkadaşın anakartı yeni zaten son revizyondur. kendi ekran kartında işlemci oc li iken 16X de çalışıyor ekran kartı.